Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...298299300301302303304...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Ahoj,

neni to "prasek na spani". Beru ho pravidelne.
Vice informaci zde - www.pribalovy-letak.cz/611-trittico-ac-150
Pri vysazeni po dlesim uzivani, cca pul roku, jsem nemel zadne abistinencni priznaky ci poruchy spanku.
Samozrejme je lepsi pouzivat prirodni latky a unavit telo fyzickou namahou, ale kdyz ani jedno ze zacatku nepomaha, lze si pomoci tritticem, aby se cloveku srovnal spankovy rezim. Po vysazeni alkoholu jsem mel s nespavosti velke problemy x tydnu az 1-2 mesice.

M.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tak zas pozor. Ne všichni jsme takoví, že se zmastíme a hledáme nejslabšího, aby jsme se na něm realizovali. Já si zalezl, zakuklil se do svého vesmíru a sám v klidu lil. Když mě někdo měl snahu z toho vesmíru tahat, tak jsem ho poslal do hajzlu, to jo. Ale já byl uzavřený sám se sebou, v sobě se svým chlastem..., nejlépe někde schovanej.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Jsem prozival v detstvi to, co popisuje DavidN a presto me to bohuzel neodradilo (proc?) od nezrizeneho piti koncici zavislosti. U me mladsi sestry to melo naopak opacny ucinek. Alkohol nepije vubec.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Včelař napsal:
Tak zas pozor. Ne všichni jsme takoví, že se zmastíme a hledáme nejslabšího, aby jsme se na něm realizovali. Já si zalezl, zakuklil se do svého vesmíru a sám v klidu lil. Když mě někdo měl snahu z toho vesmíru tahat, tak jsem ho poslal do hajzlu, to jo. Ale já byl uzavřený sám se sebou, v sobě se svým chlastem..., nejlépe někde schovanej.

POZOR - já nepíšu, že je každej stejnej Včelaři! Píšu svoji zkušenost a taky to, proč přicházím na to, že je to může být i jinak. Dal jsem to do kontextu pro lepší pochopení, ale nikde nepíšu, že je každej stejnej. Já mám kamaráda, ten čas od času pije a jeho opilecké stavy jsou spíš veselé , to je zase úplný opak.

Michal: No vidíš a zrovna na mě to zapůsobilo takovým mechanismem, že jsem si řekl, že chlastat nikdy nebudu a co chlastat, já ani nepiju víno nebo pivo.
DavidN
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Czech Rep. Narozeniny: 03/27
Svět patří těm, co se neposerou.

Neviem.Ak toto prežijem....už som Terminátor..Stále mám ťah..no už sa konsolidujem.Trapas..Ja som.Je to jedno..ide o život...pijem posledné pivo..už nemám prachy...Kurňa..to je síla..alkohol....
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

zdenek napsal:
Neviem.Ak toto prežijem....už som Terminátor... Stále mám ťah..no už sa konsolidujem.Trapas..Ja som.Je to jedno..ide o život...pijem posledné pivo..už nemám prachy...Kurňa..to je síla..alkohol....

Zdeno,

si už starý a hrdzavý Terminátor - vypni svoj ožierací program a rebeluj vzburou svojho stroja → zalez do "depa", kde Ti "upgradujú" nový - triezvejúci software.

"Ak Boh dá → aj motyka vystrelí!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Mě mnažel když jsem byla po chlastu agresivní říkal, že jsem jako můj fotr. To jsem se pak styděla a uvědomovala si ty geny atd. Pak mi lidi, které jsem pozurážela, vyrejpala a otravovala taky říkali: ty bys asi neměla pít, Tobě to nesvědčí. ty jsi tak fajne, když nepiješ. Pak se změníš a nejseš to ty. A já se zase zastyděla, zas totožné chování s mým otcem (i to násilí by ve mě bylo, kdybych měla sílu). A moje sestra mi při posledním sektání skutečně dala do držky, jen jsem jí řekla, že se mi nelíbí, jak žije - obtěžuje nás i ostatní, na úkor... . Došly jí argumenty a prásk. No celej fotr.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

To děsné bažení přijde, když ho nejmíň čekáte. Cítím se fajn, "cvaklo mně správně v hlavě" a jsem v životě relativně spokojen a bác. Teď poslední léta se to takhle nestalo, cítím akorát občas takovou nejistotu- jako našeptávání nebo tak něco. První zhruba dva roky byly u mně rizikové, co alkomozek dokázal vymyslet sem valil bulvy. Nechávalo mně to měsíce celkem v pohodě a stejně to přišlo. Nemusí se to ustát, měl jsem fakt jednou namále. Vím co by následovalo.

No, mně je tento týden líp a využiju toho, dělám věci co sem eště před dvěma týdny nemoh. Lepší období, využiju toho a užiju si co jde.

Hodně sil, mááávám
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Je mi porad nejak lito Ladi Sleduju tu jejo cestu - alkoholici to temer vzdycky po prvni lecbe musi vyzkouset - jestli nahodou nejsou ten bozi zazrak a nemuzou uz po *vyleceni* chlastat normalne jako na zacatku.

Prvni lecba by mela byt na tyden :-}

Vim v jakem je pekle. Sam doma se vypekluje a vi, ze to dlouho nevydrzi a ze musi pit jinak umre. Nejhorsi stavy.
David
Junior Boarder
graphgraph

DavidN u kazdeho sa to prejavi inac,ale abstaky su rovnake. Ja napriklad som vzdy riesila veci, ktore ma stvali, bola hrdinka,ale tie posledne tahy koncili tak,ze som bola dost agresivna. Nadavky, vylievanie zlosti na detoch a prave pre to som neviem ani kde vzala tu silu a utla som to. vedela som,ze abstak pride to uz som mala nastudovane, tak som sa na to podobne pripravila ako Včelař. Po chlastani prisla realita a tu som si teda vychutnala a ked pride na to,tak si len spomeniem ako mi bolo a co vsetko som musela prezit a ja sa vlastne bojim tych halucinacii, hlasov, zvierat a hlavne mrtvych. Mozno sa budete smiat,ale Včelař a aj Lada pisal,ze hovorili s Bohom, tak ja s mrtvymi bribuznymi a to teda bol mazec. Na tu oktobrovu noc hadam nikdy nezabudnem.
Najhorsie je to ked ste sam, ja som tiez bola, tak si viem predstavit co preziva Zdenek alebo Ladislav.
Ako pise David ta prva iecba by mala byt na tyzden pretoze na prvykrat si malokto dokaze s tym poradit a pokusa dalej.
Moj dalsi uspech bude to,ze prestanem fajcit tak uvidime
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...298299300301302303304...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter