Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 123
Dolů
Téma: Jak to říct?
Re: Jak to říct? Před 11 rok, 10 měsíce  
Ahoj, nevidím to tak zle, dokážu nepít i dva měsíce, jen si musím srovnat psychiku, protože jak přijde něco, co se to týče manžela a ex, jsem klidně 14 dní na víně.
Včera na poradně to bylo dost nepříjemné.
Objednala jsem se k psycholožce, budu tam chodit souběžně - psycholog i poradna. Utápím se v sebelítosti a v pocitech zla - proč se to muselo stát, proč jsem musela začít pít, proč ničím sebe i svou rodinu. Přitom, jak píše Peťo, jiným umřely děti a nechlastají!! Tyto pocity musí pryč!! Koupila jsem si knihu Kouzlo a knihu Tajemství. Budu hledat cestu k sobě samé . . . a cestu k odpuštění . . .
Petra

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Petro jsi KVARTÁLNÍ alkoholik.Už to,že piješ v tazích(více po sobě následujících dní)je toho důkazem.Stejně jako přecházení z jednoho alkoholu na druhý.Tvoje myšlení je pitím narušené,stejně jako emoce.Je fajn,že jsi se rozhodla s tím něco dělat.Jen to nevzdávej a vytrvej i když se ti bude zdát,že to jde pomalu,že nemáš o čem mluvit,co probírat.JE TO JEN KLAMNÉ ZDÁNÍ.CESTA K SOBĚ JE BOLESTIVÁ A VELICE NÁROČNÁ.POTŘEBUJEŠ SE NAUČIT ODPOUŠTĚT NEJEN DRUHÝM,ALE PŘEDEVŠÍM SAMA SOBĚ.Držím ti palce.Jdeš na to správně.
Jana Mertosová

Zvláštní kapitolou je alkoholismus kvartální, který může alkoholik víceméně držet pod kontrolou několik let. Abstinuje, potom jednou za čas několk dní propije, vrátí se opět do práce a je schopen stejných výkonů, jako dřív. Nejsou to pouze legendy, ale kvartální pijáci mohou mít různé lhůty abstinence i různé doby zvládnutí návratu do střízlivosti
petrch

Jenže kvartály se zkracují, a pak se pije nonstop.
Liba

Je to velice záludné takto pít.Ona tě totiž vždycky taková přestávka přesvědčí o tom,že vlastně nemáš problém.Střízlivě ovšem ani vůbec nežiješ.Bud´ujíždíš na vorkoholismu,či jiném(toho je veliká škála,na čem můžeš ujíždět) a nebo chlastáš.V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEZVLÁDÁŠ SÁM SEBE,SVÉ EMOCE ANI SVŮJ ŽIVOT!
Jana Mertosová

Stránka: 123
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter