Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...32333435363738...63
Dolů
Téma: Tak, jdeme na to...
**
Re: Tak, jdeme na to... Před 3 rok, 4 měsíce  
Nene myslím těch 14 dní než tam nastoupim o tom jak bude dlouhý pobyt netuším..
Já se nijak nerozdělují,ze jsem jina nebo snad lepší to vůbec, jen snad že jsem nepropadla tvrdému alkoholu(což je za mě "lepší").Doma mám sucho, do zásoby nekupuji nikdy. Nevim jak vyplnit čas, jsem psychicky nemocná a zapijim stavy úzkosti,což vedlo k závislosti a samozřejmě k zhoršení mého stavu.Nemam žádný rad, ani rutinu,ani koníčky nic,stala jsem se nezodpovědnou.Proto jsem se rozhodla pro hospitalizaci
Zelvicka95
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Želvi, tak čas do hospitalizace strávíš na počítači, přečti to tu všecko a zkus hry, ono tě něco chytit musí Jak pudeš da odběry, nech pěkně peníze doma a jídlo si zařiď nějakou donášku. Finančně tě to víc pumpne, ale ty dva týdny vydržíš. Pak jak psal Míša, využij tu hospitalizaci k něčemu. Ne se jen tak zavřít a pak co dál. Zkus poptat důchod, s psychickou poruchou se blbě pracuje, tuším David je léta v invalidním a pije prakticky nepřetržitě. Z něčeho žít musíš, když ti důchod nedají tak nějaké práce z domu nebo někde, kde nebudeš mít větší kontakt s lidma což ti vadí nejvíce. Sedět někde u pásu a dělat si svoje. Pokud zůstaneš doma, stejně musíš něco dělat, jinak se tvé problémy jen prohloubí, nauč se dělat něco se svým časem, flašku pusť z hlavy. Máš ruky, nohy, dělej něco. Jinak se z toho nevyhrabeš, akorát se někde zahrabeš. Sebedestruktivní sklony asi nemáš, zníš celkem "ukecaně". Ti s total depkou nemluví (nepíšou) skoro vůbec.

Piš sem každý den něco, na to to tu je. A nic nekupuj, říkám choď pěšky a bez peněz a karty, fakt
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Želvička tak ma napadá, ked máš rada psíkov a vravíš že ťa doma nikto nečaká či by si po liečbe neskúsila pomáhať nejakému útulku pre zvieratká, prípadne si brať nejaké zvieratká na dočasky alebo také niečo, myslím si že psíci veľmi pomáhajú a mohlo by ti to psychicky pomôcť....prípadne si nejakého časom vziať nastálo keď by si bola na tom dobre...
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Nevím jak Želvička funguje, může mít obrovský problém jít a na tu práci se někde zeptat. Všecko na ni padá a v kanclu bude víc lidí, nervozita z fobie se zakrývá těžko, to jsou pocity na zbláznění. Ale ano, ta práce se zvířaty by byla super. Nebo někde v lese, práce namáhává a hned by ju přešly chutě na nějaký chlast
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Zelvicka, nejdo to lepsi horsi clovek. Voda nebo pivo, furt je to alkohol. Kdyz si prepocitas piva na vodku. Mozna take uz loupnes 0,5-0,7L vodky za jeden tah/den.
To je opet jen zkusenost.
V lecebne: piju jenom pivo.
Lekar": haha. No jasny. Kolik?
Ja: 8-10 12tek denne, o vikendu tak 15 denne.
Lekar: hm, hm, takze to mame xy ml cisteho alkoholu.
No a byl jsem na flasce vodky denne a jeste mel jedno dve pivka do rezervy na zapiti.

Alkoholik nema zasoby, dycky vsecko vypije )

Dospeni k rozhodnuti k hospitalizaci zaslouzi pochvalu pred nastoupenou jednotkou
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Tak tak...keď nie práca s luďmi tak so zvieratami...zvieratkám je fuk aké máme fóbie, človek nemusí nic predstierať a môže byť sám sebou
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Želvi a to oddělení bude uzavřené? Z otevřeného lehko zdrhneš pro tu flašku, jako neber si tam ani korunu. A budeš tam mít odborný servis tak ho využij, hlaš se na každou schůzku a mluv, nelži, pravdu ven o všem.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Abych pravdu řekla tak netusim,objednavala mě dnes psychiatricka a nenapadlo mě se zeptat,měla jsem být původně na jiném oddělení,ale kvůli místu si to předávají na jine..V pondělí jdu na kontrolu tak zjistím.Ale nějak furt nevím jak moc znamená uzavřené a jak moc otevřené.. co můžeš a co ne Mám toho načteného,ale nevím jestli jsem případ pro uzavřené oddeleni.myšlenky na sebevrazdu v největších depresích byly, ale neudelala bych to,ani se nesebeposkozuji..Takže
Zelvicka95
Fresh Boarder
graphgraph

Maggie,
Tady je problém, že nedokážu cítit lásku,radost,smich atd.Nedokazu si vytvořit zdravé pouto k člověku či zvířeti a je to spíše závislost. Mám problem se zavislostma obecne..Což je vážně sebedestruktivní a moje okoli si to ode mě nezaslouzi
Zelvicka95
Fresh Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 17/01/2022 16:58 Provedl: Zelvicka95.

Prosím tě hlavně na ty léky nepij, ono se řekne, já to vím, ale v hlavě to tahle kombinace dělá hrozný bordel... drž se radši klávesnice než flašky

Asi teda budeš úplně poprvé na léčení. Tak to všecko s nima prober, řešení se najde, pomůžou ti, chtěj si nechat pomoct, ukecej je

Hodně štěstí
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...32333435363738...63
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter