Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...14151617181920...134
Dolů
Téma: Společně začít...
Re: Společně začít... Před 2 rok, 8 měsíce  
Veroniko, jsem moc rada, ze jsi vykrocila pravou nohou
Ale, my co jsme do toho spadli, nikdy nemuzeme na 100 % rict, ze jsme z toho venku.
Erika
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Eriko, to nikdo...ani já ne. Si e cítím šanci na změnu, ale vůbec si nevěřím...
Veronika
Senior Boarder
graphgraph

Verco, pockej, pockej!!
Trochu si verit musis. Mas na to narok. Nejake dny mas za sebou. A dokonce dovolenou BEZ
Ja to myslela spis, jako ze se z alkoholismu nevylecis, treba jako z anginy.
Angina prijde, odejde.
Alkoholismus prijde a i kdyz mas pocit, ze odesel, tak furt tam nekde slabe doutna.
Erika
Platinum Boarder
graphgraph

Eri, máš pravdu, moc hezky si to vystihla, je to tak, díky za podporu.
Já dnes mám nějaký takový pochmurný den, necítím se moc dobře, spíš je mi blbě a to i fyzicky a čekají nás návštěvy v rodině... upřímně nemám vůbec na nikoho náladu. Máte to taky někdy tak?
Veronika
Senior Boarder
graphgraph

Kazdou chvili mam pocit, ze nikoho nechci videt
Pripada mi, ze lip zvladam nepit, kdyz jedu svuj stereotyp.
Neboj. To zvladnes. Rozdel si cas, kdy u vas bude navsteva, na casovy useky. A vzdycky kdyz ta nejaka doba ubehne, tak jsi v duchu udelaj fajfcicku, ze je to za tebou, bez ztraty kyticky.
Treba ti to pomuze
Erika
Platinum Boarder
graphgraph

To zní dobře. Díky. Ozvu se.
Veronika
Senior Boarder
graphgraph

Ahojte všetci, občas každý máme aj zlý deň čo si budeme....

My sme boli včera variť guláš na jednej akcii a všetci samozrejme pili bolo strašne veľa ľudí ako to už býva ale to mňa už absolútne nerozhádže ale sadla si vedľa mňa jedna pani úplne cudzia a dali sme sa do reči a pila myslím Prosecco a pýtala sa ma či si nedám s ňou, hovorím že nie ďakujem, že mám kofolu, a ona že prečo si nedám a ja jej na to že alkohol nepijem a ona že nikdy?A ja že nie....nechápala vôbec....nechcela som jej to tam vysvetlovať že prečo nepijem alkohol ale ten jej zarazený výraz ma pobavil, niektorí ľudia nechápu ako niekto môže nepiť vôbec a pritom by ma to malo byť úplne prirodzené nepiť, ale asi to nechápala preto že očividne problém s chlastom nemá, nebola opitá, za celý večer vypila 2 tie Prosecca....no niekto piť vie a niekto nie, ja neviem tak som na kofče
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Meggie, jako nekdo neji maso, tak ja nepiju
Tak to rikam.
Erika
Platinum Boarder
graphgraph

Mám jisté zdravotní problémy a alkohol to ještě zhoršuje, proto nepiju. Je to čistá pravda, abstinencí si život prodlužuju

Jinak mně to už ani po letech nepití neštve, že to mám v sobě zažrané a jaká je to blbá choroba, dlouho jsem se tím trápil a ono se to časem změnilo ani nevím jak. Občas mám blbé chvíle, alkosny, splím a tak, ale převažuje ten běžný život prokládaný i chvilkama pohody, klidu, nad ničím dlouho nepřemýšlím a nechávám to plynout... to mně trvalo než jsem k tomu došel, dřív jsem se dokázal trápit blbostma, které byly pro mně tehdy důležité, teď si říkám, jaký jsem to byl osel, pro nic za nic... třeba dnes se ke mně blíží bouřka a ven už nejdu, je tam blbý těžký vzduch a radši ten čas strávím nějakou činností doma o samotě, tak na střídačku, minule jsem stavil letadýlka, dnes postavím hrad nebo z toho bude nejaká zřícenina, ještě nevim

Střízlivosti zdar! (jsem si vypůjčil )
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Ahojte, víkend za námi, týden před námi a s ním škola, děti, povinnosti. Docela se těšim, mám to ráda, jak to všechno voní novotou.

Verčo, já když nepiju, nemam chut vidět skoro nikoho. Je mi nejlíp samotný, občas dsotanu chut na společnost, ale většinou mi stačí pokecat se sousedem nebo s prodavačkou a moje sociální potřeby jsou naplněný. A někdy když mam jít na návštěvu, cejtim uplně odpor.DDDD Nejradši jsem v lese nebo doma posloucham přednášky, cvičim, vařim a klasický věci. Ted už se nemužu dočkat, až vylezou houby.
Střízlivosti zdar! (kopíruju:)
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...14151617181920...134
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter