Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...45464748495051...195
Dolů
Téma: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre
**
Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 9 rok, 3 měsíce  
No vidíš, stačí procházky a pes. Měl jsem koníčka, lezení po skalách. Nebylo mně ani třicet a k vůli problémům se zády jsem toho musel nechat. Nesl jsem to hrozně těžce. Od té doby jezdím se na ty skály aspoň dívat. Zrovna balím a za chvíli vyrážíme.

S hledáním nové přítelkyně to bylo trochu horší, hodiny strávené na netu, na různých seznamkách a chatech, napřed psaní, potom skypování a stokrát to nevyšlo, priorita byla abysme si rozuměli, věkově zhruba stejně, společné zájmy- a jeden důležitý bod- "nechlastací dáma" Úplnou samotu snáším těžce a ještě chodím hrát karty s lidma co taky neholdují alkoholu a kdo nic nehledá, tak nic v životě nenajde...

Mějte se
pert
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - Před 9 rok, 3 měsíce  
Ladislave,
těžko si všimneš, že Tě něco více zaujme a může bavit a být z toho koníček, když Tě momentálně tíží platební neschopnost. Nezačni klesat na duchu ani taková situace netrvá věčně. Nějak to dopadne, udělej pro vyřešení maximum, což určitě děláš a uvidí se. Někdy to vypadá, jeví se to, že to bude výhledově na prd, ale ono se to srovná. Možná zrovna toto Tě posílí, nedělám si legraci, ale čelíš dalším problémům a může Tě to naučit jiné, vidět jiné a dát další rozlišovací schopnost na situace , které přijdou.
S tím koníčkem, to zatím netlač na pilu, řeš toto a zkus najít vnitřní klid , jestli to nepůjde tak zkus i tu medikamentaci, ale snad až v krajní nouzy. To poznáš nejlépe Ty sám. Až tady ten problém bude za Tebou, nebo respektive bude mít nějaká řešení, pak i na hledání koníčka bude větší šance. Budeš mít zase jiné myšlenky a jiný pohled na vše. V součastnosti se nacházíš v řešení existenční otázky, tady není čas na hledání koníčka.
Drž se chlape)))
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - Před 9 rok, 3 měsíce  
Já to vidím takhle. Láďa má práci, vydělává, má zánovní auto, splácí dluhy. Osobní bankrot není konec života. Nepřijde o byt, o auto. Přijde domů a je sám a občas má silné deprese. Tady bych mu já ty AD napsal, kdybych dostudoval Sedí u PC, televize, tak aspoň o něco má zájem. Nemusí mít náročného koníčka, stačí sbírat známky, hledat něco co ho zaujme... Jednou jsem byl týden na nic, seděl sem u PC a mastil hry, pak mně z toho bolela celá makovice, jako koníčka bych to nebral...

Jo já si myslím, že takový dlouhodobý způsob života pro abstinujícího alkoholika není dobrý, chce to něco ve svém volném čase dělat, chodit třeba do parku, začít opatrně, žádné skokové změny. Můj názor, neznám ho osobně, tak to je těžko, chtěl bych něco poradit, třeba to pak k něčemu bude...
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Lidičky, díky jste všichni moc fajn

Je pravdou, že by se nějaký koníček ( nebo klisnička  ) hodil, asi má Péťa pravdu i s těmi AD, je toho na mě poslední dobou nějak moc. Trochu ale bojuji i s časem, posledního ½ roku dělám jen odpolední. Takže to mám asi takto: ve 13h odchod do práce, ve 22:30 návrat, pak se postarat o čtyř nohou kočku s kterou žiji , připravit si něco k snědku na druhý den, udělám kávu a jsem rád, že si na chvilku sednu k TV a PC. Okolo 02:30 ulehnu a do 04h se převaluji. Vstanu kolem poledne uvařím kávu – kočka – sbalím se a kruh se uzavírá . So+Ne – vstanu v poledne a místo do práce musím obstarat domácnost, vaření, úklid, praní, návštěva rodičů v neděli zda jsou v pohodě. A je po víkendu. Ona i Stopka má pravdu v tom že ten neklid co bude ? moc člověku nepřidá. Soud mi zatím ins.nepovolil, tak se bojím i exekuce a rázem bych přišel o vše.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravim,

tak jako je vzdy na kazdem jedinci aby zacal se svou zavislosti bojovat, tak i kazdy jeden z nas musi vyresit co najednou s volnym casem. Ty mas za sebou rok a pul abstinence - to je prece bajecne, co by za to dali ti, kteri teprve zacinaji abstinovat.
Nevim jestli jsi nekdy zaregistroval me prispevky zde - ja nemam problem s alkoholem, moje zavislost je gamblerstvi.
Ja jako abstinujici gambler mam za sebou exekuce, milionove dluhy, muj majetek je nula-nula-nic. A nikdy nic mit nebudu a i stim se da nadherne zit, pokud jsem srozumen se svou zavislosti a prebral jsem vudcovstvi a jsem panem sveho tela.

Chci tim rict, ze nejaka srandovni exekuce nestoji za to aby zapricinila pripadnou recidivu.
Komunikuj s veriteli, dnes spousta lidi neplati, takze budou radi kdyz se budes chtit domluvit a splacej tolik kolik muzes, budes sice dluznik ale nebudes neplatic.
Komunikuj pisemne aby jsi mel kopie ze jsi mel dobrou vuli domluvit se na splatkach pripadne refinancovani uveru apod.

Vyhledej na netu diskuze, kde diskutuji podobne postizeni, tam ti urcite poradi jak se nejlepe domluvit s veriteli.

Lemog
Lemog
Gold Boarder
graphgraph

Re:Lemog Před 9 rok, 3 měsíce  
Ahoj Lemi,
Ano tvé příspěvky jsem zaznamenal a čtu. Ono to mé psaní asi vypadá jako nějaký povzdech či pláč. Ale já tím chtěl jen poznamenat jak působí ta doba abstinence přímo na mě a že není vše tak růžové jak se může zdát. Tím myslím, nepiji a mám vyhráno ))
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Dluhy ma patrne dnes uz uplne kazdy. Ja se to snazim resit tim ze rozdelim penize na tri dily a ten na dluhy je prave ten nejmensi, platim abych se nestal neplaticem jak tu kdosi jiz podotkl, avsak zadne pujcky a podobne veci jsem si nikdy nebral, bohuzel drive jsem se dost toulal a tim padem neplatil ruzna pojisteni ktere drive ani neexistovaly a nebral jsem to moc vazne, stejnym zpusobem se k tem dluhum i stavim. Myslim si ze pokud jsem si nic nepujcil tak co bych mel komu platit, je to dle mne jakysi zpusob okradani avsak nechci aby doslo k exekuci tak kusuji a snazim se z toho nejak dostat ( ty nervy za ruzne penale a podobne ). Ziji si svuj zivot a nechci se nechat vystresovat ci podobne znervoznit a vzdy opakuji ze ja platim tolik kolik muzu. Nevim ci vam to pomuze ale ja si rikam ze penize nejsou mym panem a delam opravdu minimum abych svou praci krmil bohace kteri pred mima ocima rozhazuji a tim padem se mi vlastne vysmivaji. Nenecham se vyprovokovat sprostou byrokracii a jejimy sluzebniky, kteri aniz by si to uvedomovali jsou na tom vetsinou podobne. Proste minimum a naprosta ignorace stupidity. Muj hlavni problem je jinde. Preji hlavne vyrovnanost a nadhled nebot toto vse je dilem bohacu kteri si mysli ze nas dluhy zootroci a schovavaji se za zakony a ustanoveni ktere schvalily jimy placeni poskoci.I kdybych vse nakrasne splatil i tak se nikdy nebudu mit prinejmensim tak dustojne jak by si obcan bez dluhu zaslouzil tak si s tim az tak hlavu nelamu a to doporucuji vsem v podobne situaci.
Joseph
Expert Boarder
graphgraph

Re: třes - úzkost - únava - nespavost - pocení - depre Před 9 rok, 1 měsíc  
Dobrý den spolubojovníci s alkoholem

Je po svátcích, až moc rychle to uteklo. Osobně jsem se rozhodl o Velikonocích nesedět doma o samotě a vyrazil do Lázní Chrastava. Ubytování v penzionu a odluka od domova mi celkem prospěla a mohu dnes plný elánu opět vyrazit do pracovního procesu. Musím se ovšem přiznat, že jsem v sobotu u oběda neodolal myšlence zapít pečeni s knedlemi Plzní a uskutečnil to. Nevedli mě k tomu myšlenky se opít, ani lákadlo alkoholu. Měl jsem jen opravdovou chuť spláchnout dobré jídlo dobrým mokem. Snad mě nebude nikdo kamenovat. Dále si na své abstinenci trvám a jsem moc rád, že 14.července to budou již dva roky co jsem s černým drakem skoncoval.
Přeji všem v abstinenci mnoho úspěchů …… Ladislav
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

ahojky, no to není moc dobré...
Janis30
Fresh Boarder
graphgraph

Ladislave,

pranýřovat Tě tu nikdo asi nebude. Tvůj příběh mi byl motivací. Za pár dní budu 3 měsíce čistej. Ale v tomto si z Tebe příklad brát nechci. Doufám, že víš, že jsi minimálně řádně toho draka rozdráždil, když jsi ho vyzval na odvetu...

Za sebe říkám, že vím, že to P R V N Í pivo je to nejnebezpečnější. Protože jak jednou přetrhnu řetěz a to pivo si dám, je pak mnohem těžší se motivovat dál, protože bych si říkal, že před pár dni mi to jedno taky neudělalo nic, párkrát by mi to tak vyšlo a za pár dní bych mohl... dál to každý zná.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...45464748495051...195
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter