Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...20212223242526...38
Dolů
Téma: Asi jsem alkoholik
*
Re: Asi jsem alkoholik Před 9 rok, 9 měsíce  
Počítat dny je chyba, prostě dřív jsem pil teď ne.....ber nepití jako samozřejmost, ne svátek
Ed

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

jak pro koho...spousta alkoholiků počítá dny a můj známý počítá a má možná 3645...každému vyhovuje něco jiného...já napočítal do sta, pak už ne. mám v deníku od kdy nepiju...
in

MAM 34 A V OKTOBRI TO BUDE ROK CO SOM OPUSTIL PROTIALKOHOLICKE LIECENIE.ZIVOT BEZ ALKOHOLU SI NEVIEM VYNACHVALIT.V PRACI AJ V OSOBNOM ZIVOTE SA MI DARI.POSLEDNY ROK SOM PIL KAZDY DEN,AK SOM OVSEM VLADAL,LIECIT SOM SA NECHCEL,PRETOZE SOM NECHCEL PRESTAT PIT UPLNE.VED ALKOHOL BOL MOJ NAJVADSI KAMARAT.DOSTAL SOM SA ALE DO STAVU KED TO NESLO ANI S ALKOHOLOM ANI BEZ NEHO.BOL SOM JEHO OTROKOM.TERAZ SA CITIM SLOBODNY A VYDIM VECI KTORE SOM VTEDY NIKDY NEVIDEL.PRETO AK MATE PROBLEM S ALKOHOLOM NEVAHAJTE A DAJTE SA LIECIT.SU TO IBA TRI MESIACE,KTORE VAM VSAK MOZU ZMENIT ZIVOT.NENI TO HANBA A VASE OKOLIE S VAS BUDE URCITE NADSENE A BUDE VAM OPOROU.JE LEPSIE ABSTINOVAT CELY ZIVOT A BYT S LUDMI KTORYCH MILUJETE AKO UMRIET ZAVCASU A CO JE NAJHORSIE SAM.S POYDRAVOM PALO
PALO

můžeš být rád, že jsi z toho vyváznul tak lacino, si vem kdyby jsi si jí vzal nebo s ní měl dítě --- pak by tě měla posichrovanýho na hodně dlouho

bereš to ale hoooodně tragicky, vem si z toho i positiva, taková zkušenost je někdy k nezaplacení...a takovejch lidí jako je ona po světě běhá spousta...takže pro příště achtung na ně!!!

musíš v sobě mít něco co je přitahuje

takže pane bez chlastu a s čistou hlavou!!!
eber

Re: Asi jsem alkoholik Před 9 rok, 8 měsíce  
eber napsal:

můžeš být rád, že jsi z toho vyváznul tak lacino, si vem kdyby jsi si jí vzal nebo s ní měl dítě --- pak by tě měla posichrovanýho na hodně dlouho

bereš to ale hoooodně tragicky, vem si z toho i positiva, taková zkušenost je někdy k nezaplacení...a takovejch lidí jako je ona po světě běhá spousta...takže pro příště achtung na ně!!!

Zdravím, konečně první člověk, který ví o čem jsem tu mluvil? Docela se divím, už jsem s tím ani nepočítal, že někdo pochopí, že takové věci existují. Co to je, že musím v sobě mít něco co je přitahuje? Ona má také něco, co mě přitahovalo i přes to všechno zlé. Snad to nebude vzájemná psychopatická doplňovačka To by mě ranilo
Tomáš
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

eber napsal:

Vůbec nevím, co by bylo, kdyby bylo dítě, nebo svatba. Možná, že kdybych vzal na sebe to s.r.o.čko, otevřel si účet tam kde plánovaně chtěla, bylo by to cajk Měla by mě neustále ráda, já bych vesele chlastal dál, a vše by bylo podle plánu. Asi bych se prochlastal do mínusu několik mega, protože proč ne, když je člověk zamilovaný i roky. A byl by tu další zničený člověk ve společnosti. To bych asi rozcházel mnohem hůř... (mamka mi říkala, "buď rád, že jsi přišel jen o větrák, router, štafle a činky ) hodně malá daň za střet s takovým člověkem. Ale to už je názor rodiče. Nicméně jsem od ní fakt utíkal. Miloval, ale utíkal. Kdo to nezažije, neví absolutně o čem je řeč.

Asi mohu děkovat bohu na jednu stranu, že díky chlastu jsem byl na ní ve vopici upřímnej. Prostě jsem jí řekl, co si myslím. Na rovinu, bez servítků. Ono to tak ale prostě mělo být. Jak jinak si to vše vysvětlit. Tu změnu života, to prozření do pravé reality.

Jen nechápu, proč někteří lidi se rodí již s alarmem na tyto zvířátka, a někteří jako já je musí potkat a žít s nimi, aby se dostavila životní lekce a alarm se taky aktivoval.

Život je prostě jedna velká záhada.
Tomáš
Junior Boarder
graphgraph

eber napsal:

No a řekl bych, že tak na 80 procent tohle psal taky člověk čistě analytický. Takže buď ona, nebo jiný diagnostikovaný psych.

indicie; nad věcí, znalý, možná spíš znalá, nadhled nad situací, euforické vyjadřování a afekty v textu, přesmyk do němčiny, vhled, emperické oslovování a vlastně alibistické vysvětlení situace do pozitivní zkušenosti ...

no nic jdu chrápat, jsou důležitější věci, než nějací zombíci v lidském těle

zduř
Tomáš
Junior Boarder
graphgraph

Tomasi,preji ti (opravdu uprimne) dny i tydny bez piti....
Jen,abych se priznala,by me zajimal "nazor" dotycne (kdyz uz jsi to zde pojal jako denik...tydenik,mesicnik)...
Ale na tom vlastne nezalezi.Hlavni je,ze nepijes;-)...a hlavne,aby ti to vydrzelo...snad jsi tedy pochopil,o cem to tve piti bylo...
I kdyz,abych se priznala,vubec si tim nejsem jista...promin...(ale na mem "subjektivnim" nazoru po netu vubec nezalezi...)
anoine

anoine napsal:
Tomasi,preji ti (opravdu uprimne) dny i tydny bez piti....
Jen,abych se priznala,by me zajimal "nazor" dotycne (kdyz uz jsi to zde pojal jako denik...tydenik,mesicnik)...
Ale na tom vlastne nezalezi.Hlavni je,ze nepijes;-)...a hlavne,aby ti to vydrzelo...snad jsi tedy pochopil,o cem to tve piti bylo...
I kdyz,abych se priznala,vubec si tim nejsem jista...promin...(ale na mem "subjektivnim" nazoru po netu vubec nezalezi...)

Ahoj.
Odpovím Ti upřímně za ní. Nebyl jsem opora, málo jsem dával najevo city, nedělal jsem snídaně do postele, hrbil jsem se, kouřil jsem, pil jsem, neměl jsem vousy, byl jsem moc chlupatej, měla pocit, že jsem moc upřímný, málo jsem se s ní radoval, byl jsem konzervativní, často jsem kouřil, požadoval jsem moc pozornosti od ní, vyžadoval jsem city, vyžadoval jsem pochopení. Trochu jsem žárlil, protože jsem ji nerozuměl v komunikaci s nevlastním otcem, málo jsem se smál, chtěl jsem s ní telefonovat namísto psaní sms... atd.. atd.. bez přikreslení.
Tomáš
Junior Boarder
graphgraph

Veškeré mé názory brala jako útok proti ní. S takovým člověkem nemůžete svůj názor vyjádřit. A je to tak jak píšu. Pokud jsem kdykoliv svůj názor vyjádřil zcela přesně, byla to chyba a nesl jsem následky. Je jí škoda. Stále jí v některých směrech obdivuji, ale to jsou ty vlastnosti, které jsou vykoupeny tím ostatním. Škoda, škoda.

Hezký den!!!
Tomáš
Junior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...20212223242526...38
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter