Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...3132333435363738
Dolů
Téma: Asi jsem alkoholik
*
Re: Asi jsem alkoholik Před 11 rok  
Rado,

..."chceš babu anebo chlast? Si vyber!"

(Obojí se vylučuje.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

děkuju za přátelskou reakci.povzbudili jste mě kdo jste reagovali,myslím asi dva lidé.tak se zatím držím,sice pivko dám,ale neopiju se protože nechci a díky Bohu ještě snad nejsem závislý.JSEM RÁD že jsem vás tu našel,vážím si každého kdo tím prošel a přitom má sílu pomoct druhému.momentálně přemýšlím co je pro mě řešení-nepít vůbec-to asi nikdy nedokážu.chtěl bych se naučit pít tak že se neopiju a vím co dělám.včera jsem byl na oslavě,pár panáku a dvě piva,neopil jsem se a ani jsem nechtěl ,zato minulé dva týdny,jsem měl chut se ožrat skoro každý den,naštestí se to stalo jen/uvozovky/jednou.nemám vyhráno já vím.drte mi palce.nechci ztratit ženu,je ted pár dní jiná a neprudí mě,když se neopijim.ale jak dlouho vydržím ví pán bůh.držím vám všem palce a držte je i vy mě.
radek

Rado,
"prajem Ti, aby si našiel v sebe tú správnu silu a prekonal všetky baženia/chtíče/cravingy!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

„Tu však jsem náhle viděl,že mohu pro druhého něco znamenat už jenom tím, že tu jsem, a že ten druhý je šťastný protože jsem u něho. Když se to takhle řekne,zní to velmi prostě, ale když pak o tom člověk přemýšlí,je to obrovská věc, která vůbec nemá konce. Je to něco,co člověka může úplně roztrhat a změnit. Je to láska, a přece něco jiného. Něco, pro co lze žít. Pro lásku člověk žít nemůže. Ale pro člověka jistě!“

Erich Maria Remarque

Hezký den!
Tomáš
Junior Boarder
graphgraph

jo ten citát je nádherný,také se snažím žít pro milovaného člověka-svojí milovanou,užasnou ženu.Ale všichni víme že člověk může zklamat,když ho nejvíce potřebujeme.Já jsem kté víře v milovaného člověka přidal i další velkou Lásku-Boha který nás stvořil a přivedl na svět-pro většinu z vás je iluzí,pro mě realitou.Možná mám už vypitý mozek,ale věřím že můj život není náhoda,a že je nějdo nad tím vším,kdo nám zuboženým a utrápením drží palce,nevnucuju nikomu,máme svoji svobodu i rozum,ale mě to dost pomáhá ,když jsem střizlivý i když mám trochu zamžito.Věřím že Bůh je a drží mi palce,pokud ho znáte také jsem rád.pokud ho nemusíte držím vám palce zrovna tak.důležité je být člověkem a ne dobytkem at člověk věří čemu koliv.
radek

Nj,ale proc dopustil,abys' byl zubozeny a utrapeny.A nerikej mi,ze te zkousi nebo chce "navest" nekam dal,k "lepsim zitrkum"...Mohl mit mene "prace"
V boha neverim.Mozna jen v nejakou vyssi moc.Nebo mozna v to,co kdysi v nas bylo a na co jsme uz davno zapomneli (stare civilizace)...
Ale nadeji ti tim brat neminim.Kazda vec je dobra,pokud pomaha...
anoine

já ti rozumím.také nic nevnucuju ani nevyvracím,máme svobodnou mysl i duši věřit čemu chceme. v mém případě kromě svobody nepít,kterou si musim každý den vybojovávat.držím palce.
radek

anoine napsal:Nj,ale proc dopustil,abys' byl zubozeny a utrapeny.A nerikej mi,ze te zkousi nebo chce "navest" nekam dal,k "lepsim zitrkum"...Mohl mit mene "prace"...

"Bůh je největší recesista a první showman"...
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Re: Asi jsem alkoholik Před 10 rok, 10 měsíce  
Ahoj všem.

Chtěl bych napsat, že jsem se před pěti dny poprvé od té doby napil. Nebudu to tu nějak více rozebírat, protože alkohol v mém životě již nehraje žádnou větší roli. A diskuse se zde chvílemi ubírala dost mimo tématicky.

Chci jen říct, že jsem šel vědomě sám vyzkoušet mezi lidi jak se budu cítit a co se bude dít. Chtěl jsem to vědět. Trochu mě ta myšlenka nevědomosti zžírala.

Takže jsem poseděl, vypil nějaké to pivo a ráno, nebo spíš v poledne jsem se probudil s kocovinou. Pamatuji si vše i když jsem popíjel zvesela.

V každém případě jsem po té době zjistil, že zde alkohol už pro mne není priorita a zůstanu v upevňování svých životních priorit někde jinde.

Držím palce všem co se drží - není proč pít. Na druhou stranu je dobré vědět, že se mohu zase třeba někdy napít a nebudu z toho mít měsíční deprese. Ale proč pít?

Čaute
Tomáš
Junior Boarder
graphgraph

Re: Asi jsem alkoholik Před 10 rok, 10 měsíce  
No tenhle Tomáš to je dílo....
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...3132333435363738
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter