Sochař napsal:
[quote]Allie a můžeš si o svém pití otevřeně promluvit ještě s někým jiným než tady na Fóru? Co zajít na AA? Nebo zkusit
Antabus?
quote]
Sochaři, o AA jsem uvažovala, ale zatím to vidím jako "další možnost".. Když si vezmeš, že mi trvalo skoro rok napsat sem, tak asi tušíš, jak je pro mě těžké takové věci s někým řešit.. Nejvíc mě děsí cizí prostředí a cizí lidé... Kdysi jsem kvůli tomu ani nešla studovat....
Navíc ve mě zůstává nějaká nedůvěra k psychologům a spol., což je myslím důsledek mého pobytu v PL.. S nikým s rodiny tak nechci nic řešit, myslím, že si se mnou užili až až, i když už je to dávno, skoro dvacet let, tak myslím, že jsou všichni docela rádi, že se jim podařilo mě "udržet při životě" a že jsou rádi, že žiju relativně normální život...I když já i vy tady víte, že je to jinak...
Ale jinak musím přiznat, že co jsem sem napsala, se mi hrozně ale hrozně ulevilo, nevím proč...
A je mi jasný, že po 13ti dnech abstinence není vyhráno, že to bude ještě moc těžký... Dost se bojím, ale snažím se vyplnit všechen čas nějakou činností.. A je to celkem fajn zjistit, co všechno člověk může dělat, když je střízlivý.....