Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...16171819202122...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 9 rok  
Věkem? Mě ještě neni 35! Před třema měsíci bych libido mohl prodávat a ten sám mám málo? Každopádně v tý hlavě se muselo něco sakra hejbnout
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 9 rok  
Tak soráč, fakt sem myslel, žes starý jak já a už se mně to tady občas všecko motá, tolik informací, jsem pletka no Ten pokles testosteronu stejně postupně klesá, ale ne tak rychle, tak naštěstí máme dobu různých vyvinutých preparátů, to se ještě spraví, vydrž prťka vydrž. Ale máš dobrou náladu, to je v odvykačce k nezaplacení
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
Tak zase prvni den. Sem i budu psat denne pocity, misto denicku. Muzete se pridat, pokud zacinate. Dneska je mi smutno. Mám depku a nemam silu ani elán. Snad se to zlepsi. Jsem utahana, cejtim se "spinava" a stara. Odpoledne mam jit s mamkou na divadlo, tesila jsem se, ale dneska se na to necejtim. No to je presne to, co chlast bere. Ty bezny radosti.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Rozumiem Ti.Som psychicky z chlastu na dranc.No ešte mi mozog funguje...ale asi sa musim zosypat...a vstat z mrtvych.Dokažem to?Bojim sa strašne jednej veci...prestanem pit a začnu u mňa strašne uzkosti a depresie.Nie som opity...no od rana som vypil už 2 l vina..to nie je normalne.Zachranit sa musim fakt len ssam.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdeňku! Tak s námi začni nepít, už opravdu, co Ty na to?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Velká škoda chlapa a mama bude hrozně nešťastná, že se nedokážeš zvednout a nechat si pomoct.

Šantal vidíš to, nikdy to nenech dojít tak daleko. Každým napitím se k tomu jen krok po kroku přiblížíš.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Já vím, já to cítím. Pokaždý je to horší, přitom už stačí málo a jsem opilá, to je taky špatný znamení. A Ty nepiješ už dlouho Perte?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Šest let a asi osm nebo devět měsíců, já zas nevím, den po dni jsem přestal počítat asi kolem těch dvou let. Je to na dlouhou trať. Zpočátku sem neměl odvahu použít ani kapky s alkoholem, teď s tím problém nemám. Ale nealko si nedám.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravím všechny. Přidám se také, od zejtra ale,jako David Dneska jeden panák. Někde jsou tu mé příspěvky pár let zpět. Plné hrdosti, odhodlání, nadšení,sebedůvěry .. mno.Takovejch tu bylo a já myslela, že budu vyjímka..mno. Čtu to tady víceméně pořád a připadám si jako ten největší blb, nic jsem nedodržela. Šantalko, já měla za ty roky "úletů" .. myslím, že i většina ostatních. Ale asi musí přijít ten zlom, kdy se mozek překlapne a už si prostě nedáš, ani kdybys v hospodě s jukeboxem strávila tejden. Moc hezky to tu popisovala třeba Kira a Stopka též ví své . Mně se teda asi mozek ještě nepřeklapnul, i když jsem myslela, že jo. Rok jsem třeba vůbec nepila, neměla potřebu, pak panák na letišti.. a za pár měsíců zpět na svých dávkách, pak zas snaha .. už je mi i blbý sem psát. Ale zas od toho to tu je,ne? Příšerně mne vyděsil Ladislav teda. Zrovna u něj jsem myslela, že to dá. Chjo.. tak zpět na značku po letech .. musíš uznat Šantalko, že jsi na tom fakt o něco líp
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

Olalá, tak to klobouk dolů, jsi dobrej. Sákra, to mám teda motivaci. A to Tě to tady baví po těch letech nepití, ty naše pády a vstávání?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...16171819202122...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter