Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12345678...12
Dolů
Téma: Žízeň.. :-)
#11949
Re: Žízeň.. :-) Před 11 rok, 5 měsíce  
Dobrý den, Dneska jsem si musel vzít volno, protože jsem se včera rozstřelil na totálku.. Do práce jsem přijel ještě na plech a vzal jsem to z gruntu, protože budu doma ještě zítra a přirozeně i celý víkend. Potřebuju čas, čas ponořit se do sebe, najít poslední zbytky sil a jít do toho naplno. SJ, to je kapitola sama pro sebe. Sestřenka s manželem jsou věřící a jsou členy nějaké obdobné sekty.. Mam kámoše, co maká jako na bavlně, je v pohodě(rozumněj nic nebere, nechlastá ani nekouří), vypadá celkem ok(na to jak žije) a den po vejplatě(celkem má tak 35táců) mě žádá o půjčení kila na "jídlo". Na jídlo chodí k mámě a v garsonce(kterou už rokm neplatí) snad údajně nemá ani vodu, atd. Prostě zase jiná forma, tentokrát elektronický smažky. Někde jsem četl, že chlast,opium, kokain, bedny a sex vyvolávají v mozku slastné a euforické pocity na podobném principu. Nevim, co je na tom pravdy.. Abych se vrátil k tématu. Já bych si ve finále i pomoc nechal. Jenže mam ještě rok zdravotní klasifikaci A, což mě opravňuje dělat ne úplně konvenční povolání(že jí mam zrovna já je dobrej vtip ). Když přídu k felčarce, tak mam po ní a že jí do konce života nemam šanci získat asi zdůrazňovat nemusim. Můj předchůdce na bytě asi decánko klepkařil, protože jsem našel slušnou zásobičku neurolu, dithyadenu, atd. Samozřejmě jsem je nevyhodil, ale putovaly zpět do šuplíku. Mam takovej pocit, že si tim peklem musim stejně projít sám, maximálně chodit na AA nebo ještě lépe na tento server. Viděl jsem pár narkomanů opiového typu, kteří "abstinovali" pomocí metadonu či subutexu. No a upřímně, když Vám seberu všechny ty benzodiazepini, mao inhibitory, barbituráty, atd.,?? Nakoupil jsem mátu, meduňku, heřmánek a silně uvažuju i o kozlíku.. Jedna slečna zde zmiňovala persen, který už jsem prozkoumjal a mělo by jít o extrakt z máty, kozlíku a meduňky. Jsem ale ze starý školy, takže asi udělam čajovou směs(mam moc rád čaje, ale bylinné ne, takový ty ovocný sr.... ) Kdyby mi někdo poradil další málo návykové sedativní rostliny, tak budu moc rád..
Jirka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#11952
Re: Žízeň.. :-) Před 11 rok, 5 měsíce  
Citace jednoho přispěvatele: do AA jsem chodila asi měsíc.Jsou tam každý den, skupina sedí kolem stolu a do diskuse se můžete zapojit pouze když 24 hodin nepijete. Má svá pravidla. Začíná se čtením z knihy, od člověka, který AA založil. Pak se čtou pravidla AA a cíle AA, což je samozřejmě doživotní abstinence. Pak je diskuse.volná. Každý, kdo chce něco říct, tak musí začít svým jménem a za ním se dodá, alkoholik, alkoholička. Ve všem jim pomáhá Buh. Členové spolu tráví spoustu času, organizují výlety atd. Pomáhá to, ale musí se docházet pravidelně. Je to na bázi sekty. když přestanete docházet, síla skupiny, která vás v problému alkoholismu podporuje, mizí....a pak jste v tom zase.... Moje slova:A toho jsem se doprdele bál.. , takže alkoholik.cz forever
Jirka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#11954
Re: Žízeň.. :-) Před 11 rok, 5 měsíce  
Hrubý omyl je v tom, že ve všem áčkařům pomáhá Bůh.A k sektě mají moc daleko!Co kdybys radši tam zašel sám, osobně se přesvědčil.....věř, že kdyby AA byli sekta, dávno se tu o nich nesmí psát.A v celém světě jsou vážení, uznávány, ctěný, lékaři, soudci, vědci, vlády,asi ve 160 zemích světa je berou velice vážně,uznávají je.Je lehčí něco špinit, než poznávat, pochopit, a díky tomu abstinovat.Pár lidí díky nim přestalo pít bez léčebny.Zachránili život tisícům alkoholiků.Za měsíc návštěv v AA nemůže nikdo nic pochopit, chce to tam zajít víckrát. S touhou přestat pít a s troškou pokory tam každý zapadne, najde zázemí, lidi , kteří mu rozumí, chápou.A pomůžou.Dokonce zadarmo.Nic lepšího není.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#11955
Re: Žízeň.. :-) Před 11 rok, 5 měsíce  
Zatim jsem detailně pročetl jejich stránky.. No, co na to říct.. S některejma názorama se neztotožńuju.. Hlavně mi vadí pořád dokolečka opakovat jsem Jirka alkoholik!? To vim moc dobře sám a že bych to chtěl řikat bandě dalších lidí, který jsem v životě neviděl? O tom taky úplně přesvědčenej nejsem. Už jsem o tom problému řekl mým nejbližším kamarádům. Vesměs to zlehčovali. Jsou to pitomci, nepoznají, když jde do tuhýho. To jsou ale lidi, co znam celej život. Rád bych to ale řekl našim. Bohužel to nejde, udělali by mě ze života takový peklo, že bych se užral o to rychlejc. Samozřejmě mam alternativní plán.. Všade kde mi někdo bude cpát chlast, tak to svedu na žaludek a když nepřestane, tak ho asi rovnou trefim.. No a po letech když už budou všici navyklí jim vyklopim pravdu.. Je to možná demence, ale já si myslim, že by to s trochou silný vůle mohlo vyjít..
Jirka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#11956
Re: Žízeň.. :-) Před 11 rok, 5 měsíce  
Máta, meduňka, mateřídouška, heřmánek.. To mi přijde jako vhodná kombinace, co mi alespoň malinko vynahradí chlast. Navíc maj prej všechny tyhle kytky dobrej účinek na trávení(který mam jako každej alkoholik v hajzlu).
Jirka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#11957
Re: Žízeň.. :-) Před 11 rok, 5 měsíce  
Myslím si, že sám to nezvládneš.Zbytečně se trápíš.Jinak , k těm kamarádům, nediv se, oni neví, nerozumí, oni nemusí mít s alkoholem problém, nechápou.Klidně zalži, že Ti alkohol dělá zle, žaludek, no a?
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#11962
Re: Žízeň.. :-) Před 11 rok, 5 měsíce  
Hehe, ty jseš týpek, ty si budeš muset ještě hodně namlít, než tě to přejde a přijdeš si lízat rány.. good luck
Miroslav S
Expert Boarder
Příspěvky: 90
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 16/11/2012 20:34 Provedl: Kopa.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
Jsem dyslektik a dysgrafik, omluvte mé psaní
 
#11963
Re: Žízeň.. :-) Před 11 rok, 5 měsíce  
Mirku, známe to sami.Chvilku bude Jirka kličkovat, zkoušet sám sebe oblbnout, sem tam se napít, než zjistí, že to opravdu nejde s chlastem nějak experimentovat, tam je to jasný, úplně přestat pít.Nezvládá se to, tak pár selhání, až možná!!!konečně s tím sekne.Možná!Nebo ztratí práci, chuť žít, skončí na ulici, nebo zemře, někde v ústavu......jen mně mrzí, že takový mlaďas neumí žít jinak, bavit se, užívat si.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#12009
Re: Žízeň.. :-) Před 11 rok, 5 měsíce  
Včera jsem cvičil, pak jsem šel na odpolední šichtu. Musim říct, že tam se schíza rozjela naplno. Chvilku jsem měl chuť se někam schoulit a brečet, chvilku někoho bezdůvodně zmlátit. Na chlast nemam v práci vyloženě chuť, spíš mě vždycky hrozně mele představa, že už se nebudu moc napít a to jak to udělam na ofíko akcích. Přitom je to pí...., stačí všem říct ne. Do toho se mi v hlavě pořád honila nekonečná smyčka smutku z toho, že nemam partnerku a že bych si potřeboval pořádně za.... Nakonec jsem zavítal k rychlovarný konvici a místo konvenčního zeleného čaje jsem si uvařil meduňku. Musim říct, že mě docela uáklidnila. Schízu jsem sice měl pořád, ale stala se snesitelnější a odsunula se jakoby někam dozadu. Pak jsem přišel do nonstopu, dal jsem si 4 nefiltry, malýho džonta a šel jsem spát. TeĎ zase cvičim, pak se najim a jdu do práce. Samozřejmě nechci dopadnout špatně. Víte nechci ňák machrovat, ale viděl jsem víc sraček, než si je zde řada lidí vůbec schopna představit a nejhorší je, že člověk s mými zkušenostmi se chová jako naprostej idiot.. Mým snem je najít si normální v pohodě slečnu, cvičit, číst si, pracovat a ve zbytku volnýho času nevylázt z postele.. V tuto chvíli mi to přijde asi tak stejně reálný jako přejít Mohavskou poušť s litrem vody.. Jinak fyzicky jsem ok(až na svalovou horečku ze včerejška). O psychice už jsem psal výše. Jinak AA jsem zavrhl, Vy jste a budete moje AA.. Dík Jirka
Jirka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#12010
Re: Žízeň.. :-) Před 11 rok, 5 měsíce  
Tato diskuze má k AA velice daleko!Netuším, proč jsi zavrhl AA, jsou to dost silná slova na člověka v absťáku, s depkama, na co si to hraješ?Chybí Ti pokora, což je chyba.Nevydržíš abstinovat, máš sklon k sebelítosti-patří to k alkoholismu, Ty zrovna na AA patříš, pomůžou Ti, ovšem máš svůj rozum, dělej jak chceš.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 12345678...12
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter