Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...56789101112
Dolů
Téma: Ahoj, jsem tu taky, je to zlé a bude to dlouhé.
Re: Ahoj, jsem tu taky, je to zlé a bude to dlouhé. Před 11 rok  
Renata sice nepije 3 lahve vodky denně, ale vypitý to má nak na 5 lahví denně...A k Líbě . to se nedivim, že nepiješ
petrch

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No ja Libu celkom chapem. Ja ked som maa nejaky dhsi tah tak 3 dni, tak to som tiez len pila a fajcila a nic nejedla. Spaa som minimum a hned ako som vstala, som si musela naliat, tak mi bolo zle a ono ten alkohol strasne pomahal, aby cloveku zle nebolo. A pila som tiez kvanta.
Niekde v hlave som mala, ze tak ci tak si budem musiet ten abstak odtrpiet, ale ze dnes este nie a tak som pila aj druhy aj treti den. Mala som nastastie nejak v hlave nastavene, ze maximalne mozem 3 dni a viac nie. Takze od 4-dna som sa venovala uz abstakom a trpela som tak 3 dni v posteli ako zviera a potom som alkohol aspon 2 tyzdne nemohla ani vidiet ani citit.
Mojim stastim bolo, ze pracujem pre seba a na PC, takze som si mohla tie abstaky odtrpene v posteli dovolit. Ale akonahle by som chodila do prace, asi by to so mnou skoncio velmi zle. Nalievala by som si, aby som dokazala fungovat a ta cesta na dno by bola asi vemi rychla.
Kira

Petrch. Bav se o sobě. Protože ty jedinej tu pišeš jak primitiv!!! trefuješ se do Ja. Ten na rozdíl od tebe ma něco v hlavě i ta Renata. Ty jdi někam do....
marketa

petrch

jasný důkaz že potrefená husa se ozve
petrch

Petr Ch je podla mna v tom stadiu o ktorom pisala Liba, ze nenavidela vsetkych okrem akoholu.
Petre pripadas mi vemi nestastny z toho, ze nedokazes prestat a hlavne z toho, ze prestat nechces. Lebo ty pit chces, ale zaroven si nestastny z toho, ze si akoholik a nevies pit tak ako ostatni.
Ale to ze sa trapis, ta neopravnuje k tomu, aby si tu udi urazal a nadaval im, tym sa ti podla mna ulavi len docasne a hlavne oni nemozu za to, ze si akoholik...
Kira

Kiro, tady jsou len alkoholici
petrch

Libo to se ti vubec nedivím že už nepiješ. To ani ja si vubec nedokážu představit. Mě bylo zle také a moc tak jak piše Kira. Taky po dvou dnech a pak jsem musela přestat odtrpět si kocovinu a pazu min tyden. Petrch ohledně pití. Sam nedokážeš přestat. Tak vypité to máš Ty. Což ti ani nedochází. Máš zalibu druhé kritizovat ale začni u sebe. Zatím si to nezvedl.
Alena

Petre ja viem, ze sme tu hlavne alkoholici. Ale ostatni alkohlici predsa nemozme za to, ze aj ty si alkoholik
Kira

Čusík. Kiro tady moc sebekritiky chlapi nemají co? Jeden svádí na pertnerku za málo podpory a proto pije a radí to všem ať se rozejdou. Ten další jen na foru jak kdo má vypitou hlavu a v kleci vylečené. Sám chlastá a trefuje se do těch co dokázali s tím skoncovat. Tak kdo to má v hlavě v pořádku. Možná si se trefila. Je zlý a neštastný a je mu líto, že on přestat nedokáže. Nemá na to odhodlání a výdrž.
Anna

Stránka: 1...56789101112
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter