Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...910111213141516
Dolů
Téma: Jsem koholik a nevím jak dál
Re: Jsem koholik a nevím jak dál Před 10 rok  
Opravdu výstižně Kiro napsané, teatrální odchod Líby s kopnutím si do ostatních.Není to poprvé.
Aneta

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Troska petrch zas napíše "skvost" a vy už zase jedete proti sobě
A ještě tady chybí Jane s kultůrní vložkou a dejte si tam ceduli- neordinujem neradíme, jsme tady na dvě věci
FŮŮŮŮŮJ,ŽE VAS TO BAVÍ
Ariel

Děkuji Kiro, rozveselila jsi mně, jak rozumím alkoholismu naštěstí posuzují dokonce odborníci.A psala jsem Ja, ne tobě, proč se pleteš do cizích věcí?
Liba

Líba nabízí jasnou pomoc pro ty, kteří ji chtějí přijmout.
A to je zvednout se a vyhledat pomoc, na skupinách, v AA, v léčebně. Tam se alkoholikovi dostane všeho, vysvětlení, pochopení. Protože pouhým "tlacháním" na fóru se z alkoholika abstinent nestane.
dejna
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Som rada, ze som ta pobavila. Aj ty mna vzdy pobavis tymi tvojimi frazami alebo sebavychvalovanim.
A ty sa nepleties do cudzich veci? Pisala si tu o vsetkych ostatnych, takze aj o mne, takze som si mohla dovolit reagovat.
Ty rozumies alkoholizmu, ked je uz niekto v poslednom stadiu, ale posudzujes vsetych rovnako a nieco take ako empatia napr. alebo posudzovanie pripad od pripadu individualne ti nic nehovori.

Ja som sa tiez zoznamila s odbornikmi na alkohol tu v Taliansku a ked som im spominala niektore tvoje univerzalne rady, tak sa nestacili cudovat..Trochu sebareflexie by nezaskodilo. Kazdy ma ine skusenosti a kazdy moze pomoct niecim inym. Ale to tvoje presvedcenie o tvojej neomylnosti a nadradenosti nad vsetkymi ostatnymi je skor kontraproduktivne ako pomahajuce.

Mas tendenciu to tu ovladat a ked sa ti to uz nedari, tak ako v minulosti, tak zacnes kopat do ostatnych. A vacsina ludi co z tohto fora odisla, tak odisla kvoli tebe. A aj to napisali, ze odchadzaju kvoli tebe, tak to nehadz na ostatnych.
Kira

Dejna, nesuhlasim s tebou. Vela ludi tu na fore prestalo pit samych a nesli na AA, do liecebni..Naopak dost ludi, co tu pisalo, ze chodili na AA aebo sa liecili v liecebnach zacai pit znovu.
Ja nikoho samozrejme od liecenia neodhovoram, ale to co si napisala je zavadzajuce a nepravdive.
Kira

je to veřejná diskuze a reagovat snad může každý,Líbo, co vy předvádíte, to zůstává rozum stát.
Aneta

Proč nepravdivé? Nikomu nic nevnucuji. Nevím, jestli hodně lidí z tohoto fóra dokázalo přestat pít bez pomoci. Vím jen o tobě. A to, že se daří tobě, neznamená, že to dokáže každý. A toto mi přijde zavádějící.
dejna
Junior Boarder
graphgraph

Dámy,

...skúste hrany prebrúsiť, nalakovať a potom TO celé spoločne vyleštiť!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Dejna, akoze len ja? A co Stopka, Helena, Cracen, Honza, Aneta, Jarmila a mnoho dalsich? Mne len vadi to, ze sa tu casto opakuje, ze sam clovek to nezvladne a tym sa berie nadej vsetkym co to chcu skusit. Mne to tu tiez pisala Liba a aj niektori dalsi, ze nemam sancu a ze skoncim zle...Nepovazujem to za spravne..
Ked to clovek chce vyskusat sam, tak nech to skusi a ked vidi, ze to nejde, nech samozrejme potom ihned vyhlada pomoc..ale odrazat niekoho hned na zaciatku a brat mu nadej moze byt kontraprodutivne a dotycny sa moze na vsetko vykaslat a pit dalej..
Myslim, ze vacsina ludi vie o tom, ze existuju liecebne a AA, ale ked sem napisu a ziadaju o radu...tak nepovazujem za radu odpoved typu chod na AA alebo chod do liecebne...to sem nemusel ani napisat a mohol tam ist rovno..ale asi ked sem napsie, tak vo vacsine pripadov hlada ine moznosti ako liecebnu alebo AA...
Kira

Stránka: 1...910111213141516
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter