Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Proste nevim
Proste nevim Před 13 rok, 2 měsíce  
Ahoj.
Je mi 34, piju od 16. Stylem, patek, 12 piv, 5-8 zelenejch a spat.
Do 30 let jsem se nikdy necitil opily a docela me to stvalo kdyz se vsichni motali domua ja jeste nekam tahnul abych se dopil.
Dneska uz dam tak 10 12tek a rano to citim bolesti hlavy.

Ale co je muj hlavni problem:
Doma nepiju ani pivo.. Nemam potrebu pit treba 14 dni, ale pak dostanu chut a jdu(ne doma) musim jit do hospody s lidma.
Nikdy nepiju do poloopilosti, 5 piv, 1 panak a domu. Kdyz uz jdu tak leju do nemoty, domotam se rano domu a je to. Nesnasim stavy poloopilosti, jak se rika v nalade, bud se ozeru, nebo kdyz hrozi ze to nevyjde tak radsi nikam nejdu. Nemam problem kalit dva dny v kuse bez spani. Ale taky muzu byt tri tydny bez kapky alkoholu
Vetsinou si ze svych dvoudennich tahu tak polovinu nepamatuju a obcas se probudim nekde jinde;)
Finacne s tim problem nemam, jelikoz prijmy mam velmi vysosko nad prumerem.
Ale chodim do obycejnejch hospod lejt pivo a normalni panaky.
Jsem nebo ne?
Samil

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Proste nevim Před 13 rok, 2 měsíce  
Alkoholikem z vlastní vůle

Re: Proste nevim Před 13 rok, 2 měsíce  
Tak, tak, jsi kvartální alkoholik intervaly v pití se budou zkracovat, budeš pít častěji, kocoviny, větší průšvihy... je na čase skončit s pitím, dokud máš dobrou práci, zázemí...
Liba

Re: Proste nevim Před 13 rok, 1 měsíc  
Ještě jednou potvrzuju, to zkracování téměř nezbytně přijde. Míval jsem pauzy měsíc, pár týdnů, nakonec se to nevyhnutelně začne počítat na dny a budeš rád, když se to nepropracuje na hodiny (dolejvání kvůli věčnýmu absťáku - třas atd.)
Alkoholikem z vlastní vůle

Ztráta kontroly nad pitím je zcela jasný důkaz alkoholického pití.Bohužel jsi překročil práh do závislosti na alkoholu.Jakmile si dáš alkohol pud sebezáchovy jde stranou zvítězí chut´pokračovat.Je jedno,kolik máš roků.Je zcela jedno,jak dlouhou dobu piješ alkohol.Toto není rozhodující pro žádnou závislost-jednoduše nti syndrom závislosti byl dán do vínku už když ses narodil.Jediná cesta-radikální rozhodnutí a řešení.Dřív,než ti závislost vezme všechno co máš. Včetně zdravého rozumu a síly s pitím skončit.
Jana Mertosová

Rehabilitační centrum EXIT pomáhá lidem,kteří jsou
závislí na drogách, alkoholu a gamblerství.
Pokud patříte mezi ty lidi, nebo někoho takového znáte, kontaktujte nás:
tel.:737212824 , 603 880 068 , email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , skype:rcexit10,
webové stránky : www.exitrc.webnode.cz.
zuzika

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter