Takže.
Je to špatné...
Včera jsem započal kůru, navečer jsem si vzal první tabletu.
Navečer z toho důvodu, že ráno beru lék na tlak, a večer bývá větší chuť na alkohol.
Ach jo.. Jak to popsat, no asi tak, jak popisují ostatní (negativní) zkušenosti se Selincro.
Když to tak nějak shrnu, asi za dvě hodiny mi začala bolet hlava a být blbě, i trochu bušení srdce. Celou noc jsem skoro nespal, přitom jsem byl malátný, chtělo se mi spát, točila se mi hlava. Svědění kůže, závratě, bolest hlavy, nevyspalost, blbě, blbě...
Velmi mě to překvapilo. Přitom by měl být Adepend stejného složení jako ReVia. Už si to bohužel nepamatuji, je to přes dvacet let, ale nezdá se mi, že bych měl tenkrát s ReVia takový problém, i když kdo ví. Třeba tenkrát to bylo stejné, nebo podobné, a já prostě pevně rozhodnut, jsem zaťal zuby a kůru absolvoval. Anebo jsem nyní více na účinek citlivější, než před 20 lety.
Ještě mě napadá jedna věc - den před, jsem byl u zubařky a vzal si Brufen 400, jestli by to nemohlo mít souvislost, ale myslím, že ne.
No, v každém případě je to šok, ještě teď navečer (tedy po 24h) se necítím dobře, lehčí návaly do hlavy, trochu blbě.
Takže nebudu v tom pokračovat, protože potřebuji nyní fungovat v práci, musím to promyslet, a případně bych to zkusil znovu na jaře, až budu mít k tomu více pohodu.
Ale jedna jediná tabletka Adependu se mnou tedy pěkně zamávala...