Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...105106107108109110111...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 10 rok  
Jistė....znám
Dee
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

S první ženou jsme se znali taky od těch 19. Rozvedli jsme se z jiných důvodů, ale pak ta úleva! A teď máme lepší vztah než poslední léta manželství. O peníze nešlo, oba jsme byli zajištění a proběhlo to v klidu. Ale jsou rozvedená manželství, kdy mají i hypotéku. Buď se s ním domluvíš nebo ne. Jak se oklepeš tak si dejte vážný rozhovor. Poslední.
No a jen ten poplatek k podání návrhu na rozvod bude stát ze dva tisíce, dnes možná víc.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Ach, jo..my kvartalni alkoholici. To mne mrzi, Santalko, ze prisel dalsi pad. Jak jsi psala, jako ze o neco prichazis..velmi dobre znam tento stav. Prakticky se clovek bavil vylucne pitim, po vydrenem pracovnim tydnu..proc si trochu nezarelaxovat, ze? A tak nejak to v nas zakorenilo. No a kdyz to clovek chce ted zmenit, prichazi tvrdy psychicky boj.. Proto ja stale hledam neco, cemu bych se oddal, neco smysluplneho, noveho a prinasejici opravdovou prirozenou radost. To bazeni, to na mne prijde takova zvlastni nervozita, a nekde vevnitr neco veli: ted se bude pit. Proste to vim, jako kdyby to neslo zastavit, skoro jako by to bylo povinne..silene, ze? Ale lze se tomu divit, po tech letech? A nyni vim, ze v tomto bode prichazi bod zlomu..bud a nebo..ale volba je stale na mne..povezu se az na konecnou nebo se na to proste vyseru? Hele a kdyz to zvladnu, najednou vidim, ze jsem o nic neprisel..vlastne naopak, spis jsem ziskal. Ty to mas jeste tezsi, protoze jsi ve dvojce s manzelem..nebudu k tomu nic psat, ale je o tom perfektni film, ktery se jmenuje: Dny vina a ruzi. Je to o manzelich, kteri spolu pili a o tom, jak se to vyvijelo a jak to cele skoncilo, mne se to moc libilo, doporucuji. A drzim ti palce, zregeneruj se a opet pozdvihni strizlivy prapor lepsich zitrku. I ja pokracuji v boji, vikend za mnou, je mi dobre.
Škorpion
Junior Boarder
graphgraph
Narozeniny: 01/11

Tak gratuluju k vikendu bez. Mam to stejny, najednou je to hotova vec, proste se pije a neresi se nic
To az pak, kdyz je pozde.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Škorpione, proč hledáš - udělej si z žití bez alkoholu koníčka - věnuj se mu, rozvíjej, zdokonaluj se. Abstinence je styl života, ne utrpení. Pak jde všechno líp. Musíš se vždycky na to dívat z té lepší stránky. Ne, že nesmím pít. Samozřejmě, že můžu pít, ale nechci pít.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 10 rok  
Ano, myslím, že přesně tohle se mi-zaplaťpánbů!-v hlavě stalo.
Nepiju kvůli sobě.
A je mi tak prostě líp.
Zmizelo to smutnění, alkonostalgie-představa, že tím, že se nenapiju jsem ochuzen, o něco přicházím.
Předtím ty abstinence tvořilo to-sebe přivázání u radiátoru, jak tu někdo výstižně napsal s koukáním na kalendář, že po 14 dnech-měsíci- má zas Standa narozeniny nebo Káča svatbu nebo se přemnožili mravenci nebo je moc vedro či ňáká zima, Silvestr nebo prostě něco něco, prostě příležitost si jaksi legalizovat-ožrání.
To je pryč.
Ale skoro jsem tu opilou bytost sebe-oplakával! Bylo mi to líto! Mám za sebou to smutnění, fňukání po zahrádkách, mejdanech, hlavně jsem vyrušil představu sebe, jak někde třeba sám, ale s nadhledem na svět "moudře" popíjím ty piva a tak jako filosofuji, přemítám nebo co-úplná kravina!
Ale jak se tohle stane?
Rozumím tomu, že Dee třeba napsal, že mu zcvaklo až v léčebně, to musel být nápor.
Ale někomu, kdo je sakra inteligentní, jako Reminiscence nezcvaklo ani po opakovaných pobytech v "ozdravovnách".
Budu ve střehu, samozřejmě, ale jaktože je moje střízlivost už teď bez pochyb a prostě fajn?
Jediné, co mě napadá a je to tvrdé, je že umřeli postupně oba rodiče, alkoholici.
Staral jsem se o ně a tohle je možná odměna.
Zní to možná trochu šíleně a každý má svůj příběh.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

To neni spatnej napad, Vcelari..to mne nenapadlo. Styl zivota..to zni docela vznesene, libi se mi to.
Škorpion
Junior Boarder
graphgraph

Santalko, vis jak mne to cely prijde..kolikrat vlastne musime sami sebe presvedcit, ze se z toho vzdycky dokazeme vyhrabat? Jen mne napada myslenka, ze nikdy nevime, kdy to je naposled, co se nam to podari..a to mne desi.
Škorpion
Junior Boarder
graphgraph

Jo, me to taky desi. A bojim se dovolenejch, na prvni jedem v sobotu, rada bych si verila.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 10 rok  
Hezky napsano.
Me dnes stale napada myslenka, ze bych mela zajit do kostela, nevim proc. Ze by mi treba mohla pomoct víra no...???
Nevim, asi tam v tydnu zajdu.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...105106107108109110111...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter