Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Refinancování hypotéky se fakt vyplatí? Máte s tím
Refinancování hypotéky se fakt vyplatí? Máte s tím Před 2 hodin, 36 minut  
Zdravím všechny, máme s partnerkou hypotéku už pět let a tak uvažujeme, jestli by nebylo dobrý ji refinancovat. Slyšeli jsme, že se tím dá ušetřit, ale zase se nám do toho moc nechce, protože to vypadá jako hrozná administrativa. Má s tím někdo reálnou zkušenost? Opravdu se to vyplatí, nebo je to moc papírování a nakonec ušetříme jen pár korun? Každá rada nebo tip je pro nás cenná, děkujeme! Hlavne by mě zajímalo, jestli to refinancování fakt přináší nějakou reálnou úsporu, nebo je to jenom marketingový trik bank.
Danis Jackson
Fresh Boarder
graphgraph
Nyní "ONLINE" uživatelů Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Refinancování hypotéky se fakt vyplatí? Máte s tím Před 2 hodin, 8 minut  
Ahoj, s refinancováním hypotéky mám zkušenost a můžu říct, že to fakt může mít smysl. Záleží samozřejmě na tom, jakou máš teď sazbu a jaké jsou aktuální nabídky. Já jsem si dělal srovnání na https://www.rscompany.cz/ a docela mi to pomohlo zorientovat se v nabídkách. Mají tam kalkulačku, kde si zadáš parametry tvojí hypotéky a oni ti najdou aktuální nabídky. Nejsem zrovna fanda běhání po bankách, takže mi to ušetřilo spoustu času. Nakonec jsem refinancoval a měsíčně ušetřím celkem slušnou částku. Samozřejmě, administrativa s tím je, ale zase ne tak hrozná, jak jsem se bál. Doporučuju ti to zkusit, nic za to nedáš.
Marta
Fresh Boarder
graphgraph

Re: Refinancování hypotéky se fakt vyplatí? Máte s tím Před 1 hodina, 31 minut  
Je fakt, že se trh s hypotékami neustále mění a co platilo před pěti lety, už dneska nemusí být pravda. A banky se snaží nalákat nové klienty různými akcemi a slevami, takže je dobré si to občas zkontrolovat. I když se to refinancování zdá jako otrava, může to ve finále přinést zajímavé úspory. Ale chce to mít chladnou hlavu a nenechat se zlákat jenom marketingovými triky, ale pořádně si propočítat ty reálné náklady. Každopádně, rozhodnutí je vždycky na vás.
Jonatann
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter