Archibald,
množstvím alkoholu, jako kdybyste popsala mně.
Taky mám parádní kila kvůli tomu nahoru.
Je dobré nemít doma žádný alkohol, čtu tady ve starších příspevcích, hodně to pomáhá. Takže jsem se dočetla, že se tomu říkám suchá domácnost, nemít doma nic s alkoholem.
Pak tady někdo napsal myšlenku, že je to jak špatný program , jak když si stáhnete virus do pc a není na to stoprocentní antivirus, takže jak se spustí ten vír, že si máte jít koupit alkohol, tak hned smazat z hlavy. Pijete večer, takže alkohol kupujete asi dopoledne. Než půjdete cokoliv nakupovat, urovnat si všechny myšlenky v hlavě, zajít třeba sem na fora, posilnit se myšlenkou, že si to nekoupím. Řeším to tak, že se snažím co nejméně chodit nakupovat, dělám velké nákupy raději narázově a posilněna myšlenkou, že obejdu regál s vínem velkým pbloukem. Sejde z očí, sejde na tu chvilku z mysle. Chleba si raději upeču, včera se mi nějak nepovedl a už se mi v hlavě honilo, musím zajet do obchodu, nebude chleba....necítila jsem se silná, bylo pozdeji odpoledne, taková ta špatná doba pro mně, kdy se to ozývá. Vzhledem k tomu, že nechci nic na depku , žádné léky, tak se začínám jasně poznávat kdy to přijde jasněji. Takže ne, zadělala jsem do pekárny na nový chleba a honem si zamestnala mysl něčím jiným. Vyhýbám se malým důvodům jít něco koupit do domácnosti, zatím, než nabydu větší sílu odolat. Zjistěte si sama na sobě, kdy ten alkohol kupujete a bojujte.
Píšete váha...no to mně štve, ale už hubnu. Řeším to v příspěvku alkoholička a váha. Takže doporučuji pročištění oraganizmu , zejména ostropestřec. Sice jsem začala po něm furt chodit na velkou)))omlouvám se, že to píšu, ale funguje. Čistí, regeneruje a odtučnuje)))
Držte se, když Vám bude smutno, když se budete chtít z jakýhokoliv důvodu i bez důvodu napít, přijdte honem sem, vypište se, napište cokoliv, nebo si tu jenom pár minut pročtete a uvidíte nejste v tom sama, to pomáhá.
Bojujte, stojí to zato, děkujte za každý den, kdy se nenapijete, pochvalte se. Já každé ráno tady čtu, udělám si kafe a šup sem se posilnit, načerpat silu a pak podívat se na sebe do zrcadla a řeknu si to je fajn, dám to!
I depka ustoupí. A váha se taky pohne dolů. Tělo a duše má üžasnou sílu regenerace, jen musíte chtít.
Držím Vám palce, myslím na Vás a budu čekat, až se ozvete jak bojujete.
Z üsměvem jde všechno lépe, ne s alkoholem.
Čerpejte pozitivní energii s humoru, čtěte si třeba i vtipy, usmívejte se, delejte si radost drobnýma věcma. Já si nakoupila na netu masky na plet, cvičím, přerovnávám šatník a čekám, kdy zase obleču, do čeho se už nevejdu, páč chci být zase hezká, hubená a mysl mít zaměstnanou i trošku sobecky na sebe.
Taky se snažím co nejvíce řídit auto, abych nemohla pít. Zkuste přihlašte děti někde do kroužku kam je mustí vozit, sejdete se i s novýma lidma. Objednejte se pravidelne ke kadeřnici, kosmetiku-cokoliv. Jenom, se neuzavírejte sama do sebe s pocitem na večer si sednu a dám sedmičku.
Přeji krásné dny všem