Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1234
Dolů
Téma: Ptestavam pit..
Re: Ptestavam pit.. Před 10 rok  
"Dětskými" abstinenčními příznaky jako třes,pocení,nechuť k jídlu jsem si prošel minulý týden.Teď už normálně jím.(když hodně piju,nejím a když už nemůžu pít,tak pro změnu nemůžu jíst)Na alkohol nemám vůbec chuť.Ani trochu mě to neláká.Vůbec.Co mě ale dostává,je ten "bordel",co zůstal v hlavě.Nejen deprese.To uvědomění si.A co vím zcela jistě je,že s tím spaním to bude velký problém.Naposledy jsem se skutečně,ale skutečně vyspal asi před dvěma lety.Počítaje 5 let zpátky.Tak silný zážitek to byl.Zbytek bylo pouhé přežití do dalšího dne.I když dnes "rekord"6,45 hod.(po zopitinu a 1,0 neurolu)
Don
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Já mám jedinej problém, a to, že nemůžu usnout A když už usnu, tak se probudím v pět ráno (a to mám tento týden dovolenou) a čumím do stropu
Bohouš
Senior Boarder
graphgraph

Jo, spaní, to také jsou problémy.Po alkoholu se spalo dobře, rána děs.Chce to unavit tělo, venku, sport, práce...a probouzení, to už je na zvyku, já vstávám vždy brzy, a nevadí mně to.Bohouši, přes den nespíš?
Liba

Liba napsal:
Bohouši, přes den nespíš?
Teď ne. Když jsem pil, tak jsem si šel někdy lehnout na hodinku po obědě.
Bohouš
Senior Boarder
graphgraph

V těch vedrech je to ráno nejlepší, je hezky venku, stihnu uvařit, zalít zahradu, x práce, pak jsem u vody, s vnoučaty, vůbec mně ty brzké rána nevadí.Ber to jako plus, , má to výhody.
Liba

Dřív jsem taky mizerně spala a než léky nebo kalíška na spaní tak dobrý čaj, třeba z lékárny spánek a nervy. Dlouho jsem ho nepila, ale účinek přišel až po několika dnech, spala jsem lepší.

Musím v tom pařáku pracovat, naštěstí mám dobré vedení a končím po obědě, pěkný den
Lojzička

Přesně tak, člověk si musí na všem najít něco dobrého. V těchto tropických dnech se např. v půl šestý ráno krásně pleje záhonek nebo zalévá ve skleníku
Bohouš
Senior Boarder
graphgraph

Ty důchodci se mají, to je jasný, stále jen leháro, žádný stres, k čemu pak alkohol? Líbo, četl jsem tvůj životopis tady na webu a jsem z něho trochu zmatený, za co vlastně seděl tvůj první manžel 7 let, když k požáru došlo nedopatření? Jinak koukám, že jsi na něho nepočkala a byla jsi asi pěkný číslo. Co tak zajít na kofolu? Teda jestli ti nebude vadit, že já si dám něco ostřejšího.
Jája Pája

O svém soukromí jsem napsala dost, nemusí tě víc zajímat,jsme cizí, žádní přátelé, na setkání nemám čas, škoda.Přeji ti, aby ti ta veselost vydržela hodně dlouho.
Liba

To je někdo zvědavej až hrůza
Kdybych si s Libou psala často taky bych se zajímala možná víc,ale úplně cizej člověk,co v tom zasejc je,nudící se adolescent?
Jana

Stránka: 1234
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter