Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...24252627282930...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
Jestli se chceš zachránit a vést "normální" zdravý život tak musíš podniknout nějaké kroky. AA nejsou pro každého a zrovna třeba tobě to sedne. Na stydění se fakt vykašli, tak bys v životě nezborcovala vůbec nic, vydrž do neděle a zajdi tam
pert
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Kacenko,u aa v každém městě je uvedeno číslo na kontaktniho člověka. Zkus tam nejdříve zavolat a promluvit s ním, jsou to neskutečně chápající lidé, každý si prošel tím samým, nebo horším co ty. Bude se ti snažit pomoct a dodá ti odvahu. Moc dobře si pamatuji, jak jsem volala já, srdce v krku,chvějící se hlas a jak byl ten rozhovor povzbuzující. Zavěsit můžeš vždycky.
leah
Junior Boarder
graphgraph

Jen tak pro upřesnění, jestli cola může způsobit cirhozu. Stačí drobet zagůglit...

www.telegraph.co.uk/foodanddrink/
foodanddrinknews/6012619/Two-soft-
drinks-a-day-may-lead-to-long-term-liver-
damage.html
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 18/01/2017 13:44 Provedl: Stopka. Důvod: vložen dlouhý odkaz. (url)

Den 10
Dnes je mi od rána docela dobře, dokonce jsem si přivstala a stihla něco "navíc", po práci jsem chtěla jít do fitka, ale nevím, jestli to nenechám na zítra, nějak se spíš těším domů. Co vy ostatní začátečníci, jak se vám vede?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Zdravím. No já nic moc tedy, 10 den a panáky. Jako Katka. Stačil jeden výhružný mail od finančáku na kontrolu a já se rozklepala, úplně mimo.Udělalo se mi zle a ne a ne to přejít,nemohla jsem ani dejchat - příšerný. Neurol daleko (doma) - nechci ho brát a už dlouho jsem ho neužila, trafika s plackou vodky za rohem. No tak jak to asi dopadlo,že. Nalila jsem to do sebe během snad hodiny. Plus cigára. Okamžitě se mi ulevilo, dokonce jsem vyřešila několik obtížných problémů s tím souvisejících. Bože,já jsem na sebe TAK nasraná!! Přece není možný řešit každej problém tím, že se naleju nebo si šupnu prášek!! (i když ten by byl tentokrát teda možná lepší). A to už mi bylo tak fajn i po té chřipce, chjo. Teď bojuju samo s touhou si jít pro další ... Jsem naštvaná, zhnusená .. kouřím jednu od druhé .. ale nikam nejdu. Chjo...
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

Jana K
to je přesně to co mi nejde...dát si třeba skleničku a odložit to. Ne, taky jsem vždycky vypila co bylo a ještě zvažovala kam jít pro další...a pak už pokračovala i v dalších dnech. Ten prvotní impuls, vždyt si dám jen skleničku, na nervy...to si přeci dá občas každý, a už jsem v tom lítala...
Jani, už tam nechod pro další.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 28/04/2016 17:59 Provedl: Stopka.

Ahoj,
tak ja piju cely tyden co muz neni doma a budu az do soboty. Neoziram se do nemoty jen tak si popijim. Kazde rano jdu behat a vypotit to. Je to muj posledni tah. Budu nastupovat do fajn prace a musim byt v normalni. To mi da tak dva mesice abstinence. Nastesi jdu za tyden k psychiatrovi tak snad pomuze. Uz se tesim na manzela az budem spolu s nim nepiju. I kdyz mam silny bazeni tak to dam a i kdyz je v ptaci taky vydrzim nepit, ale jak jede pryc tak to je konec. Nechci aby mi chlast vzal moji budouci praci a vlastne i muj zivot.
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Jano,
uz nechod pro flasku radsi kur jednu za druhou. Nejhorsi je jak se rozpijes tak ja osobne nevim kdy prestat. Nech flasku v obchode a nikam nechod.
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Dokud alkoholik hledá důvody, proč se napít a nevidí důvody proč nepít... je to marný, je to marný, je to marný... Holky, nepřeju Vám, aby jste zažily ty stavy, kterýma jsem si prožil já. Ale na druhou stranu jsem za ně vděčný, protože se mi tím chlast tak znechutil, že na něj nemám pomyšlení. Začněte se sebou něco dělat dřív, než bude pozdě.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Vcelar,
ja mam sileny stavy bez chlastu, ale zatim mam dost sil to ukrivat pred rodinou. U me je nejhorsi psychika jsem treba cely tyden totalne na dne. Nasteti mam znamou co mi da leky na uzkost. Nic silneho, ale preziju a musim jit dal. Jeste asi nejsem ve fazi kdy si predstavit zivot bez chlatu(((((((( Nebyt manzela a deti tak jsem pod drnem(((( DIKY ZA NĚ!!!!!
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...24252627282930...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter