Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...11121314151617...30
Dolů
Téma: poradit
*
Re: poradit Před 9 rok, 9 měsíce  
Stopka,
diky za podporu ty pocity a stavy mám uplne stejne jak ty. Dnes jsem bez chlastu a cely den se potim a chci pit.Je moc veci co mi chlast vzal behani, cviceni a hlavne moji dusi a zdravi. Nic me nebavi jen pocitam sekundy kdy se napiju. Uz to bylo jen o preziti.I kdyz vim jak mi to skodi tak ten chlast vzdy vyhral. Ted jsem nervozni,ze mam suchy dum. Bude to tezka noc mury atd. Uzivej si abstinenci musi byt fajn
Eva

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Evi, to jsem ukrajovala den po hodinách ze začátku. Bylo mě tak moc zle, ale chtěla jsem už přestat.Vevnitř to bojovalo, že se napiju, že to nedám, že i když, tak zase cca na týden...Klepala jsem se, potila, střídavě zima-teplo a třesavka. Neklid.
4-5 dní jak noční můra. Pak jsem si zde pročetla, někdo tady napsal , že každý den se počítá a ta věta mě povzbudila. Já šla na to tentokrát sobecky, kvůli sobě.Předtím jsem to brala jnak, asi proto to nešlo.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Vim co me ceka za abstaky a je fajn, ze kazdy den se pocita co nebudu pit.Ja porad prestavala kvuli detem, manzelovi a to neslo.Ted chci ptestat kvuli sobe a zit a ne se trapit.Chlast mi nic uz nedava jen par hodin bez abstaku.
/EvaTo

Přestat pít by měl člověk hlavně kvůli sobě, měl by se mít rád, z té je jeho střízlivosti se pak odvíjí vše, vztah k dětem, rodině, práci, k životu.Každé ráno si říct:Dnes se nenapiji.A den se dá vydržet, druhý den znovu.....a také pomáhá se hodně naštvat na ten chlast, na to něco v láhvi, co nás ničí, dělá z nás poskoky chlastu.Nebát se s ním seknout, protože si zachrání život, vše.A vidět svět, šťastnou rodinu, se určitě vyplatí,stojí to za ty počáteční absťáky, krize, smutky.
Liba

Evo drž se, ten začátek je nejhorší, určitě e to zlepší. Máš pořád na výběr, ještě to můžeš zvrátit. Každý okamžik máme možnost volby. Představ si sebe, jak budeš vypadat a jak se budeš cítit, když přestaneš. Jak se budeš moct svobodně nadechnout a žít. A taky si představ, jak to bude, když nepřestaneš.... Držim moc palce!
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Uz treti den nepiju abstak ustupuje krom poceni, ale na to kaslu. Horsi je deprese, agrese a blba nalada. Bazeni je taky uz jsem byla na odchodu pro chlast, ale zvladla jsem to. V patek jedu s rodinou na dovcu a chci byt v pohohode a ztravit ji bez chlastu.
Eva

Tak se Evo pochval, že se držíš, něčím se potěš, jsi dobrá, vydrž!
Liba

Ahoj Evo.Moc Ti držím palce!!!!Vydrž....za pár dní budeš odměněna lepší náladou a hlavně super pocitem,že jsi zvládla překonat nejhorších prvních pár dní....pak už to bude jen lepší.Jsi dobrá....zvládneš to.Kačka
Káča

Uz jsem se pochvalila a zjistuji, ze je mi bez chlastu lip.Horsi to bude pozdeji, ale to planuji Aa. Beru deti do bazenu kdyz prsi a tim se potesim nejvic.
Eva

Dobrý den,ráda bych ,aby mi někdo z vás poradil,jak s přítelem alkoholikem. Je nám oběma 47 let,a už jsem opravdu unavená z toho jeho pití. Před 2 lety prodělal muj přítel 2 operace mozku. pití se nedotkl tak pul roku a pak to začalo. rum pivo. dostal invalidní duchod,protože mu tou operací odstartovala epilepssie. Bere prášky a k tomu pije.Adost a každý den. ted si našel práci na 4 hod. denně ale i tam pije dokonce alpu,kterou tam mají. Vždycky mi řekne,že nic nepil a přitom sotva mluví. prosím je v Českých Budějovicích ambulantní léčba alkoholismu? A jak ho mám přesvědčit,aby tam šel? Děkuji za odpovědi
Marcela

Stránka: 1...11121314151617...30
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter