Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...174175176177178179180...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 8 měsíce  
Jo, špatně jsem se podíval do kalendáře. My jak slavili v pondělí Mariahimmelfahrt, tak to mám nějaký posunutý. Mimochodem v kalendáři krásné paní ten úplněk máme psaný 11:27. To nic nemění na tom, že včera svítil měsíc hezky.

Hezký den všem.

Imker
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 8 měsíce  
Včelař napsal:
Jo, špatně jsem se podíval do kalendáře. My jak slavili v pondělí Mariahimmelfahrt, tak to mám nějaký posunutý. Mimochodem v kalendáři krásné paní ten úplněk máme psaný 11:27. To nic nemění na tom, že včera svítil měsíc hezky.

Hezký den všem.

Imker

Včelár,

to sedí; tie ÷ 2'[min.] sú reálny časový posun - doba, za ktorú prejde Luna vzdialenosť (÷ 450 km) z Prahy → ku mne domov, na Slovensko.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 8 měsíce  
Vcelar: Tak to gratuluju k novymu (nebo potencionalne novymu ) konicku. V kazdem pripade na uklidneni a procisteni hlavy je to skvela vec. A pokud mas moznost behat nekde pole/lesy/louky tak obzvlast.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Jo, dobré boty, dobrý běhací povrch, pěkně si to nadávkovat ať nedojde k tělesnému utrpení a pak se možná stane v hlavě cvak!- potřebuju se zklidnit, kde mám nějakou tu medicínku, trošku uberu rumu staré v kuchyni a znova kolotoč. Stačí fakt málo, stalo se mně něco podobného, já svého času, kdy sem zhruba dva měsíce abstinoval, udělal spoustu věcí a za svou činnost obdržel šest kamarádů Jimů. Měl sem ze sebe opravdu fajn pocit, takové to vnitřní uspokojení, hned doma že to vyleju a bude všecko skvěléé, a ono nebylo, sotva vyzuju boty tak to cvaknutí- jedním panákem nic nezkazím, to byl mžik a potom každý den jednoho Jima a já pako, že to tehdy nenechal na lavičce před domem.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravím,

já fakt běhám po lukách, strnišťích a lesích. Po tvrdém jen minimálně. V úterý z ničeho nic jsem dostal chuť si jít poprvé zaběhat. Ve středu jsem to sám zopakoval, ale asi malinko přehnal, protože jsem cítil nohy. K tomu jsem zůstal v práci nečekaně dvanáctku plus dvě a půl hodiny v autě do práce-zpráce, přijel jsem, najedl jsem a spal jsem. Dnes jsem měl vyloženě potřebu si jít zaběhat. Nechal jsem se v práci naladit na špatné vlny. K tomu brutální hádka doma - jeli jsme do vedlejší vesnice, kde v parku je stůl jehož desku tvoří hrací deska člověče nezlob se Stal jsem se obětí konspirace a zločinu na mé žluté figurce došlo k nepráví a zvrtlo se to v náhlý konec, následnou hádku o tom, kdo má pravdu a následně jsem to už nevydržel, zařval, zašlápl auto na fleku, vystoupil a šel domů pěšky. Ani tři kiláky mi nepomohly k tomu, abych vychladl. Převlíkl jsem se a zvolená taktika dnes byla: Fyzicky se uštvat. Žádnej mírně rozrušenj hroch. Běhal jsem úseky, kdy jsem to rval na max. Pak malinko oddech a pak zas vollgas. Teď jsem doma a už jsem v pohodě. Ve středu jsem usínal s vyloženě blaženám pocitem - endorfiny? Dneska už taky klid.

Myslím, že u mě vůbec nehrozí situace, že bych se chtěl odměnit alkoholem. Nevím jak to popsat. Mě se podařilo kompletně vyškrtnout alkohol z mého myšlení. Když bych se chtěl něčím odměnit tak si spíš koupím šťávu z červené řepy, nebo si udělám dobrý bylinkový čaj. Já přestal brát jako křivdu a neštěstí představu, že bych se nikdy neměl napít. Naopak. Kdybych se měl napít, tak to ve mě budí předzvěst neštěstí. A ani, když přijdu domu schvácenej, tak si na pivo ani nevzpomenu.

Další zajímavá věc. Zatímco dřív jsem nesnášel horko a s tím pocení se jako prase - každý alkoholik asi zná. Letos mi to vůbec nepřijde a když se zpotím při běhání, tak se mi to vyloženě líbí. Nevím. Asi mi fakt kompletně mrdlo. K tomu zapřísáhlý odpůrce pro mě zbytečných aktivit jako bezprizorní běhání, posilování apod. Na posilování se nechystám, neb síly mám dost od přirození...

Znám ty pocity všech Vás, kteří si nedokážou představit zbývající život bez kapky alkoholu. Znám bojování s chutí se napít. Znám přemáhání se pokušení. Znám vypjaté situace jasně ospravedlňující pocit práva na vožrání se jako prase. Já nic z tohohle nemám. Vím, že alkohol je všude kolem, ale je mi to fuk.

Jak přepnout mozek do takovéhoto levelu? Nevím. Kdybych znal odpověď asi bych byl během pár týdnů blahořečeným spasitelem - takový Táta Terezák.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Vcelar: Jo, jo, endorfin . S tim potem to mam podobne. Vim ze je to nesmysl ale driv jsem mel jsem pocit jako by ten pot byl nasaklej nebo nacichlej chlastem... hnusil jsem se a smrdel jsem sam sobe. Ted je to v pohode. Ja dal dneska 15km sviznou chuzi (6-7km/h), chytil jsem krasnej soumrak a velkou cast prochazky jsem si rikal co jsem to byl za kretena hovadskyho kdyz jsem se loni touhle dobou misto uzivani si letniho soumraku oziral jako prase.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Včera jsem byl v u Brna pro ten medomet o kterém jsem tři roky jen mluvil, letos jsem přestal chlastat a teď ho mám. Večer jsem se proběhl, ráno vstal, v dešti se zase proběhl. V osm jsem už měl naplánovanej kávový dýchánek s nejvíc největším kamarádem a kolegou včelařem. Mám pocit, že čím víc běhám, tím víc mám energie. Jediným limitem jsou plíce. Nohy by běhaly, plíce no neudejchaj. Neměřím si kolik a za jak dlouho. Ale baví mě to fest. Měl jsem pocit, že jsem při té abstinenci docela aktivní a že nelenoším, ale teď se mi dostává ještě více energie a mám pocit, že to jde všechno ještě líp.

Hyja hou, jen tak dál.

Hezkou neděli všem přeje

Včelař
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Včelaři tesim sa s tebou. Ja som tiez sa zacala nejak hybat, ale energie teda tolko co ty nemam, ale verim,ze sa to casom zlepsi.
Ja som bola po 10 mesiacoch co nepijem vcera prvykrat na party a prezila som ju bez ujmy a chute sa napit. Cely vecer som pila vodu s citronom.
Ladislav ty ako? podla poctu tvojich prispevkov za posledny tyzden vyhodnocujem,ze sa mas lepsie ako minuly vikend.
peknu nedelu vsetkym
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Včelař napsal:
Včera jsem byl v u Brna pro ten medomet o kterém jsem tři roky jen mluvil, letos jsem přestal chlastat a teď ho mám. Večer jsem se proběhl, ráno vstal, v dešti se zase proběhl. V osm jsem už měl naplánovanej kávový dýchánek s nejvíc největším kamarádem a kolegou včelařem. Mám pocit, že čím víc běhám, tím víc mám energie. Jediným limitem jsou plíce. Nohy by běhaly, plíce no neudejchaj. Neměřím si kolik a za jak dlouho. Ale baví mě to fest. Měl jsem pocit, že jsem při té abstinenci docela aktivní a že nelenoším, ale teď se mi dostává ještě více energie a mám pocit, že to jde všechno ještě líp.

Hyja hou, jen tak dál.

Hezkou neděli všem přeje

Včelař

No vídíš, a nedávno jsi na téma sportu ve vedlejší diskuzi napsal tohle: Včelař napsal:
Jen mě dráždíte furt tím sportem. To jste všichni panelákový? Já, když se chci utahat, tak mám fyzickou práci a na nějaký sportování nemám ani pomyšlení. Jo vlastně jo. Minulý měsíc jsem viděl v tv asi dva fotbaly :o) Včelař
Karel Václavek
Senior Boarder
graphgraph

Jojo, právě, že jsem furt dumal, co na tom běhání furt máte :o) Ne, spíš jsem přišel jednou nedávno z práce a měl jsem pocit, že se mi chce běhat. Přesto, že jsem tomuto způsobu trávení času nikdy nefandil. No a hle. Ony ty věci všechny můžou být znenadání všechny jinak. Po lese ve kterém jsem minulý rok polehával a popíjel letos lítám jako www.youtube.com/watch?v=x2-MCPa_3rU
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...174175176177178179180...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter