Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...21222324252627...38
Dolů
Téma: Asi jsem alkoholik
*
Re: Asi jsem alkoholik Před 9 rok, 8 měsíce  
s "alarmem" na tyto zvířátka se nikdo nerodí
jedině získané životní zkušenosti "ho" aktivují
eber

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Na druhou stranu musím napsat i následující

Byl jsem s ní šťastný a zamilovaný, ale nedával jsem to asi dost najevo. A stále by se mi kolena podlomila, kdybych jí viděl. Byl jsem apatický, neaktivní, lítostivý, nervózní, v nejistotě bytí, často napitý, nepříjemně upřímný, ovšem pracovitý, trpělivý, bez vyjadřování skutečných emocí - manipulován tak. Denně mi tvrdila, že strašně moc přemýšlím. No - přemýšlení ve mě ještě umocnila ta bezmocnost porozumět tomu, co se okolo mě děje.

Jak na to teď koukám s nadhledem, je to už fajn. Dá se říct, že jsem to pochopil. Jako vedlejší produkt mého nepití je prostě zároveň i tato poznání a rozkryptování této životní zkušenosti do detailu.

No.

Jinak její kluk byl úžasnej. Hrávali jsme Minecraft, atd. Super kluk!
Tomáš
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Tomáš napsal:
Dobrý den všem.

Rozhodl jsem se sem napsat, protože se mi můj život postupně hroutí jako domeček z karet.

Je mi 36 let a je to již několik let, co poměrně dost často piji a mám problém přestat pít umírněné množství. Když se napiji, pokračuji v pití tak dlouho dokud nejsem tzv. na plech a to ať mám následující den volno, nebo mám jít do práce. Ztratil jsem nyní svůj vysněný vztah s dívkou, kterou neuvěřitelně miluji a vše je na jednou pryč. Dal jsem výpověď v práci a jsem nyní v azylu u mamky na pracovním bytě, kde jsem se předevčírem opět opil do druhého dne. Ztratil kreditku a jsem bez peněz.

Několik let piju střídavě, minimálně jednou týdně, ovšem někdy i vícekrát týdně a když se jednou napiju a dám si tři piva, další den se už napiju mnohem víc.

Jsem nyní v Chomutově a chtěl bych se setkat s lidmi, který mají problém jako já. Nebo bych se chtěl účastnit nějaké skupiny někde v terapeutické skupině. Prostě vím, že potřebuji najít pomoct. Nutně potřebuji najít především sám sebe a sám sebe si chci opět vážit. Chci najít sám sebe.

Moc Vás prosím. Jelikož jsem nyní smutný i kvůli rozchodu s milovanou osobou, kde náš rozchod způsobilo mé pití a následné konfrontace ve stavu opilosti, kdy jsem své dívce vždy vyčetl jaké má problémy. Toto samozřejmě neunesla a skončilo to.

Vidím to nyní jako absolutní ztracení jakékoliv motivace pokračovat dál. Jsem skutečně znechucen sám sebou, nehledě na to, že jsem ublížil lidem okolo sebe. Nemám práci, mám azylové bydlení, nemám vztah.

Vůbec nic mě nenaplňuje, práci se mi nechce hledat, protože by mě nenaplňovala žádná a jen bych odkládal další sebelitování. A vůbec, sebelitování je jedna z vlastností, které mám a nedokážu s tím nic dělat.

Nevím co mám dál dělat. Vím o sobě, že nejsem hloupý. Na druhou stranu vím, že se pohybuji na hranici mezi peklem a zemí. Myslím so, že jsem blíže tomu peklu.

Můžete mi pomoct a poradit, co mám dělat? Jaké kroky nyní podstoupit? Jestli nastoupit na léčení někam do nějaké skupiny, jestli nějaké jsou, nebo jít přímo do léčebny?

Nejsem akutně intoxikovanej, jen prostě nevím co dál se svým životem.

Děkuji za odpovědi co dál mám dělat.

Tři piva a s tím máš problém? Tvý problémy jsou asi někde jinde, spíš potřebuješ psychologa
Jája Pája

Dobrý večer.

Dnes super den. Chtěl jsem ale ještě něco napsat, než se dostanu do kolotoče všedních starostí. A nebude už čas psát.

Dnes jsem potkal ženu, se kterou jsem musel řešit určité záležitosti ohledně nemovitosti a jsem docela přesvědčený o tom, že jsem narazil. Alarm zvonil preventivně asi po 15 minutách rozhovoru .

Nečekal jsem, že tak brzy se mi naskytne možnost, si člověka tak rychle zmapovat. Stačilo mi půl hodiny, abych byl přesvědčený o tom, s kým mám tu čest.

No a to je ono. Čidlo na špatný lidi, které jsem neměl jsem dostal až v pětatřiceti. Asi založím web NajdiSiSvehoPsychopata.cz - který Vás buď zničí, nebo restartuje Váš život. Taková sázka do loterie.

Trochu drsný humor, ale co ... nebudeme brečet, budeme se raději smát ne?
Tomáš
Junior Boarder
graphgraph

Tomas, myslim si aj ja, ze tvojim prvotnym problemom nie je a nebol alkohol.
Ja som v zivote uz zopar psychopatov zazila a oni maju tendenciu spravat sa ako ty. Velmi radi vinu za vsetky svoje problemy hadzu na ostatnych ludi a su az chorobne posadnuti objektom, do ktoreho sa zamiluju a to je tvoj pripad.
Prestan sa uz zaoberat tou zenou a sustred sa na seba. Odpusti jej to, ze ta nechce. Vies, len preto, ze ta ona nechce, nemusi byt psychopatkou.
Pises, ze ona to tu urcite cita. Tak co si ty za cloveka,ked na jednej strane pises, ze ju este milujes a na druhej strane tu pises ze ona je zvieratko, zombie, psychopatka..Je velmi smutne citat tie tvoje utoky na nu.
Prepac, mozno sa mylim, ale si nou chorobne posadnuty a toto tvoje kydanie hnoju na nu, nie je nic ine len to, ze utrpelo tvoje muzske ego, tym, ze si dovolila uz ta nechciet a zit si svoj zivot podla seba a bez teba.
A teraz uz hladas psychopatky na kazdom druhom kroku. Uz tu niekto pisal, ze to u teba vypada na paranoju a ja si myslim to iste...
Kira

Tomasi,psala jsem to uz v minulem prispevku.Je dobre,ze nepijes,ale tvuj problem je jinde...A pokud ho "nevyresis",k alkoholu se vratis...
Souhlasim s Kirou,promin...
anoine

Částečně s vámi souhlasím. Je na ní stále neví čím mě inponuje.
Tomáš

děláš si to sám, na světě je ženských, do 40 ještě nějakou dáš radeji s co nejmenším vztahem k alkoholu a možná stihneš i něco zplodit - pokud -nebudeš pít a přestaneš se zabývat TOU ženou

na tvém deníku bych ráda viděla větší pokrok, je to těžké, ale si chytrý chlap, akorát se v tom pořád rochníš

chce to něco dělat, zaměstnat se tak aby ses cítil líp, užitečný, ať nemyslíš blbosti
Jana

Jana napsal:
...děláš si to sám, na světě je ženských,...

...akorát se v tom pořád rochníš

...chce to něco dělat, zaměstnat se tak aby ses cítil líp, užitečný, ať nemyslíš blbosti

Tomáš,

vystúp už konečne zo seba a začni skutočne žiť!

(Nech sa "rochní" Paviel *Rochnyak... "Ty ži a užívaj si triezvosť!")

[*Rochnyak = ukrajinský kaderník, žijúci v SR.]
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Rozkaz
Tomáš

Stránka: 1...21222324252627...38
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter