Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...4567891011
Dolů
Téma: Kolik toho vypijete?
*
Re: Kolik toho vypijete? Před 1 týden  
Díky za příspěvek! Hele, já dal 2024 5 měsíců bez. Teď jsem dal 3 měsíce bez a to za pomoci antabusu, ale bohužel přes svátky jsem si měl antabus dávat sám. No dal jsem cca 10 dní a pak jsem se na Silvestra zlil, to stejný včera na Nový rok a dneska se pokouším být bez, ale nejde to, zbytkáč pořád mám. Každopádně zítra si už antabus dám a vím, že ho nesmím vysadit. Antabusu se neboj, je to asi nejlepší prostředek, který Tě donutí nepít.
Petr
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

KAhoj Petře, díky za odpověď. A jak jsi to dělal, když jsi užíval antabus a pak ses napil? Někde jsem četl, že i po vysazení dalších několik dní antabus působí. Ne že bych to měl v plánu. Jen mě to zajímá. Před Vánocema jsem se na chlast nasral a byl jsem celé svátky i silvestra na suchu. Dneska 12. den čistý.
Zatím jsem se k tomu psychiatrovi nedokopal. Ani vlastně nevím, co bych měl říkat. Introvertovi se o tom těžko mluví.
Michal
Junior Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 02/01/2026 10:36 Provedl: Michal337.

Zkus jiného psychiatra, když tenhle nepomohl. Nevím. Good luck.
Chuchto
Expert Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 02/01/2026 10:57 Provedl: Chuchto.

Pokud leješ středně a ne jen "malá závislost" tak bych to nefušoval na koleně, ale šel do té "ozdravovny" ať se snaží oni.

Pozn. -
MALÁ závislost he dle mně pro muže 75kg bez tuků(za mlada) 5piv 10° za večer, aby se dalo bez problémů usnout(tzn. když si to necháš těsně před spaním a vyleješ na ex 5 piv 10°). Ber info s rezervou, je to jen z mé jedné zkušenosti, nejsem adiktolog a taky introvert co nešel nikdy do léčebny ani k psychiatrovi s tímhle a potřeboval by i po 4 letech abstinence(jen 1x porušené, tu skupinu jak sůl, ale stydí se).
Chuchto
Expert Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 02/01/2026 11:10 Provedl: Chuchto.

Chuchto, gratuluju ke čtyřem létům abstinence. Nevím jestli jsem lehký pijan nebo střední. Ale už mě ten neustálý kolotoč nebavil- chlastat několik dní, vystřízlivět pak výčitky a zase nanovo. Už to tak trvá několik let. Jak si tady pročítám diskuze, tak jedna diskutující psala, že vypila 2 piva denně. "Normální" Čech- alkoholik, si řekne, že 2 piva denně, to není alkoholismus. A přesto i takové pití jí vadilo a snažila se/snaží se abstinovat. V mém případě by mi 2 piva denně nevadily, ale já když jsem se o to pokoušel a dal si 2 piva nebo 2 sklenky vína s manželkou, tak jsem pak chodil po baráku a vymýšlel, co bych ještě vypil. Kdo umí pít, ať pije, já to prostě neumím.
Michal
Junior Boarder
graphgraph

Ještě jsem se na netu dozvěděl, že existuje nějaká linka pro závisláky všeho druhu. Tak jsem si říkal, že zkusím prozatím tuhle cestu. Prý dokonce po nějaké době zavolají a ptají se, jak pokračuješ v abstinenci.
Michal
Junior Boarder
graphgraph

Chuchto, jak vypadala Tvoje recidiva? Vylil ses jednou a pak dál abstinoval nebo to trvalo nějakou dobu?
Michal
Junior Boarder
graphgraph

Jel jsem na motorce na výlet a podcenil počasí, zcela dehydratován mi došel benzín těsně před kempem,kousek tábořili motorkáři, mířil jsem do kempu jako sportovní instruktor zájezdu hluchoněmých maturantek. Byl jsem dehydratován, šel jsem za světlem. Byli to gayové, pili a vodu neměli, celou noc jsem vydržel, ale ráno mi podstrčili šálek coly, ale něco v ní bylo...Po ot|esném probuzení Jsem vypil zbytky alkoholu, který tam nechali.. Věřil bys tomu..?
Chuchto
Expert Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 02/01/2026 15:57 Provedl: Chuchto.

Re: Kolik toho vypijete? Před 6 dnů, 23 hodin  
Tak jestli chceš ještě nějakou informaci o mně, tak si napiš mé matce. Sorry jako. Radím tobě a ne ty mě.
Chuchto
Expert Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 02/01/2026 18:17 Provedl: Chuchto.

Re: Kolik toho vypijete? Před 6 dnů, 23 hodin  
Ahoj, pokud jsi vodkovej, tak dá se dohledat odhodlávání jinech diskutujícíh zde. Jinak ne každej kdo ti radí je dobrej na razení.
Třeba tady kleris mne na začátku odvykání obvinila, že se vydávám za jiný nick, což nebyla pravda.
ZDE je její první příspěvek, kde se přiznává...
www.alkoholik.cz/zavislost/forum/3-jsem-alkoholik-a-nevim-co-dal/32103-co-delat-dale-volnejsi-pokec-bez-vulgarismu.html?limit=10&limitstart=5140#43551
Chuchto
Expert Boarder
graphgraph

Stránka: 1...4567891011
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter