Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...50515253545556...190
Dolů
Téma: Společně den po dni :)
Re: Společně den po dni :) Před 6 rok, 5 měsíce  
Ahoj všichni!
Tak jak jste "ustáli" víkend,? Kájo,co dcerka, je ok? Co vy holky, šlo to bez chlastu? Já dobrý. Hromadí se pozvání na oslavy a další akce. Snažím se na to zatím nemyslet a ono se uvidí... Ozvěte se, myslím na vás
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

..u mně dobrý.So v práci,a pak jsem jezdil,kupoval si vánoční dárky,vaření,válel se,jezdil,myslel na všechny alkáče,pil kafe u pump..dobrý,dík
zdenek.dry
Gold Boarder
graphgraph
Narozeniny: 01/24

Ahojte vsichni,u me taky dobry,prijela dcera /odjizdi na 2 mesice do Chile-takze tu na svatky nebude / a byli jme v sobotu i v nedeli jeste i se synem v restauraci na obed i veceri a v pohode jsem to dala bez piva jen se zazvorovym cajem.Chute se zatim nedostavuji i kdyz si manzel vecer daval vino.Ani me nenapadlo si dat s nim.Jsem za to rada a doufam ze mi to vydrzi co nejdele.
Co se deje se Zuzi?ozvi se jak to davas.Jitka
Judita
Junior Boarder
graphgraph

Zato já jsem se v pátek vožral...
David
Gold Boarder
graphgraph

Re: Společně den po dni :) Před 6 rok, 4 měsíce  
tak ja mam za sebou prvni tejden. moc me to nebavi. neni to zadny peklo zatim,ale prival energie taky nikde:-)jeste musim asi vydrzet...sam jsem zvedavej, jak to pujde dal, zvlast ted, v obdobi vanocnich vecirku ...drzim palce vsem, at jsou nasledky minimalni
Olda
Fresh Boarder
graphgraph

Dobrý večer všem !Nikdo nepíše ,doufám ,že jste všichni v pohodě a uděláte si čas i na odpočinek.Já už mám vygruntováno,i když vlastně uklízím pořád ,tak to zas tak velký grunt není.Vyhýbám se frontám v obchodech a i tak mám vše nakoupeno.Zítra vytáhnu stromek a zkontroluju světýlka.A něco upeču příští tyden,vanocni rezy ,to stačí. Tak se ozvěte holky kluci jak to jde a jak to zvládáte.Má to být predvánocni pohoda,což mi připadá spíš prpředvánoční šílenství.Jako každý rok.Osobně jsem vždy ráda když už je 1.ledna.Tak pište jak se daří!!!
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

A ještě mě napadlo se zeprat jakou hudbu pouštíte k štědrovecerní veceri,Mozarta nebo koledy nebo jen ticho? A jaké zvyky máte?jsem to ,ale zvědavá což ?
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Maris, ja pracuju ve službách, takže se nemůžu dočkat, až to predvanocni šílenství bude za námi. Jsem každý den po práci uplna mrtvola.
No, ale jinak ja mám Vánoce bez větších stresů, nejsem zdobící typ, nějak to neprozivam, stromecek, vecere a stačí.Takže se tesim na volno a na třeba na běžky nebo lyze. A pak dcera jede na týden pryč, takže silvestr vypoustim. Volno, klid, pohoda .
Allie
Platinum Boarder
graphgraph

Ahojky, hlásím se .
Také pracuji ve službách, takže práce dost, ale tentokrát jsem si dala limit, kolik hodin denně tomu chci věnovat a podle toho se řídím. Pekla jsem s dětma minulý víkend, dárky přivezli kurýři, i velký nákup jsem objednala na Košíku. Do supráče by mně nikdo nedostal. Jsem pořád v takovém lehkém šoku z toho, co se stalo minulý týden holce, už je to lepší, ale párkrát za den si na to vzpomenu a hlavně mám pořád strašnej vztek na toho kantora, co jí nepomohl ani tím, že zavolá sanitku. Dcera je v pohodě.
Abstinenci nezvládám, ale piju asi nejmíň za těch 20 let.
Hezké dny všem.
Karolína
Platinum Boarder
graphgraph

Tak fajn holky a drzte se a piste.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...50515253545556...190
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter