Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...28293031323334...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 9 rok  
Jo vyhrál hlavní cenu. K hlavní ceně dostal cisternu piva Duff, ale nepil to pivo - nechal si to píchnout rovnou do žíly...
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
Zdravím,
ja byla dnes po 10 letech v hospode. Udala jsem si 5 piv. Je to neco jízdného nez si dat 5 piv doma to mi nic neni. Kazdopadne tim uzaviram chlastaci eru a pokracuji v abstinenci. Manzel je nsstvanej, ze jsem ten tyden nevydrzela.. Chjo to budou depkovy dny Lado ty zase pijes?(((
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Včelař,

moc rád tě přesvědčím, že nejsem duch z mafie. Rád se s tebou setkám, nemám problém. Vše co jsem kdy napsal a teď čtu .. no, už zase piju, volal sem kam sem měl, není čas ani místo. Nech mě být
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Ale nemysli si že se tu svírám v epi záchvatu, i když shodou okolností jsem ho byl zase svědkem. Není to tím jedním o velikonocích. Spustilo se to, nevím.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Láďo, je to strašná škoda. Ale zároveň je teď škoda cokoli Ti radit, protože je to koneckonců jen na tom chlastajícím jak se rozhodne. Strašně Ti přeju, abys našel to správné řešení. Psal jsi, že jsi něco už podnikl.

Láďo, Tvůj příklad pomohl spoustě lidem v přestání chlastat. Včetně mě. Ukázal jsi, že to jde. Bohužel jsi ukázal, i jak to vypadá, když to nejde.
Každopádně Ti za sebe děkuji.
Přeji Ti, abys to i tentokrát zvládl. Prosím Tě nejen za sebe, ale i za ostatní. Piš sem.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Den 13
Souhlasim se Vcelarem, myslim, ze to vlastne napsal za vsechny a vsichni si prejeme, aby byl Ladislav zase v pohode. Jsme tady jedna parta, nelomu se dari, nekomu zrovna ne, ale vsem nam jde o totez: nebyt alkoholik, nebyt otrpkem chlastu, nepít! Jsme na jedne lodi, jen ma kazdy svoje vlastni kormidlo a i kotvu, bohuzel... Takze Kacenko a Lado, drzte se! Upalte dnes pomyslne misto caridejnice tu svini zakernou, den je jak vysity k tomu, aby uz se vedlo lip Preju vsem hezky szrizlivy vikend a napiste!
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Den 1 opět,
fyzicky je mi dobre nepila jsem az tak moc. Jdu to vypotit na rotopedu. Manzel uz se uklidnil a dal mi nuz na krk, ze to bylo na posled. Dnes mame honicku razime na nakupy a pak k mámě. Vecer mame stahly film tak budem vsichni koukat a cpat se pizzou. Psychika je na prd, ale to uz znam a musim vydrzet. Uz bych ani nemela sílu chlastat je to už moc. Doufam,že mi to vydrží a budu to konečně Já a ne troska ovládaná drakem. Santalko,Ladislave a Vy všichni ostatni drzte se a abstinujte
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Katko, připomínám v neděli ty AA, manžel může jít s Tebou, uvidí, že máš snahu a fakt se zatni, vidíš, že už můžeš o všecko přijít... Krok po kroku, pomůže Ti to a naučíš se zvládat i ty chvíle bez muže, nebude porád s Tebou, má práci, musí živit rodinu... přeju aby ses dala do kupy.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Pert,
na AA jsem nezapomněla jdu tam s mamou. Prvni tyden v mesici se cte z modré knihy tak se asi moc mluvit nebude. Musím to dát strašně mě to ničí.
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Tak nakupy mame za sebou a ja sedla k televizy a jsem totálně psychicky na dně. Mám výčitky, že jsem to nevydržela. Teď už to musím vydržet.
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...28293031323334...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter