Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1234
Dolů
Téma: Všechny mé osobní problemy jsou kvůli alkoholu
Re: Všechny mé osobní problemy jsou kvůli alkoholu Před 10 rok, 10 měsíce  
Anoine,

každý sme aj v opitosti jedinečné a svojské zvieratko alebo zver!
[Toto je aj v génoch/DNA/DNK.]

Aj hlúposť je Boží dar... (ale z tej sa niekto už nikdy nevyspí!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Petře, asi je to tak. Hladinkar je jen nenapadnejsi, později si dá na hubu. O to hůř na tom muže byt zdravotně. Obě je svinstvo
Dana

Za sebe si myslím, ze jsem to dotahla tak daleko, pac Neman urazy, neap in v prikope, neperu se, ne ztrácím věci. Ale možná tydne výpiju stejně, jak ty
Dana

Nespim v příkopě, nemám úrazy... Ten mobil je s tou samoopravou des
Dana

Koukám, že každý má jiný názor, každý pil(pije) trochu jinak, ale jsem rád, že všichni chápeme co je chlast za svinstvo..někteří tomu stále ještě ale 100% nevěří (já)
dobrou
petrch

Petře já bych za tři měsíce nebyla ve škarpě-ale na hřbitově.Taky dojdu pod kytky,ale ted´se mi tam ještě nechce.Ale i to bývalo jinak když jsem pila!Účelově jsem se tam propíjela,když selhaly mé sebevražedné pokusy!
Jana Mertosová

Ahoj, nevim jak casto jak dlouho a kolik alkoholu vypijes, ale mozna, ze neni tvuj problem v samotnem piti, ale psychickem stavu, ktery se projevi s uvolnenim pomoci alkoholu. Ja mel take potize s pitim a naslednem chovani, nicmene jsem prisuzoval nutnost piti prepracovanosti apod., casem uz jsem mel potize zvladat stresy a pracovni nasazeni az to skoncilo kolapsem. Pote jsem zasel k praktickemu lekari a rekl jsem mj o svych problemech, napsal mi antidelresiva a od te doby nemam potrebu pit, proste jsem "lecivy ucinek" prenesl z alkoholu jinam. To ale asi nebude tvuj pripad, chtel bych ti poradit neco jineho, zkus hypnozu, ktera by ti mohla najit pricinu tveho chovani k partnerum a da se tim do urcite miry i "preprogramovat" mysleni. Ale urcite doporucuji precist si recenze o hypnotizerovi, preci jen to kazdy neumi, jak by clovek potreboval. Jinak bez alkoholu je zivot lepsi
Tom

Stránka: 1234
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter