Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12
Dolů
Téma: same dno
Re: same dno Před 11 rok, 11 měsíce  
neni pravda ze me zajima jen alkohol,ted se drzim,uz chodim k psychiatrovy,prace se mi rysuje od pristiho mesice...snad to pujde
leo

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

no takhle bych to nerekl...je to tezke,nerekl bych ze jsem jeste dement,ale muze to prijit ze si vypiju mozek...laska je pro me nejdulezitejsi,jen je to moc tezke prijit o vsechno,nekdo by si uz hodil masli,zatim abstinuji,chut je ale snazim se,chodim k psychiatrovy
leo

Ahoj, je mi taky 24, a mám pořádnej problém s pitím.Až na to budu mít síly tak napíšu vlastní téma.Věř že i v tomhle věku je to bohužel taky možný stát se závislim.Stejně jako ty sem kvuli pití a hlavně kvuli tomu v co jsem se tim pádem změil mě taky opustila přítelkyně.Budu sledovat, a držim palce.
Kryštof M.
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Ve 24 je závislost zcela běžná.Jsou i případy 17 letých, co se léčej na protialkohoním..Takže nebojte, alkohol si podle věku nevybírá
PetrCh

Re: same dno Před 11 rok, 10 měsíce  
tak laska mi nadobro utekla...uz chodim na ambulantni leceni...pokus o sebevraždu...dalších penez v haji...
anonym

Re: same dno Před 11 rok, 9 měsíce  
Ale začal jsi se sebou něco dělat a to je super.Postupně se zas udělá líp.Jen to zas nepo...,no.Chce to poslouchat co Ti doktoři radí a žít tím.Držím palce!
Kris
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Stránka: 12
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter