Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Nadměrné pití kávy - chci přestat a nevím jak
Nadměrné pití kávy - chci přestat a nevím jak Před 1 den, 3 hodin  
Ahoj, nevíte jak na to. Pijí kafe nadměrně a mám potíže i s rovnováhu tekutin a porušený pocit žízně. Známý patrně pil kafe tolik, že zemřel předčasně asi v 59 letech, v rodině operace srdce u otce taky káva a to nekouřil. Co s tím? Abstinovat mi nejde. Neumím ani měřit kolik kofeinu je v kterém typu a značce kávy.Zpochybňuji si, že lžička sypané kávová vrchovatá JE jedno kafe dám 4 za první 20 minut ihned po stání z postel.Už mám i psychosomatické problémy ohledně tekutin v těle. V noci se nevyspím a musím pořád na WC. Dopoledne zas jen piji kávu a nepiji vodu, nemám žízeň. Pak když nevypiji litr čaje po obědě, což se musím vědomě snažit, nemám moc pocit žízně, tak jsem unavený nesmírně a už mi to nepomůže nějak doplnit, abych nebyl unavený.
Piju asi 10 kafí denně.
Díky za radu.
Jednou jsem vydržel nepít 5 dní.
Závislost sem si vytvořil když jsem měl asi půl rok až 3/4 roku
enormní nervy ohledně bydlení.
Díky za info. Nervy mám i teď a chci být max. bdělý a bystrý, ale je to moc.
Chuchto
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 19/10/2025 21:32 Provedl: Chuchto.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter