Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...4567891011
Dolů
Téma: Kolik toho vypijete?
*
Re: Kolik toho vypijete? Před 5 dnů, 4 hodin  
Vyhledal bych sednoucího lékaře adiktologa.
Typuji, že nad 5 piv denně se to nedá sám zvládnout.
A proč se s tím mordovat, když se stačí 2x týdně někde objevit na 1,5h a je hotovo, pak jen dodržet do další schůzky, jde taky o čas, čím dál jsi od nepití tak tím jakoby snažší(byť stejně záludné na relaps) to je.
Možná ti nabídne, že vhodné začít pobytově, to už zná dle množství kolik toho piješ atd.,
jakoby tíhu odvykání TI pomůže nést někdo jiný, kdo vym_šlí strategie a taktiky, ty to "jen" realizuješ, jak ve fotbale, trenér a údržbář hřiště a klubu, vše zařídí, ty jen dojdeš a "odmakáš to."
A navrhne ti to tak aby si zvládl i svoje další aktivity a byl platný doma, v práci, u prarodičů, dětí, v obci atd. Čau
Good luck.
Chuchto
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 02/01/2026 20:51 Provedl: Chuchto.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Kolik toho vypijete? Před 4 dnů, 12 hodin  
Eště doplním, že každý jsme jinný a mně by třeba přišlo nejlepší kombinace "svobodárna" kdy bych měl na začátku pomoc s pobytem a pak chodil k dle potřeby, ale to sou fantasmagorie. Být bohatý v Kalifornii co jako rocková hvězda vydělal balík a teď jen mění živ. styl. Realita je jinná. Varianty jsou skromnější a do kéčeben se ası lidi trochu bojí, že spolu klienti budou dost nerudní kulantně řečeno.Asi psychologie je součást věci a lidi přestává když musí, já taky, došli mi prachy na pivo v hospodě a pít doma jsem nechtěl, měl jsem potřebu jít mezi lidi, kvůli tomu sem pil pivo.Dnes bych ani neměl na lístek 30min 39Kč tam a 39 zpátky.. Tak zdarec jak sviňa.
Chuchto
Expert Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 03/01/2026 12:33 Provedl: Chuchto.

Re: Kolik toho vypijete? Před 4 dnů, 7 hodin  
Jinak dlužím odpověď na dotaz ne pivaři co nikdy nepil vodku k pivu ani jinde dostal oteklý zub prvně po 3,5letech nepřerušené abstinence, kde mi vypadla amalganová plomba a ucpalo se to a vytýkal hnis do dásně vedle a ta se pěchovala tlakem tak +1 atmosféra, strach ze zubní pohotovosti a trhání zubu. Doma sem to před spaním kloktal co nejmenším množstvím vodky. Vždy před spaním v posteli jsem kloktal a vyplivl do jiné lahve.Tak týden jsem dělal jen kloktání lahve 0,5l a vyplivl do jiné lahve. Druhou lahev jsem občas polknul jen cca 0,2dc před spaním asi 3 dny. Třetí lahev sem začal polykat a pokračoval od cca 24h do 4h do rána a vypolykal po kousíčkách 0,4l.Jak jsem ležel a skoro spal poznal jsem až když lahev byla lehká cca 0,1l zbytek na dně. Zbytek po vykloktaných jsem vylil, šel jsem na pohotovost, tam mi to jen opíchli a otevřeli ten zub a nebolelo to a moje zubařka mne vzala hned za týden a vše vyřešila.
Už jsem se nenapil.
Chuchto
Expert Boarder
graphgraph

Stránka: 1...4567891011
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter