Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...12131415161718...28
Dolů
Téma: Náběh na alkoholismus?
Re: Náběh na alkoholismus? Před 12 rok, 6 měsíce  
Nikdy není pozdě přestat!Znám paní, ta začala abstinovat v 70 letech, nyní jí je 80, a bezva, veselá, čilá paninka.Sama jsem skončila s alkoholem ve svých 54 letech, a 8 let žiji nádherně, spokojeně, mám klid, klídek.Jistě starosti, problémy jsou, zvládám je bez útěků k pití, nefňukám, řeším, žiju.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Díky Ondro, rád si počtu .

Já velice dobře vím co je ten chlast zač a že stojí za to nepít. Teď týden nepiju, mozek úplně pookřál, svět je super. Všechno v pohodě. Ale vím, že za čas to přijde zase, "koupím si jedno na večer" ... to už je ale pak otázka vůle jestli to zvládnu. Chci a doufám, že jo! Motivace na to mám dost.

Strašně mě to štve, když nepiju tak mi jde všechno líp, práce, zdraví ... i ten život je nějak lepší. Uvidíme za 2 měsíce, budu se snažit.
bender

Stoprocentně souhlasím s Libou, že nikdy není pozdě začít a to se netýká jenom alkoholu.Čím je člověk starší, tím víc si váží času, který prožije v klidu.Nikdy jsem si nemyslela, že v důchodovém věku budu nejspokojenější a života si nejvíc užívat.Svojí blbostí jsem ty nejlepší roky propila-ty už se vrátit nedají(je mi 63),ale ten střízlivý život je opravdu jiný.Na to ale musí každý přijít sám, i mě to trvalo hodně dlouho!
Všem a hlavně vám všem mladým moc držím palce.
Helena
Helena

Jo a ty nějaké nové lidi se snažím hledat, jde to ztuha ale jde to .
bender

Bendere, tak Tebe štve, že Ti bez alkoholu jde vše lépe?No teda!Teď štveš Ty mě!Nezlob!A žádný pivko, nic nekupuj. Nebudeš pít, no a?
Liba

Bender-neser mě.Na večer si kup třeba čokoládu nebo nějaký hambatý časopis.Ale to pivo bych vynechala-tím začne celý proces a lítám v tom,jak hadr v průvaně.
Jana Mertosová

A jéje , to je nějaký informační šum.

Takže popořadě:
1) štvou mě mé problémy s alkoholem, ne to že je mi teď dobře
2) na večer si pivo kupovat nechci ale vím že takové myšlenky časem přijdou a psal jsem že se to pokusím nějak překonat

Je mi dobře teď, bez alkoholu. V hlavě mám krásně čisto, deprese jsou fuč, paráda. Nudu teď zabíjím prací resp. se snažím zabíjet ji konstruktivně.

Na další víkend mám domluvenou nějakou práci a pak jestli bude pěkně, pojedeme s kamarádem na tůru, prostě do přírody.

Teď si píšu s kamarádem, který možná nedošel do fáze, ve které jsem já ale má dobře našlápnuto. Sedí v hospodě a přeráží kocovinu ze vřerejška. To mě taky hodně motivuje, nechci takhle žít, je mi zle z takového života. Chci něco dokázat, ne se pořád utápět v alkoholu.

Jano, díky za Tvůj přístup, je vidět že máš hodně za sebou a přesně víš jak na nás alkoholiky .
bender

Libo, díky . Jsem fakt hodně rád za Vaši podporu. Teď už to snad zvládnu.
bender

Jsi náš, máme o tebe strach.Velice dobře vím, co by Tě čekalo s chlastem, a také vím, co tě čeká bez alkoholu.Dívky už se těší na střízlivého veselého Bendera, říkali to myslím v Tv.Tak holube, jedem ,jako s medem!
Liba

Jo no, taky to vím a děsím se toho. Poslední dobou jsem fakt hodně přemýšlel, trochu jsem si utřídil myšlenky. Zvyk je železná košile a změnit se bude těžké, ale chci se změnit a budu se snažit ... krůček po krůčku. Snažím se poznávat nové lidi, trochu se dokopat do nějakého pohybu, být trochu lepší člověk ... no uvidíme, namluvit toho umí každý moc .
bender

Stránka: 1...12131415161718...28
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter