Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...104105106107108109110...134
Dolů
Téma: Společně začít...
Re: Společně začít... Před 2 rok, 1 měsíc  
Už jsem se objednal k adiktologovi,tento čtvrtek,tak snad mi pomůže
Marek
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Marku, taky piju, dnes 1,75 l vína. Žádná opice, na pohodu.
David
Gold Boarder
graphgraph

Ono záleží na vašich prioritách prostě. Buď to chci pořád zkoušet a hledat cestu skrz ten alkohol. Nebo zjistim, že přes ten alkohol cesta nevede. Adiktolog by mohla být super cesta. Vůli máš, drž se svojí vůle. Upadneš vstan. Nevyčítej si to. Měj se rád.

Terko já myslim, že ty sny nám pomáhají si vzpomenout jaký to bylo. Já se někdy vzbudim a mam normálně kočku. Samozřejmě se s prvnim kafe rozplyne a nemusim si dát vypřoštovák ve 4 ráno, abych se nezbláznila.

Za mě neni nic lepšího než střízlivá neděle, žádný bolení hlavy, dehydratace, marný hledání vzpomínek, panika, žádnej strach jestli mam doma dost chlastu abych vydržela do pondělí. Žádnej strach, jak na tom budu v pondělí ráno a jestli budu schopná odvýzt děti do školy. Prostě jen krásná volná neděle a pak krásný střízlivý pondělí, plná síly a chuti do života. Neni víc.
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Dobré ráno,
Rachel, skvěle napsáno - pondělí byl vždy nejhorší den. Únava, nechuť, deprese, zkroucené tělo. Dnes ? Mohla bych skály lámat.
Cvičení se stalo pravidlem, hlava je čistá, duše spokojená. Není to tak vždy (mám velké emoční propady, to je to, s čím se teď učím pracovat), ale je to rozhodně lepší než s mým bývalým "kamarádem" chlastem.

Marku, jsou tady stovky rad, co dělat, ale ani adiktolog ani nikdo z fóra nemá moc Tě změnit - pokud chceš OPRAVDU přestat pít, budeš pro to muset něco udělat. Ne něco - hodně. V podstatě to tu píšeme pořád dokola. Rozhodnutě, odhodlaně jdeme krok za krokem ke střízlivosti. Někdy jsou kroky vratké, ale když se udržíme o to větší je uspokojení z dalšího střízlivého dne. Kdybych spadla, jsem si jistá, že zase vstanu a budu to zkoušet zas a znova. Já už nechci ten život předtím. Deprese, úzkosti, selhání, smutek ze sebe, stud před ostatními. Fuj, udělám cokoliv, abych to nevrátila!!!
Krok za krokem, ale Ty kroky děláš Ty, nikdo jiný je za Tebe neudělá.
Chceš radu? OK - Dnes můžeš třeba začít tím, že nebudeš pít . Když jsi to bez delírka vydržel 14 dnů, proč to nezkusit znovu a pak zas a znovu, dokud tu bariéru neprolomíš. A pokud to opravdu nepůjde, můžeš zkusit léčebnu, protože když to nedáš sám, jiná cesta není. Anebo vlastně je - ale pojďme se domluvit, že kroky našich otců nebudeme následovat.
Všem krásný den, dnes nebudu pít a do konce dubna nejspíš také ne. Přeci si nezkazím další "oslavu" - 30.4. - 4 měsíce. Show must go on
Libuš
Gold Boarder
graphgraph

Pohodový start do nového střízlivého týdne všem!

Rachel a Libuš, se čtením vašich posledních příspěvků jsem nikdy nebyla nadšenější z toho, že jsem čistá. Stejně to bude nejspíš i s těmi alko sny - je dobré si připomínat, co jsme kvůli alkoholu zažívali a neměli. Krásný příměr se střízlivými nedělemi. Už mi ta rána bez kocovin přijdou jako taková samozřejmost, že bych málem zapomněla jak to bylo hrozný. A přesně ty myšlenky točící se kolem toho, jestli mám doma pivo nebo ho budu muset shánět než všude zavřou. Už NE - děkuji!

Jsem za Vás moc ráda!

A těm, co stále hodně klopýtají - nevzdávejte se! Je to cesta vnitřní proměny, která se bez naší práce vážně neobejde.

Tímto bych ráda pozdravila Šárku, pokud sem chodí občas nakouknout. Víš, že se můžeš kdykoliv zase přidat.
Tereza
Expert Boarder
graphgraph

Hezký den všem,
děkuji vám, že sem píšete Fakt to je super motivace u holek. Jste úžasný.
Marku i přes to, že jsme to hned nedali, neznamená že to vzdáme což?
Je super, že máš termín. Já musím čekat na svůj. A taky mám strach co mi řeknou, nebo že si nesednem, nebo nevím....
Dnes joga a puntík do kalendáře.
Katka
Junior Boarder
graphgraph

Ano pokracujem, dal jsem 14 dní,tak teď dám aspoň 3 týdny,ono to půjde,ale musí na sobě člověk makat,samo to nejde
Marek
Junior Boarder
graphgraph

Terezko,
jak Ti je? Už jsi doma? Já jsem za vás všechny také moc ráda. Mám to jako skupinovou terapii a dává mi to naději, že tentokrát to dáme

Šárko,
nedělej si zbytečné obavy ještě dříve než to bude nutné. Já jsem se také bála, odkládala jsem rozhodnutí strašně dlouho a teď je mi to líto. Mohla jsem si ušetřit plno starostí, peněz a hlavně času, který už nikdy nevrátím. Jsou to lidé, kteří umí pracovat s alkoholiky. Také si ale nedělej iluzi o tom, že to bude jednoduché. Je potřeba rozkrýt plno věcí a vybudovat "nový život" a cesta je místy trnitá, ale stojí to za to.
Libuš
Gold Boarder
graphgraph

Libuško, vypadá to, že zítra půjdu domů. Ještě budu potřebovat chvíli pečovatele, ale zvládám hodně věcí sama

A to máš tedy pravdu, že jsme si tu vytvořili vlastní terapeutickou skupinu :-D

Mylím, že jsem Ti vložila do hlavy Šárku, ale Katka určitě ví na koho je zpráva mířena je to přesně tak, jsou to lidé, kteří umí pracovat s alkoholiky, dej tomu volný průběh, ale hlavně tam buď upřímná.
Tereza
Expert Boarder
graphgraph

Máš pravdu, ale možná to bylo i pro Šárku - vesmír je žertýř. Pamatuješ, jak chtěla jít a pak si dala jointa a všechno bylo jinak?
Třeba se k nám zase časem přidá, kde nás najde, ví

Přeji v rámci možností pohodový návrat domů. Budu se jen opakovat, když napíšu, že máš můj obrovský obdiv
Libuš
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...104105106107108109110...134
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter