Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...45678910...20
Dolů
Téma: jak přežít první dny bez alkoholu
#23886
Re: jak přežít první dny bez alkoholu Před 9 rok, 3 měsíce  
kapky tiapridal,berou se pri chronickém alkoholismu,včetně abstinenčních příznaků při náhlém vynechání požívání alkoholu.Já je beru a funguje to......
Lena

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#23888
Re: jak přežít první dny bez alkoholu Před 9 rok, 3 měsíce  
lea má pravdu..Jsou pro kapky i pro těžkou demenci, když ssebou pan(í) pacient hází aníž by chtěl v klecovém lůžku..Takže sečteno a podtrženo : můžeš žrát tiapridal jako Lea, ale to bude taky to jediný co budeš dělat ikdyž nebudeš pít, což je asi faktt,,,doporučuji střelit si herák, to buseš moct aspon ven ten zas neni na předpis
petrch

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#23889
Re: jak přežít první dny bez alkoholu Před 9 rok, 3 měsíce  
Ahojky Kiro. Mluvila jsem s Marketou. Ta neví že v minulosti já chodila se anbulatně lečit ale pořád piju. Sice jsem kvartal a vím že spadám do skupiny ypsilon.Hodně jsem si toho přečetla o alkoholismu. Taky vím že nemusím být alkoholička a také mužu. Dostavám se jednoduše po první sklence něco jako by do stavu anomalie mám potřebu pít až několik dní. Tyto typy piču je i oříšek pro lékaře. Jelikož pak nemám potřebu pít ani žádné absťáky. Třesy a nutnost a potřebu alkoholu. Dostvám se do stavu něčeho divného. Nemám potřebu spánku a ani stravy. Jen mluvit a mozek mi jede bez odpočinku. Až se totalně vyčerpám a usnu. Pokud změním svou životosprávu a jím pravidelně od rána a před pitím se najím a při něm taky a jsem psychické pohodě. Tak se do toho stavu nedostanu a napiju se a pustí mě to od pití a normálně usnu. Jakmile mám z něčeho starosti a nejím a kořím jednu za druhou a napiju se tak mě to nepustí. Já až tef rok po dvaceti letech že mám život v pohodě a klid a nemusím se stresovat. Muj přítel to taky nechápe. Jak to tak mám. Já už se beru jak pokusný králik a chci vědet jestli to má něco s tímhle stavem společného životospráva nikotin. Ten je pro otravu víc zakeřný než alkohol a co mě přivádi do te agonie. Chci si to vyzkoušet na vlastní kuži. Až budu redy a v kuse 14 dní budu pravidelně jít moc nekouřit. Naštěstí bez pití moc nekouřím ale pak zs 24h u pití 5krabiček a tím se přefávkuji nikotinem a to člověk s těma dvěmi kombinaci je mu hodně zle. Pokud se nic nezmění tak se přikloním k verzi alkoholička. Myslím že daň platím ze všeho a hlavňe bez jidla je člověk vyčerpaný a alkohol vůbec nespaluje a neodbouravá. Tak má ty hrozný kocoviny.
ana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#23890
Re: jak přežít první dny baez alkoholu Před 9 rok, 3 měsíce  
Nemyslela jsem otravu nikotinem vyloženě. Ten je škodlivý. Dehet je také v cigaretech a otrava po takových davkách určitá. A zavislist vytváří také i psychiku narušuje i deprese vyvolává nebo podporuje jako alkohol. Jen chci nejen kvůli sobě. Jestli je možný že do tech stavů nás přivádí. Životozpráva s alkoholem. Když ho pak nepotřebuju ani na něj nemám chut. Proč mě nepustí?
ana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#23892
Re: jak přežít první dny bez alkoholu Před 9 rok, 3 měsíce  
Marketo, já spis nevím, proč sem píšete. Problém nemáte, poradit neumíte. pokud tedy ty tři dvojky nemusíte mít denne
Dana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#23893
Re: jak přežít první dny bez alkoholu Před 9 rok, 3 měsíce  
A market, už chápu, mas kamarádku kvartala..
Dana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#23903
Re: jak přežít první dny bez alkoholu Před 9 rok, 3 měsíce  
Ana, som rada, ze si si napisala. To co opisujes, tak trochu to bolo aj u mn
Tiez ako som si neico dala, tak sa mi podarili nasledne take tahy, ze som tahala aj zopar dni skoro bez jedla a velmi vela som fajcila.
Problem bol tiez ten, ze cim viac som pila, tym viac som bola nastartovana a spat som nemohla, len som hladala co by som si este dala a pokial bolo co, tak som neodpadla- dokazala som tak sit aj 2-3 dni s minimom spanku.
Mala som vtedy aj velku potrebu socializacie a ked nebol uz nikto k dispozicii fyzicky, tak som brazdila na nete a otravovala znamych cez skype alebo fb.

Ja neviem, ci to ma u teba nieco spolocne s tou zivotospravou. Urcite to, ze sa do toho stavu rychlejsie dostanes, ked si hladna a skombinujes to s niktonim.
Ja aj ked som sa predtym najedla, som sa nakoniec do tych stavov dostala, len to dlhsie trvalo.Ale proste pila som s tym, ze do tych stavov chcem ist.
Samozrejme pred tym prvym poharikom, som si vzdy hovorila, ze si dam len trochu ako ostatni, ze ekd to dokazu oni, tak rpeco ja nie, ale akonahle som mala uz trochu alkoholu v sebe, nedalo sa to zastavit a musela som pokracovat, az pokial som nebola uplne mimo. Nestacilo mi take normalne popijanie. A potom som nemusela dlho pit, ale akonahle som si nieco dala, tak to zas zacalo.

Ja somt tiez nemala abstaky, ze napr. trasenie - ale bolo mi strasne zle -co je tiez abstak a potom ku koncu mi to islo uz na psychiku.
Ty si po takom tahu v pohode? nemas potom ani depky alebo uzkosti? Ja som prvy den nepitia mala priserne fyzicke bolesti, ale ten dalsi to bolo este horsie, to prisli na rad psychicke bolesti a tie boli na nevydrzanie.

A preco chces pokracovat v experimentovani? Mozes sa to zvrtnut a zhorsovat sa to. Ale to ej samozrejme tvoje rozhodnutie. Ja som si povedala, ze si nebudem vedome ublizovat a ze ked sa nemozem ovladnut po nejakej davke alkoholu, tak si tu davku uz nikdy nedam a tym padom bduem mat zas vsetko vo svojich rukach a tak to aj je.
Dala mi to hlavne velky pocit slobody, nemusim sa uz bat ist na akcie alebo posedenie s priatelmi so strachom, ako zase dopadnem..
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#23908
Re: jak přežít první dny bez alkoholu Před 9 rok, 3 měsíce  
Kiro,jen z jednoho důvodu.V životě co jsem doopravdy chtěla něco pro sebe nebo druhý,tak i když to bylo těžký.Tak jsem to dokázala a prostě,že tohle bych nedokázala mě vyvádí z míry.Taky mám ráda ten pocit,že já to zvládnu a nejsem vnitřně slabá a ten fakt si připustit,že to nezvládnu mě spíš motivuje,že když přestanu pít.Tak pro mě to není nic hroznýho a jednoduchý,ale udržet se po jedný sklenici to už je těžký. Prostě to mě vyzývá a musím nad tím mít kontrolu,že mě to nezlomí.Vím vypadá to stupidně ale já to prostě musím zkusit. Několik pokusu jsem ustála.Sic ty byli a hodně těžký, Si těd říct a končím a odejít nebo zbytek láhve rychle vylít.Protože kdybych dlouho nad tím váhala.Přepadla by mě sebelítost a už bych měla pro sebe důvod pokračovat.Tak jak to občas udělám,protože se mi chce a nezapojuji,další povely z mozku.Myslím si že každý člověk zvládne nemožný,ale musí to opravdu chtít a já vím u sebe,že pít jsem chtěla i těch několik dní a vždy jsem si to pro sebe omluvila,nebo zdůvodnila,ale nikdy jsem se netrenovala dát si a včas skončit.Já si dala a prostě jsem pila a jinak jsem nad tím nepřemýšlela.Prostě tak to mám jsem si říkala. Já deprese ani nijak moc neměla ani stavy uzkosti mě naopak bylo fajn,proto jsem taky pila a když jsem přestala byla jsem uplně oslabena a strašný hlad a unava.Tak jsem pomalinku začala jíst hodně pít a celý den jsem prospala a pak mi bylo už dobře a další den jako kdybych nepila. Pak jsem se třeba 14dní ničeho nedotkla a tak do kola 25let.
ana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#23909
Re: jak přežít první dny bez alkoholu Před 9 rok, 3 měsíce  
taky více krát jsem třeba nepila rok za ty roky jsem mockrát abstinovala a nikdy jsem tak nepřemýšlela jako ted. Já měla většinu lidí kolem sebe co tak pili jako já a přišlo mi to v celku normální a měli i vysoké postavení.Právnici i lékaři i normalní lidé.Ted jsem začala žít odlišně.Spíš se izoluji od lidí nikam nechodím a nemám si pořádně s kým pokecat.Kámoška ta si dá ty svoje a jde si po svým a ten můj si jde lehnout a já sedím sama a popijím a nemůžu skončit mě vyvádí k šílenství a já sedím sama a popijím a pak se pitvám v sobě proč to vůbec dělám,že můj život je už odlišný já nežiju už se svojí partou jak tomu bylo 14let. Mi byli veliká parta více generační a více méně jsme byli na sebe závyslí i na ten alkohol,když jsme šli na sport a pak na pivko.Výlety to stejný a já but pila nebo ne.Vše mi v te době přišlo normální a pití je normalní a těm lidem taky,protže nikdo z nás nemohl pít děně.Tak uvidím...but prohraju nebo se to naučím.Nenomže já patřila k těm ženským co mě neviděli na veřejnosti opilou,pouze jen mý známi co se mnou pili a většinou na soukromé party,kam jsme se pak odebírali,většina to taky tak mělo ne na veřejnosti,nebudeme si ničit krédo.
ana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#23916
Re: jak přežít první dny bez alkoholu Před 9 rok, 3 měsíce  
Když budeš takto popíjet, brzy to tvé krédo zmizí,začne ti to být jedno, a rozpiješ se víc a víc.......místo pití můžeš číst, spousta věcí dělat, nelitovat se, jak jsi sama.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1...45678910...20
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter