Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...122123124125126127128...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 9 měsíce  
JanaK napsal:
Angi .. dovolená je nebezpečná,velmi. Já nepila rok,neměla jsem potřebu, bažení, nic. Paráda. Pak jsme letěly s dcerou na Kos. Já letadlo moc nemusím, ale měly jsme jen jeden Lexaurin Takže dcera Lexoš a já panáky -dva. Jen tak na uklidnění. Nic mi neudělaly, krom toho,že mne uspaly . Pak u moře s all .. sem tam pivčo .. paráda..furt nic, pak sem tam večer koktejlík .. taky celkem nic. On to člověk vypotí nebo co. Ve finále jsem se přistihla, že leju už od rána koktejlíky a pivča. Ale pořád to u toho moře tak nějak nebyl problém. Po návratu domů už ovšem ano. I když jsem na té dovolené nebyla nikdy vyloženě opilá,pořád jsem do sebe něco klopila a bylo mi úžasně No a doma zpátky na hrušku, abych si přivodila tytéž štastné stavy, bylo potřeba více panáků .. no a dál to znáte, že. Na dovolené - nepít, nikdy!! Nic!! Tfuj,nebýt Kosu a alkomozku na "dovolené", měla bych život pak jednodušší

Ano, i moje zkušenosti potvrzují, že dovolená je opravdu extrémně nebezpečná pro abstinující alkoholiky. Přikládám to vykolejení z pravidelného režimu, zvláště nemožnost pracovat a s tím spojená nuda.
Karel Václavek
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 9 měsíce  
Dobré ránko přátelé

tak a je to tady včera jsem cestou od pláže ochutnával různé místní dobroty a dnes se nějak nemůžu hnout z toalety , byla dobrá rada pro cesty vzít Endiaron, snad zabere. Jinak dnes trochu pod mrakem, tak vyrazím obejít město po pobřeží a udělat pro sebe na zimní období pár záběrů.
Petře, máš také svým způsobem pravdu, že jet sám na dovolenou je přinejmenším zvláštní. Jenže, já to bral tak, že jsem nikde 21let nebyl a vlastně ještě v roce 2014 jsem se pochcenej a na plech válel na ulici v našem městě a to denně. Tak malá odměna.
Ještě musím napsat ... nebo raději ne, včera mi jeden majitel restaurantu vnutil ochutnat tu jejich slavnou Rakija.
S Bulharem se fakt nedomluvíš. Celkem dobrý šnaps . Pak sem se malinko spustil a dal si v tom vedru i pár Staropramenů. Hlavně mě neodsuzujte . Nic mi není, teda až na to výše zmíněné . Teda to je zvláštní, než jsem dopsal tento příspěvek, proměnila se obloha z oblačna na téměř jasnou oblohu a koukám pláže se už zase plní.

všechny vás zdravím, ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

jo ještě pro Janičku K

díky za tip na výlet, ale to je odsud celkem daleko ... z místa 8183 Kiten na místo Rila Monastery ... 5 h 42 min (518 km). Jsem skromný, možná dám v týdnu ještě ten Neseber, ale ty vedra jsou na nás z ČR fakt úmorný. U bazénu a na pláži lépe než na cestě. Stejně ale děkuji. Však neboj, za rok to dáme spolu . ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Co říct... hazarduješ. Opakovaný relaps, další týden možná víc dní vydržíš a víš jaké to bylo minule. Tos ještě ustál.

Uf, mám z toho špatný pocit kamaráde
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Zápas Alkohol vs. Láďa 2:0 a Láďa se vší vervou vrhá do útoku, aby zvrátil nepříznivý výsledek, přestože ví, že hraje proti mocnému soupeři, který drtí jednoho protivníka za druhým. Láďa nedbajíc, jeho síly statečně, nebo spíše bláhově odrývá svou branku, která je dvakrát větší než soupeřova,vrhaje všechny síly do útoku, přestože je ještě po minulém mačích oslaben jak na těle, tak na duchu, netušíc že před drakovou brankou je neprůstřelné sklo, které znemožňuje týmu draka vsítit i při sebevětší snaze gól.

Respekt vítězi a čest památce poraženého.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislav napsal:
Dobré ránko přátelé,

..."tak a je to tady!"

Petře, máš také svým způsobem pravdu, že jet sám na dovolenou je přinejmenším zvláštní. Jenže, já to bral tak, že...

...ne, včera mi jeden majitel restaurantu vnutil ochutnat tu jejich slavnou Rakija.
S Bulharem se fakt nedomluvíš. Celkem dobrý šnaps . Pak sem se malinko spustil a dal si v tom vedru i pár Staropramenů.

Hlavně mě neodsuzujte .

Nic mi není, teda až na to výše zmíněné . Teda to je zvláštní, než jsem dopsal tento příspěvek,...

všechny vás zdravím, ladis

..."Neodsudzujem!" (..., ale ani neschvaľujem!)
(Vytriezvieť musíš len Ty - sám!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Zdravim vsechny
Dovci jsem prezila, jak flakaci vodackou, tak horolezeckou v Tatrach, mimochodem jsou pekelne Vysoky. Dali jsme krom jineho 2 2,5tisicovky, docela mazec, namozeny jsme s manžou oba. Byli jsme tak utahany, ze jsme ani nechlastali. Nepopiram, ze na chatach, ktere jsme potkali, jsem si tu Plzíňku nebo Šariš dala, ale ani jednou se neopila . No tak kriticky obdobi je za mnou a snad to ted bude ok cas pro "nasi vec". Blani, jde ti to? A Ladis, zvladas?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Ahoj Šantál, zrovna dávám šopák, ten tu mají super. Jinak zvládám Oki, jen dnes zlobí žaludek
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Tak si nech chutnat. Ja uz travim, v posteli Asi to dnes prolezim s TV a knizkama, ven se mi nechce, uzivam si "bejt doma" po tech 14 dnech.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Šantal, hlavně to řešení "té věci" moc neodkládej, myslíš, že máš furt rezervy, ale ono se to kolkrát tak rychle zvrhne, že nestačíš zírat a už budeš psát mejla Vítězovi-exVladimirovi...

Jinak vítej zpět v klubu, Tatry moje dávná láska jak já Ti závidím, teď si dám akorát tak tatranku Jestli můžeš, dej foto z vrcholu, ať se pokocháme výhledem
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...122123124125126127128...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter