Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...120121122123124125126...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 9 měsíce  
Včelař mám len jednu otázku.Aky bol kurz na Teba takto pred rokom?
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Podobnej jako na Tebe, ale já, když tu začal hledat oporu tak už jsem něco dělal. Ty tu jen chodíš plakat a opakovat, že už musíš, že Ti nic jinýho nezbejvá. No a půl roku kalíš. Samozřejmě, že Ti přeju, abys prozřel, ale, kdyby Ti to celej svět přál, tak je to málo, pokud Ty s tím něco neuděláš.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Zdeno,

Sázím jedno euro, že to dáš sám bez blázince. Jinak souhlas se včelařem. Kluku, mám tě rád, tak už do..dle makej

ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 9 měsíce  
Jak sem tě viděl samého v bazénu tak mi to přišlo takové smutné, ale Ty si to užíváš!! Super, ať Ti to vydrží a nenenech se zviklat

To sdílení všeho je bomba, když máte s kým, Dcera mně poslala pár fotek, ale na svůj fejs si mně do přátel nedala. To sem hernajs dopracoval. Našel sem tam lidi, které jsem dvacet let neviděl, sám nemám skoro žádné fotky nebo videa, protože jsem starej křáp a těžko se tyhle věci učím, digifoťák mám od r.2011 a to proto, že mně stařičká Leica dosloužila.

Počasí je u nás takové, že z něčeho chlazeného bude něco na zahřátí, dobrá kosa. Alkomozek umí čarovat, držte se!
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Katka ahoj. Myslim na Teba,ako Ti je.Zvládaš to?Ja ako-tak...Chvilu mám eufóriu- všetko bude v poriadku...potom zase depku,že to nezvládnem.No psycho stavy.Fyzicky som ok.Už si sa dobre vyspala?ja po tom diazepame spim ako bábo.Dovolenka Ti prospeje...ja mám teraz suchu domacnosť...všetok alkohol som zlikvidoval.Ozaj švagrová pije alkohol? aby Ta nezlákala...vieš ako je to na dovolenke...abstinujeme spolu...nezabudla si dufam
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdendo, je fajn, ze se drzis. V noci jeste moc nespim budi me nocni mury. Telo jeste nemuze a psychika no ani nemluvit. Svagrova nic nevi, ale moc nepije. Ja pri predstave, ze bych zas zacala tak se mi zveda kufr. Uz nechci zabilo by me to, taky na Tebe myslim. Brzo bude lip musime vydrzet
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 9 měsíce  
Zdravím Perte,
přesně tak, počasí nic moc. Bavím se nakládáním kvašaků, ideální, to se nezavařuje)))takže brnkačka a vždycky hned zmizí.
Zítra se chystáme do Prahy, moc se mi nechce, ale musíme tam jet, něco na otočku vyřídit, tak snad nakonec to bude i fajn.
Přeji krásný den všem
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislave, můžu jednu otázku? Jak moc těžké je být na dovolené a nepít? Mě totiž na podzim dovolená taky čeká. A mám pochyby, jak si ji užiju bez pití. Vždycky jsem na dovolené pila, je to s tím prostě spojené. Určitě mě to bude lákat. Ale na druhou stranu vím, že poslední dovolenou jsem vysloveně propila, bylo mi skoro pořád blbě.. Bez pití to je asi lepší. Jen mě prostě zajímá jak snášíš, že večer si všichni dávají na baru drinky a ty cucáš colu. Protože já o tom přemýšlím jak mi asi bude..
Angie
Expert Boarder
graphgraph

Angie zdravím,
jestli můžu, tak přidám názor i já.
Moje první dovolená probíhala tak, že jsem se shodla s manželem, že člověk, který se snaží nepít by se zbytečně neměl vystavovat v začátku třeba tomu, že bude mít na dovče all inclusive.
Proč? Pak se zdržuješ v blízkosti hotelu, na baru máš vše v ceně pobytu a láká Tě to si dát a ještě zdarma chlast a co teprve večer...
Je to sice individuální, ale já si na první dovče užila raději bez all inclusive a projížděli jsme Krétu skrz na skrz. Místo toho obědy a večeře probíhaly bez alkoholu a různé ochutnávky jídla na různých místech.
V součastnosti už i to all inclusive beru, ale první dovča preventivně proběhla takhle.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Ještě doplním, že je vhodně si v místě půjčit auto, jak jsme to měli my. Takže řízení auta, k tomu související nepití a poznávání místa dovolené. My jsem se tam ráno nasnídali a pak se vraceli k večeru. Ale to byla ta první dovolená v nepití.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...120121122123124125126...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter