Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...45678910...28
Dolů
Téma: Náběh na alkoholismus?
Re: Náběh na alkoholismus? Před 12 rok, 9 měsíce  
Celý večer mám žízeň, kterou voda neuhasí. Snad se mi podaří brzo zabrat než zas provedu nějaký průser.
bender

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tak si pus´t nějako hudbu.Udělej si nějakou dobrůtku a můžeš vychutnávat obé.
Jana Mertosová

Máš žízen´protože víš,že druzí si dají.V podstatě tě to štve.Proto máš pocit žízně.Voda a bylinkový čaj pomáhají.
Jana Mertosová

Hudba není špatný nápad, ale dobrůtku už jsem snědl a nic dalšího dobrého v lednici nemám.

Co děláš v takových chvílích ty? Jsi přece jen ostřílenější než já
bender

Vidíš to, dám si meduňkový čaj, ten by mě měl trochu i uklidnit.

Docela mi chutná i kombucha, chuťí mi trochu připomíná pivo a je moc zdravá. Je tam sice možná nějaké malé množství alkoholu, ale to snad nevadí. Rozhodně jsem po ní neměl chuť na alkohol.
bender

Hodně čtu,poslouchám hudbu.Jinak nemám problém.Nudu neznám-jsem ženská.Navíc jsem si na chalupě opatřila kotě.Dá mi zabrat.
Jana Mertosová

Jano,
díky moc za tvoje rady, je vidět že víš o čem mluvíš. Díky tobě už přestávám mít obavy z AA. Jestli tam jsou tak pohodoví lidi jako jsi ty tak tam asi zajdu.

PS: Doufám že ti nevadí že jsem porušil etiketu a začal ti tykat, přijde mi to příjemnější.
bender

chod sa prejst, prebehnut a myslim pri tom a planuj si co pekne si v najblizsom case doprajes a budes moct ked nebudes pit
katka

Kurnik bender,vem si prášek na spaní a hlavně vydrž!Nepřešlapuj furt na místě,rychle hledej pomoc,líceš v tom dobře,chce to už radikální řez nebo dopadneš blbě.

Nedalo mi to,sleduju tyto stránky delší dobu.Sám jsem v tom létal pár let a nakonec jsem se z toho dostal sám,bez pomoci.Dlouhé vyprávění.Jak jsem pil,tak mně taky ovládala ta žízeň,dělal sem kraviny a ty absťáky byly čímdál horší.Dycky sem to vydržel dva tři dny nepít,pak sem měl úraz a vydržel měsíc a půl-do mých narozenin.A rozjížděl sem se znova,už sem si vedl deníček,kolik sem toho zas vyžah.Za půl roku "naštěstí" salmonela,týden děs,průjem,horečky,třes,v kombinaci s absťákem nejhorší co bylo.Od té doby nic nepiju,je to skoro rok.První dva měsíce byly tvrdé-neklid,nálady,nervozita,ale pak už jen jasno.Ty chutě mně naštěstí nepřepadávaly,byl sem vyčerpaný z nemoci a než sem najel s jídlem a fyzičkou do normálu tož to trvalo.Po dalším měsíci dělám pořádek ve špajzu a vidím tam hafo prázdných birelů,tak sem sekl i s tím.Je to na houby,nealkopivo a stejně tam nějaké množství je a vůbec už mně to nechutná.

Nikomu jsem to neřek,je mně 34 a ženu mám vážně nemocnou.Aj to přispělo k mému pití,teď jsem s tím vším nějak vyrovnaný,mám takový vnitřní mír v duši a šlo to i bez nějakého náboženství...

Držím palce chlape,drž sa.
Ondra

Dík za podporu, snažím se. Prášek na spaní nemám ale dal jsem si meduňkový čaj, za chvíli asi vytuhnu .

Já bych to sám určitě nezvládl, to už jsem zkoušel. Jediné moje štěstí je že jsem v absťáku dostal slabou chvilku a nechal si napsat antabus. A na ten jsem si víc jak dvě piva nelajznul, takže funguje celkem dobře.

Nechal jsem si udělat testy, fyzicky jsem na tom naštěstí dobře. Ale zato psychika to odnesla pořádně, emoční labilita, deprese, úzkostné stavy... Ale mám na to prášky a snad směřuju k úspěchu.

Je dobré vidět že to jde když se chce
bender

Stránka: 1...45678910...28
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter