Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...31323334353637...63
Dolů
Téma: Tak, jdeme na to...
**
Re: Tak, jdeme na to... Před 3 rok, 3 měsíce  
Sandík ako si ty na tom?Snád to zvládaš doma v pohode, už dlho si sa neozval
Meggie
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Meggie. V týdnu jsem to zvládl, ale přišel pátek večer a řekl jsem si, že nebudu doma, ptz jsem přece vydržel doma celý týden tak se půjdu odreagovat mezi lidi. No ze začátku to šlo, ale vadilo mi, že se bez alkoholu nedokážu bavit jako ostatní. Jsem introvert a alkohol ze mě udělá na chvíli extroverta a zvedne sebevědomí. Záměrně říkám na chvíli, ptz až jsem hodně opilý tak se bohužel chovám jak hovado.Do 23h jsem se držel, ale pak přišla první vodka a dopadlo to tak, že sem přišel domů v 5 ráno. No a v 11 dopoledne už sem byl zpátky v hospodě a to už sem se ani nesnažil něco kontrolovat. Dnes je mi zle, jak jinak. Hlavně psychicky. Sem podrážděný a nic mě nebaví.Kontrolovaně pít prostě nedokážu. To už vím vlastně dávno, ale až teď jsem schopný si to přiznat. A díky tomu s tím mohu začít něco dělat. Pořád sem mladej a nechci být v 50ti troska. Takových znám plno.
Sandik
Fresh Boarder
graphgraph

Ahoj, no, ty pátky jsou zrádné.. já jsem dal doma 1,75 l vína a pak jsem se šel dorazit do hospody, protože jaksi bylo málo hodin a spát se mi nechtělo. Takže taky nic moc.
David
Gold Boarder
graphgraph

Sandik, co s tim budes delat?
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Tak to ma mrzí chlapci, že ste takto dopadli cez víkend....čo s tým veru?
Aj sa pokúsite abstinovať znovu?Dúfam, že áno....raz to vyjde, len do toho musí človek dozrieť, v horšom prípade sa dochlastať k tomu rozhodnutiu, bohužial....
Meggie
Gold Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 17/01/2022 02:24 Provedl: Meggie.

Vlastne teraz si uvedomujem že ty David tuším nechceš abstinovať ak som to správne pochopila....ty piješ, len menej ako v minulosti...chápem to správne?
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Ahoj Meggie a vsichni.Ja mela krasny strizlivy vikend.Uzivala jsem si s detmi na horach Prisly myslenky,ze by bylo fajn tu dobrou naladu podporit.To je pro mne typicke.Ale zvladla jsem to.
Sandiku,jaky mas ted plan? A co na to rodice?Jak na tyhle tvoje akce vlastne reaguji?
A jak se ma Pisinka,Rachel,Ozralok,Zelvicka,Lubos?Jak se vam vede?
Hope
Senior Boarder
graphgraph

Ahoj Hope, to je paráda teším sa s tebou aj detičky si to určite užili, triezva mama je najlepšia mama len tak ďalej

Ostatní podajte hlásenie tiež ako sa vám darí, som zvedavá ako sa máte
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Ahoj všichni.
Novoroční premotivovanost se proměnila v peklo a dá se říct že se nalejvam Ob den dva...Minulý týden jsem si totálně zoufala v křečích s abstakem jela pro fenku k expriteli a když jsem ji vracela tak jsem mu ještě řekla at si pro ni přijede dřív,že to čekání
a vidinu brzkeho odloučení nedávám.Noo nechtěl se mnou ani mluvit,prostě to nedokáže a já ho chápu, zažil si se mnou až az..Tudy cesta nevede,jenom jsem si přitáhla tu úzkost ze selhani zpět a začne to vždy když přijdu domů a nikdo mě nevítá(prostě se ve dveřích zarazim kde je jako pes)Hrůza...To už se pak jenom veze,nedokážu vylézt ven,nesnáším světlo, celý život mám zatažené žaluzie, mám sociální fobii a jediné co zvládnu je si koupit flašku vína a 4 piva abych se jen mírně večer uvolnila(už to na mě ani nemá účinek)..Do jídla se nedonutim,spát nedokážu už vůbec..Minulý týden jsem zase nasadila AD + triapridal..Chtěla jsem se ambulantně léčit, ale nedokážu to...Jsem na to sama a 4 steny a vím že bez chlastu vydržím max dva dny a pak přijdou spouštěče a letím rychlosti blesku pro flašku. Jsem na pracáku a 2.2.2022 nastupuji do léčebny,ale na psychiatrii(nejsem ten alkoholik, co pije xx litrů tvrdého, problém mám ve své hlavě jako takové, že ty stavy řeším chlastem a nemám se vyresenou). Bude to nekonečných 14 dní, ale ztrácím absolutně kontrolu,nedokážu se o sebe postarat,hygiena,uklid a jídlo atd a jediné bezpečné místo je postel a peřina..Je to hrozné, ale už v tom jedu snad od puberty a ve 26 si říkám, jak to mohlo dojít až sem a ztratila díky tomu úplně vše včetně sebe Dnes první den bez alkoholu a zítra na odběry a jaterní testy.

Držte palce,hltam každé téma a je to pro mě taktéž motivace. Jste super lidičky
Zelvicka95
Fresh Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 17/01/2022 15:15 Provedl: Zelvicka95.

Zelvicka, mozna bych se zbavil predstavy o tom, zda a jaky je rozdil v tom, kdo pijde 2 litry vodky a ze jsi jina skupina alkoholiku. Treba ti s 2 litry vodky maji ty same problemy jako ty, jen jim nestacil 1 litry, tak piji po x letech 2.

Ten pripadny strach ze 14 denniho pobytu na psychiatrii je zbytecny. Utece to strasne rychle a pak zase prijde strach, co bude, az te pusti ven. A vytezil bych tu peci, jak to pujde = hlavne konzultace s psychology, psychiatry. Dal si dohormady stravovani, priberes nejake to kilo, zlepsi se nalada, psychika. Najdes novy smysl zivota, cestu. A toho se drzet. Sem tam prijde nejaka boure, nepohoda v zivote. Ale to se da hrave zvladnout bez alkoholu.

Hlavne neknourat, ze je to vse v prdeli. To je pak cesta jeste do hlubsich pekel. Ja tuto cestu zkousel nejaky cas a neni to dobra cesta .

Kdyz prijdes domu a nikdo tam neni. Nic s tebou nekomunikuje. Ja to resil tak, ze jsem chodil hodne venku. Mist MHD jsem chodil vsude pesky, abychs e unavil a prisel domu treba az po 23h, sprcha a spat.

Bylo to narocne, nekdy zoufale, ale je z toho cesta ven. S alkoholem je cesta akorat ta do pekel.

Hlavu vzhuru, vylej chlast, odezvdej nekomu penize a platebni kartu. Seber vnitrni silu, pud sebezachovy a bude lepe. I s expartnerem to pujde urovnat alespon na uroven normalni komunikace.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...31323334353637...63
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter