Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...19202122232425...75
Dolů
Téma: Končím s alkoholem
*
Re: Končím s alkoholem Před 9 rok, 5 měsíce  
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Marta píšeš:
...mám roční dítě.Takže léčebna...

...Pomalu mi ale dochází ten důvod k pití... Jsem konečně i mezi lidmi.

...A ne pořád sama doma s malým, kterého mám opravdu moc ráda,ale jako 20-letá maminka jsem ani kamarádky moc neměla.

...A i s manželem si začínáme být vzácnější a nestresujeme se. Když jdu do práce tak on zase z práce...Jenom nevím jak zvládnout to, když se budu někdy nudit naštvaná a všechno dohromady.

...No, neřesit to tak, že se opiju. No. Možná zkusit naplánovat víkendy dopředu. A možná to pomůže...

Marta,

"Ty máš čas, popri tom všetkom (+ ročné dieťa), sa ešte aj nudiť?"

"A keď sa opíjaš, aj vtedy ho máš ešte rada?"
"Alebo radšej alkohol?"

(Alebo si to len namýšľaš, -> pre falošný pokoj v duši?)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Já,
1) Ted už se nenudim když jsem si našla k materske i práci. Už jsem konecne i mezi normalnimi lidmi (nee alkoholiky ze zabav).
A psala jsem ze s toho mám strach az se budu NĚKDY nudit.Ikdyz se TED opravdu nenudim ani v nejmenším.Nekdy to přijít muze, nějaka ta situace při ktere to vzdycky resim alkoholem.
2) Ikdyž už jsem opila nebo se opijim. Malého miluji a budu milovat vždycky.Nikdy bych od nej neodesla kdybych věděla že nemám hlídání.Ale já ani nechci odejít a opít se. Já si nechci nic namlouvat. Spis si chci více věřit. Abych to dokázala priste všechno vyresit jinak.Ikdyby mela nastat zase nějaka spatna situace, (nejhorší je právě když jste na materske, o víkendu chce člověk vypnout, nebo aspoň mezi lidi, a nějak se odreagovat) treba za 3 dny nebo 3 roky, nemůžu to resit uz nikdy chlastem. Já ho prostě nikdy nezvládala.Vazne nikdy.
Marta
Junior Boarder
graphgraph

Marto,

Prosím tě odpověz mi teď, četla jsi to vlákno co jsem ti poslal ?
a za 2. Pila jsi dnes alkohol ?
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislave, mozem sa spytat, preco si myslis, ze Marta dnes pila? Ona nie je hladinkar, ale kvartal a ked sa uz opije tak uplne do mrtva. Takze keby dnes pila, tak by urcite nepisala tak logicky a zrozumitelne, ako pisala. A pijava len cez vikendy, alebo na oslavach, takze ja som presvedcena o tom, ze dnes nepila.

Inak Marti, som rada, ze si sa pohla dopredu a zacinas analyzovat preco sa opijas a aj zacinas uz rozoznavat spustace. Ked ich budes poznat, tak skor sa im budes moct branit.
Kira
Expert Boarder
graphgraph

Kira,

ano můžeš v pohodě, mě na rozdíl od tebe přijde její dnešní příspěvek psaný pod vlivem. Určitě se neptám z důvodu, že bych se jí chtěl jakkoli dotknout.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Mně zas připadá, že je rozrušená. Tečou nervy. Bludný kruh.

Co Marti, jak je?
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislav, něco jsem stihla přečíst,ale neměla jsem čas to přečíst celé.Ne nepila, ja nevím jestli si mě pochopil.Nebo jestli tady nejsem špatně.Já nemám potřebu pít.A už vůbec ne každy den.Ježiš.Ale když se jednou za čas stane, že už toho mám všeho tak nějak dost.Tak mě napadne si dát tu skleničku a pak teda už nejdu zastavit.Ale tak já nevím no,jestli mě chápeš.Jen se pro příště chci i té skleničce vyhnout,protože neumim pít.A přišla jsem na to teda docela pozdě.Ale přece.Kdyby nebyly občas ty nervy nebo ta situace kdy už mám všeho fakt dost, tak bych nepila nikdy.Já na to takhle jako nemyslím.Jen mám strach, že až se to na mě zase všechno navalí.Tak abych to neřešila zas tak blbě, že se opiju.Když to neumim.No...CHapeš.A to co jsi mi poslal tak to mě moc nezajímá.Mě spíš zajímají ti kvartalní.To je taky problém, když u toho dělá člověk prostě ostudy.At je to 1 za měsíc nebo za rok.Je to problem....A dík, že si myslíš že to píšu jako opilá no.Tak je mi 20let, jsem na mateřské.Nee na vysoke.
Marta
Junior Boarder
graphgraph

pert, děkuji za optání.Je mi celkem fajn.Dnes ani zítra nejdu do práce tak přemýšlím co budem dělat. Každopádně s malým musim ven.A zitra nás babička zve na obed.No Ale to není asi k tématu
Marta
Junior Boarder
graphgraph

Marto,
před letama jsem taky byla , když to zpětně hodnotím ten kvartál a řikala jsem si, že akorát neumím pít.
Pak se interval zkracoval a bylo to denně.
Těžko přesně posoudit přes net jak si na tom, ale sama cítíš, že to celkem v pohodě není, jinak by jsi zde nehledala pomoc.
Kvartál neznamená, že kvartálem zůstane.
Těžko posoudit přes net, zda vůbec jsi alkoholik a to ten kvartál, nebo pijan, co neumí pít a jednou za čas to přežene...
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 13/11/2015 17:58 Provedl: Stopka.

Stránka: 1...19202122232425...75
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter