Re: jak přežít první dny bez alkoholu Před 8 rok, 2 měsíce
|
|
Já dnes tuším 7. Den bez alkoholu, novoroční předsevzetí;)
|
|
Dana
|
|
|
|
|
Každý den bez alkoholu je krok k lepšímu životu.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Dano já dnes šestý den.Jde to,chuť se dá přežít,každou noc se mi zdají sny o tom jak jsem opilá a jak je mi zle,tudíž ráno vstanu a jsem ráda že nepiju.Jen mě děsí to,že nepiju teprv týden a přijde mi to jako strašně dlouhá doba.
|
|
jita
|
|
|
|
|
Já měla dnes boj, to víš, pátek..... Já nepiju tuším 8. Den, ale taky me to stojí hodne úsilí..,,,a bojím se, jak to zvládnu, až přijde problém, úzkost apod.
|
|
Dana
|
|
|
|
|
Jita to sa ti len spocatku bude zdat, ze aka dlha doba. Aj mne sa po 2 tyzdnoch zdalo, ze aka dlha doba. Potom si nejak na tu triezvost privyknes a budes to uz brat automaticky. Ja mam za sebou uz 8 mesiacov a vobec mi to uz nepride. Andi dlho, ani malo, je to proste uz normal.
Najhorsie su podla mna prve 3 mesiace, potom je to uz len lepsie.
Dani, som rada, ze si sa konecne odhodlala a drzim ti palce.
|
|
Kira
|
|
|
|
|
Kiro, díky, ale není to závazek napořád;) uvidime
|
|
Dana
|
|
|
|
|
Holky, vy bojujete ale přitom chcete pít.......o to neni nicTo se nedá takto dát.Musíte změnit samy sebe..Liba mi to mozna potvrdi
|
|
petrch
|
|
|
|
|
Petr ja urcite nechcem a preto uz nebojujem  Jita a Dana to neviem. Ale kazdy den bez alkoholu sa rata a ony musia prist na to, co na ne funguje a co nie. A myslim si, ze v zaciatkoch bojuje kazdy s chutou sa napit, az casom sa to ukludni a bojovat prestane a zacne s tym alkoholom nejak zit. Berie ho na vedomie, ale uz nastastie nema nan chut...
|
|
Kira
|
|
|
|
|
To musí každý vědět nejlépe sám, jestli chce pít, nebo ne.Nezkoušet si lhát, oblbovat, doufat, že ještě někdy se napije.....nebát se skončit s pitím úplně.Pak se bude divit, jak to jde , bezva, změní se život, a je nádherně.Zatím tomu nevěří.A on ten chlast se ozve, i po letech, tak neusínat na vavřínech.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Bojuju. A moc si nedovedu představit pijana, co vstane s tím, ze zkusí nepit a v ten okamžik nemusí ani bojovat;) to je budha;) je to vývoj. A sedí mi, co píše kira, každy den se pocita;)
|
|
Dana
|
|
|
|