Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Víkendové popíjení
#9500
Víkendové popíjení Před 11 rok, 9 měsíce  
Dobrý den!

Alkohol piji vždy jen v pátek večer a v hospodě. Max 10 piv a jedna krabička cigaret. Toť vše z mých pátečních zlozvyků.

Práce stresující, vztahy bídné, spíše osamocený mladý introvert trpící úzkostnými stavy, osobními problémy, které nedokáže řešit a o kterých ani nikdo neví. Výborná příležitost, proč se v pátek nezlít do němoty, proč se necítit alespoň jeden den v týdnu free.

Asi se v pátek vždy pořádně zřídím, abych si připomněl, proč si tu radost nedopřávám častěji. Druhý den jsem naprosto nepoužitelný. Tím to nekončí. I další dny se cítím fyzicky i psychicky špatně. Úzkostné stavy pokračují, unavený, skleslý, podrážděný, mírný třes rukou, kruhy pod očima, nespavost, mírná sociální fobie, apod. Vybírám si svou daň.

Když se rozhodnu pít méně, třeba jen 3 piva za večer, stavy jsou obdobné, mírnější. Ale abych se cítil tak špatně už po třech pivech, je dost alarmující.

Jeden pitomý večer a cítím se děsně až do poloviny příštího týdne. Tady není jiné řešení.

Léčím si své mindráky alkoholem, a to není dobře, to vím jistě. Musím přestat! Musím začít řešit své problémy, ale mám strach, stydím se za sebe. Nechci, aby bylo pak pozdě!
AdvanceX

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#9501
Re: Víkendové popíjení Před 11 rok, 9 měsíce  
NAŠEL SIS OPRAVDU TEN NEJLEPŠÍ LÉK,KTERÝ PRVNĚ DÁVÁ,POTOM ZAČNE NENÁPADNĚ BRÁT ABY VE SVÉM FINÁLE,KTERÉ MU DOVOLÍŠ VZAL I TVŮJ ŽIVOT-TEBE.NEVĚDOMKY SE MU NABÍZÍŠ A ODEVZDÁŠ MU VŠECHNO I S DANÍ A ÚROKY!ROZUMNÉ BY BYLO OD TEBE OBRÁTIT SE S DŮVĚROU NA PSYCHIATRA,NAPÍŠE TI LÉKY NA TVÉ STAVY,SE KTERÝMA SE POTÝKÁŠ A TAKÉ DOPORUČÍ K PSYCHOLOGOVI NA TERAPIE INDIVIDUÁLNÍ,NEBO SKUPINOVÉ.NEPODCEŇUJ V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ POMOC TAKOVÝCHTO ODBORNÍKŮ.POCHOPITELNĚ TI DOPORUČUJU S PITÍM SKONČIT NATRVALO-JINAK SE TVOJE STAVY ZAČNOU PROHLUBOVAT A SEBEVRAŽDA JAKO TAKOVÁ TI HROZÍ!
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#9503
Re: Víkendové popíjení Před 11 rok, 9 měsíce  
Ahojky,sam vidis,ze to tve vikendove popijeni,kdy si myslis,ze jsi free nejen nic nevyresi,ale jeste zhorsi(alkohol je depresant).Krome toho,co ti poradila uz Jana bych ti jeste rekla at si najdes ve svem okoli sezeni AA(www.anonymnialkoholici.cz),tam nejen budes mezi svymi,nemusis nic predstirat na nic si hrat,za nic se stydet,ale hlavne si casem najdes sponzora a budes pracovat na Krocich-a to je teprva ta uzdravovaci cesta-dostanes se k jadru problemu,proc si vlastne takhle ublizujes,proc se trapis,proc mas depky a jak se toho vseho zbavit.Zadnej alkoholik nepije proto,ze je veselej a stastnej,vzdy je tam nekde nejaky skryty problem a deprese k alkoholismu patri.Moc ti drzim palecky,alkoholicka Marky )
Marketa

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#9504
Re: Víkendové popíjení Před 11 rok, 9 měsíce  
NEMÁŠ SE ZA CO STYDĚT.MÁLO,KDO UMÍ DOOPRAVDY ŽÍT V TOMTO SVĚTĚ,JE SPOUSTA LIDÍ,KTEŘÍ S TÍM MAJÍ PROBLÉMY.JEDNI TO POPÍRAJÍ a hrají si na šťastné,jiní si to neuvědomují ale začnou pít nebo jinak utíkat z reality.Žijemě v konzumním světě A ZAPOMÍNÁME-PODCEŃUJEME VLASTNÍ DUŠE.ČLOVĚKA TVOŘÍ NEJEN TĚLO ALE I DUŠE-A TU CHCEME POPÍRAT.Tím se stavíme sami proti sobě,proti přírodě a nemoc je na světě.A TO SE STALO PRÁVĚ I TOBĚ.ŘEŠ,CO SE DÁ-TAM,KDE SE TYTO VĚCI DAJÍ VYŘEŠIT A NEZTRÁCEJ ČAS,PROTOŽE TAKOVÁTO LÉČBA OPRAVDU TRVÁ,VYŽADUJE TRPĚLIVOST,ALE I TOUHU POZNAT O SOBĚ CO NEJVÍCE.A ŽIVOT JE HODNĚ KRÁTKÝ-TAK UŽIJ ASPON´TEN ZBYTEK,KTERÝ SE TI NABÍZÍ TAK, JAK BYS MĚL.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter