Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12345678...12
Dolů
Téma: Žízeň.. :-)
Re: Žízeň.. :-) Před 12 rok, 10 měsíce  
za tohle budu ukamenovaná, ale... když už něco musíš, v nejhoršim případě si dej to brko, nemyslim, zhulit se na sr... jenm ne chlast!! tisíckát horší!
mně se na tobě líbí, že neskuhráš a máš plán... jak to zvládneš, je ve hvězdách, nikdo neví... ale držim ti palce, fakt
Hanka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jo.Souhlas s Hankou.
Liba

Že jsem to nedal asi zdůraňovat nemusim , navíc jsem teď bez netu, takže sem nemůžu ani moc psát. Hned jak mi ho připojej, tak samozřejmě začnu. Začínám velice vážně uvažovat o návštěvě AA.
Jirka

Ještě k Hanky příspěvku, kterého jsem si nevšiml. Ta tráva už neni problém. Bejvaly časy, kdy jsem dával několik gramů denně. Teď přes den nehulim vůbec(vyjma stavu ve kterým jsem byl v SO). A dávam si tak 0,2g na večír, když přijdu z piva, protože mam jinak problém s usínáním a spánkem jako takovým. To že tráva je oproti chlastu dětská slavnost je pravda(ne, že by byla neškodná). Abych pravdu řekl, moc rád bych se zítra probudil v někde v Číně nebo Japonsku, kde lidi prosedí půl dne u šálku čaje a chlast tam ve společenském dění figuruje minimálně. Čím jsem starší, tím mám hlubší dojem, že alkohol je nástroj moci..

PS:Omylem jsem založil nové téma, tak jestli můžu požádat o smazání..
Jirka

Jo a ještě bych moc rád poděkoval všem, co mě podporujou, i lidem, které to může inspirovat.
Jirka

tak to mě mrzí, ale co naděláš, nejde to tak, zkus to jinak... jen se prosimtě nepřestávej a nezačínej pořád dokola, je to k ničemu... tak zkus ty aa, cvokaře, léčebnu, antabus, campral, vymítače ďábla, jehovisty... nevim, cokoliv chci jen říct, že je třeba vyzkoušet všechno a když selžeš jako jedinec, řekni si o pomoc... btw. s tou trávou to bylo myšleno místo chlastu ne k chlastu!!! booože chlape
Hanka

Hanko, vím, že jsi ty jehovisty nemyslela vážně. Pobyt u SJ je přímá cesta do absolutního psychického pekla. Chlast je proti tomu houby. Mám s nimi několika měsíční zkušenost z doby před dvaceti lety.
Věřím tomu, že po jehovistech se rozchlastá i zapřísáhlý abstinent.
Petr
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Určitě to myslela s nadsázkou, bojím se jich.Ale je fakt potřeba neváhat, a požádat o pomoc, když člověka ovládne alkohol, čím dřív, tím lépe.A pryč z toho bahna, rychle ven, žít úplně běžný, obyčejný život, usmívat se, radovat se z maličkostí, pomáhat jiným, být slušný, mít rád sám sebe...........
Liba

Jirko máš toho víc.více závislostí.Jedna je až nad hlavu.Poprat se sebou se můžeš vždycky.Ale doporučila bych ti navštívit odborníka psychiatra.Jsou to léčitélé lidské duše,která když strádá?Hledá únik a pak je z toho závislost
Jana Mertosová

nojo,jasně, že to byla nadsázka,myšleno tak, že možností je spousta, ne pokaždý se podaří uspět s tou první na druhou stranu, z hlediska příměho ohrožení jsou snad i jehovisti lepší než chlastat... zvláštní, že msoudě dle reakcí, mají horší pověst než vymítači
Hanka

Stránka: 12345678...12
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter