Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 123
Dolů
Téma: ani nevim kdy to začalo
Re: ani nevim kdy to začalo Před 12 rok, 10 měsíce  
jani nejhorsi je ze vsichni kam prindu tak berou ze piju. a kdyz si nedam tak me tak dlouho premlovaji a nuti az nakonec podlehnu a dam si. jakoby bych to nebyl ja ze si nevypiju.. ale vis co.. na cizi kaslu.. stejne za to co si o me mysli mi nic nedaji. ale spis se bojim ze to nevydrzim. protoze ja vydrzim 2 dny pak na to zas sahnu. ted jsem vypalil 40 litru. 30 hrusky. 10 trnky. nevim jak se z toho vymotat. sak par banek za den me nezabije. - a to je nejhorsi.
iron
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tož to není dobrý.Měl by jsi to rozprodat,aby jsi doma nic neměl.A hospodě se vyhnout obloukem.Jinak to nedáš a v chlastu se utopíš a zblbneš docela.
Jana Mertosová

nechapu ze je vsude kolem prijimany ze se pije. je to zhouba pro cloveka. nejsem hloupej ale tadytomu sem propadl. zkusim zavolat do zlina - mam to kousek. a zacit chodit na aa.
iron
Fresh Boarder
graphgraph

Já jsem ted´hledala metodu jak obelstít Antabus.Napadl mne jeden fígl-pochopitelně jsem ho musela vyzkoušet.Podařilo se mi to,ale dopadla jsem jak sedláci u Chlumce.Dostala jsem do sraček celou rodinu.Vystřízlivění a přijetí celé skutečnosti bylo kruté!Posrala jsem VÁNOCE VŠEM!Chlast mi za ztrátu rodiny,sebeůcty a vůbec za lži nestojí.Chtělo se mi ze mne zvracet!
Jana Mertosová

no jo. myslenky ale nevyzvracis.
iron
Fresh Boarder
graphgraph

Jo a na druhé kašlu už dávno-at´si pijou!Oni problém nemají.Mám ho já a pitím si pokaždé zadělám jen na spoustu dalších o střízlivění už nemluvím.Ted´jsem měla i halucinace.3dny jsem slyšela ve dne v noci vyzvánět svůj mobil.Vytáhla jsem baterii abych věděla,že mi zvonit nemůže-už jsem myslela,že zblbnu!
Jana Mertosová

Myšlenky se učím nerozvíjet.Moje fantazie nezná hranic.Na alkohol přijdou,ale nedovolím jim rozvinout,že piju,jak piju,nedovolím rozvinout chut´.Naučila jsem se je utnout a raději si vzpomenu,co jsem všechno díky pití ztratila a natropila.Jak těžko jsem se z tahu dostávala.Dříve jsem z těch myšlenek měla strach.Ted´vím,že mi mají připomenout,že jsem alkoholička
Jana Mertosová

nerozumim ze to ostatni nechapou. to ze mi chlast nici vse a ze to neni jen o tom ,, sak nepi,, . jani ty si frajerka ty to zvladnes.... jinak to ani nemuze dopadnout..

www.matrix-neo.cz/files/Odvaha.pdf
iron
Fresh Boarder
graphgraph

Protože vím,že to jde.Ovšem bez léčebny to nedám.Potože vím,jak se senzačně bez alkoholu žije!A to mi za to stojí!
Jana Mertosová

jdu spat. dekuji za debatu. zitra jestli me pusti k pocitaci napisu jak to dopadlo. zatim ahoj
iron
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 123
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter