Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...45464748495051...75
Dolů
Téma: Končím s alkoholem
*
Re: Končím s alkoholem Před 8 rok, 5 měsíce  
Šantal ....čo sa deje? Napiš.Robíme si starosti o Teba.Teda ak sa dá...možno máš problémy...ktovie
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jsem zvědav jak dlouho vydrží Zdenkovi jeho rozhodnutí jít se léčit. Přál bych si, aby byl v pořádku a začal novou etapu svého života.

zdenek napsal:
Musím zaplatiť dlh v poisťovni...volal som.berú ma na liečenie.Hneđ..no podmienka je mať ok. poistovňu.čakam na vyplatu..157€ zaplatim a frčim.do blázinca.Som rozhodnutý.ináč sa upijem.

ladis
ladis
Junior Boarder
graphgraph

Laco,
on potrebuje ozbrojenú eskortu a exekučný aj platobný rozkaz!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Láďo...musím.Toto je konečná.Ďalej je pomalé umieranie.Mám strach..ako zvieratko zahnané do kúta.živočíšny strach.zo smrti
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdenek, asi te strach ze smrti neni dostatecne silny(?), jinak bys jiz byl minimalne na detoxu. M.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Šantalka peče cukroví uklízí a nemá čas,Katka taky,holky zdravím Vás
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Sochař napsal:
[quote]Allie a můžeš si o svém pití otevřeně promluvit ještě s někým jiným než tady na Fóru? Co zajít na AA? Nebo zkusit
Antabus?
quote]

Sochaři, o AA jsem uvažovala, ale zatím to vidím jako "další možnost".. Když si vezmeš, že mi trvalo skoro rok napsat sem, tak asi tušíš, jak je pro mě těžké takové věci s někým řešit.. Nejvíc mě děsí cizí prostředí a cizí lidé... Kdysi jsem kvůli tomu ani nešla studovat....
Navíc ve mě zůstává nějaká nedůvěra k psychologům a spol., což je myslím důsledek mého pobytu v PL.. S nikým s rodiny tak nechci nic řešit, myslím, že si se mnou užili až až, i když už je to dávno, skoro dvacet let, tak myslím, že jsou všichni docela rádi, že se jim podařilo mě "udržet při životě" a že jsou rádi, že žiju relativně normální život...I když já i vy tady víte, že je to jinak...
Ale jinak musím přiznat, že co jsem sem napsala, se mi hrozně ale hrozně ulevilo, nevím proč...
A je mi jasný, že po 13ti dnech abstinence není vyhráno, že to bude ještě moc těžký... Dost se bojím, ale snažím se vyplnit všechen čas nějakou činností.. A je to celkem fajn zjistit, co všechno člověk může dělat, když je střízlivý.....
Allie
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravím Vás.
Dnes jsem to tu rozevřel asi po třech dnech. Zběžně se začetl do různých vláken a zjistil, že o nic závažného nepřicházím...

Mě se daří při vší skromnosti skvěle, ale nedostává se mi času. Když se mi času dostane, lehnu a spím. Víkend jsem vyloženě prospal. Doháněl jsem to co jsem nenaspal za předchozí dva týdny. Ještě zítra a pak budu mít čtyři dny klid od zaměstnání a vrhnu se konečně na vyrovnání některých restů, který tu u pár holek mám

Nezávidím Vám co bojujete s tím chlastem... Jsem asi i rád, že jsem se propil do stádia, kdy jsem přijal fakt, že jsem prohrál a že s chlastem to nepůjde a začal toužit po šanci zkusit to bez chlastu. Dostal jsem tu šanci. Držím jí a nechci jí pustit. Já dojel na konečnou. Pro Vás, který v tom rozjetým vlaku sedíte a jedete je to strašný. O to víc Vám přeju, aby jste z toho vyskočili dřív než na tu konečnou taky dorazíte. Až budete na konečný, tak jsou jen dvě možnosti. Pít a upít se, nebo nepít a bude Vám to připadat jako to nejjednodušší co Vás v životě potkalo. Jak píše Dee. Pak už léčebnu nepotřebujete.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Včelaři,mé odhodlání přestat pít se nemění,něco se mi v mozku převrátilo,nezapíjím žal z rozchodu,chodím pravidelně do Aček,jen nevím co s těmi Vánoci.Zůstat sama doma nebo jet na psychinu,mám dilema,bojím se.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

No, když jsme spolu mluvili, přišlo mi, že jsi docela zlomená. Nepoddávej se tomu. Už jsem to tu psal. Zvednout se a začít makat. Když nebudeš pít, tak nemůže nebýt líp.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...45464748495051...75
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter