Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12345
Dolů
Téma: léčebna
Re: léčebna Před 13 rok, 7 měsíce  
Je to polosoukromá léčebna, volnější režim,pacienti si chválí.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: léčebna Před 13 rok, 6 měsíce  
Prodělal jsem léčbu v Havlíčkově Brodě, byla to fuška ale už 3roky abstinuji. Nic by se ale nezměnilo kdybych nechodil na doléčování. Chodím pravidelně každý čtvrtek do at ambulance mudr. Ernestové v Trutnově a to mě drží na cestě v abstinenci. www.trutnov.iplace.cz Jsem rád že bydlím ve městě kde se nám paní doktorka tak věnuje. Děkuji
HonzaTrutnov
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž www.trutnov.iplace.cz Narozeniny: 06/07

Re: léčebna Před 13 rok, 6 měsíce  
Text byl smazán administrátorem webu.
Lenka Moranova jmeno me

Poslední úprava: 09/12/2011 19:16 Provedl: zbynek.

Re: léčebna Před 12 rok, 10 měsíce  
Jak dlouho trvá léčba? Hledám léčebnu na měsíc, protože více času si nemůžu dovolit, děkuji za odpověď
Blanusch

Lecba je na tri a vice mesicu. Po mesici muzes podat zadost o revers. Klidne i drive. To zalezi na Tobe, ale smysl takove lecby bude asi dost pofiderni.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Zamyslela bych se nad tím co mi může léčebna se zaměřeným pobytem na 3měsíce nabídnout v tak krátkém čase jako je 1měsíc?Asi nic.Asi by to byla zbytečná ztráta času a k tomu aby splnila svůj účel-a tím je pro tebe nepít by mi to nepomohlo.Je zde varianta pobytu na Detoxu.Celková doba léčby na takovémto odděl.trvá 4-6týdnů.Nabízí skupinové terapie,individ.sezení s psychologem,tématické kluby a veškerou odbornou pomoc na detoxifikaci organismu od alkoholu.
Jana Mertosová

Blanusch, co vím já, každá léčba trvá minimálně 3 měsíce i více, když podepíšeš reverz, nedokončíš léčbu, je to špatně.Ale!!V Havl.Brodě je možné absolvovat 6 týdnů Detox, pak se rozhodnout na další léčení, nebo skončíš, dozvíš se , co máš za nemoc, jak s ní žít......zavolej si tam, dozvíš se více.Je tam výborná paní primářka, rozumí své práci, dělá ji obětavě a dobře.
Liba

Ahoj, jestli si dobře vzpomínám, tak i Bohnické oddělení mělo program na 5 týdnů, alespoň pav.8 pro ženy. Nevím, jetli to stále nabízí, ale spíš se to doporučovala u recidiv, které za sebou měli už tříměsíční program dříve. Každopádně, můžeš zkusit. Vede to tam Mudr. Dvořák.
Hanka

To má i Červený Dvůr, říká se tomu posilovačka.Ovšem, před tím musí být ta normální léčba.
Liba

Nevím,jestli chceš vůbec abstinovat!Pokud máš infekční nemoc,tak si taky určuješ za jak dlouho se vyléčíš?A závislost na alkoholu je neviléčitelná nemoc.
Víťa

Stránka: 12345
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter