Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...335336337338339340341...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Stopko, to mas hezke "starosti" Tak at najdete to, kde vam bude dobre. Chapu, ze uz nemusis psat o alkoholu, uz neni proc. To je dajn. A ta pokora tam bude porad. To je asi zaklad u vsech. Jinak to blbe dopada. Vyzkouseno
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No já taky něco o sobě, tak před měsícem jak mně pustili z nemocnice a hodně se mi ulevilo, jsem se přestěhoval, i s mobilním netem. Ne moc daleko, ale potřebuju víc prostoru. Kousek za lesem a přišel jsem k dvouleté kočce, někdy si ji vyfotím a uděláme soutěž o nejlepšího mazlíčka alkáčů Stěhování jsem teda komplet zaplatil, známému jsem sehnal i dva litry kalvádosu, měl ho pár dní doma a nestresoval jsem se zbytečně. Když vzpomenu na JanuK a stěhování, tak to dopadlo moc dobře. Hodně věcí se mnou léta putuje a schytaly to skleničky ještě od svatby, to sem si dal takovou práci s tím a stejně no, jedna přežila. Ale to jsou malé věci, ještě bych se chtěl podívat tam kde jsem se narodil, jestli to s dcerou dopadne nevím a pořád mám tu spoustu práce a kostlivce ve skříni...

Venku fakt hnusně a náladu mám úplně super, nevím co dřív, nestíhám vás číst a musím si to užít než to zas nabere opačný kurs.

Zatím
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Pro Vcelare:

Dnes se mi o Tobe zdalo: jegdils kamionem do Rakouska (to se mi spojilo), a vis cos tam delal? Hral.po kostelich na varhany. Dobrej solich, vid
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Šantalko,
psala jsi o čajech v jiném vláknu a JA ti poradil sypané čaje a dobře poradil.
Sáčky na čaj jsou bělené sajrajtem. Povyš svoje čajování a udělej si čaj bar, jako to mám i já.
Hezká konvice , výběr sypaných čajů, med, citrony, zázvor, pečené čaje...tady bych se mohla rozepsat na toto téma hodně)))

Obecně k tomu mému chráněnému zázemí vytvořené svépomocně:
Pokušení v začátcích u mě koupit si pití a pokračovat...
Řešení-Nemít peníze jít a koupit si chlast.
Nemít vlastní peníze k dispozici, ne být bez nich. Utnula jsem to tenkrát tak, že jsem je neměla k dispozici já, ale manžel.
V začátcích i společné nákupy a podobně.
Vyjít ven a sehnat je (peníze)?Vyřešila jsem to tím v začátcích , že jsem se raději plánovaně )))pos...la -viz ta Šaratice, Zaječická a podobně, než se tím zabývat. Sice vyplaví minerály z těla, ale raději toto, minerály se pak doplní. ..a získám čas na přemýšlení.

Ladislave,
recnul jsi a opakovaně. Z lidí si nic nedelěj a jdi dále a buduj abstinenci opět.
Nevzdáváš se a to je dobře. Já si z lidí taky dělala hlavu, že jsem byla kdysi viděna opilá ..ale co, to bylo.
Prostě buduj znovu abstinenci.
Jinak s tím našim plánováním a budováním dalšího zázemí pro další život, pozemek, chalup,tak si říkám, udelej si plány a pobav Boha.
Nicméně i to hledání už nese svoje pozitiva. Výlety.Trávíme spolu s manželem ještě více času a je to fajn. Baví nás to.
Toto forum mi hodně pomohlo a pomáhá.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 05/10/2016 12:09 Provedl: Stopka.

Stopko, neboj se nic Jen co budu fit zajdu za znamou, co ma cajovnu. Ma nejen caje, ale porada i meditace, ma tam duchovni knihy atd. Jinak cajove,servisy mame 2, ja jeden orig.od mamjy k 18tinam, manzel bezovy keramicky ze zdejsi firmicky, ten dost na konci civilky od domova duchodcu . Ten muj je jen vystaveny, tak ho oprasim
Proste toho mam hodne pred sebou Clovek.musi trosku padnout, aby poznal..
Perte, to ses dobrej, tak at jsi tam spokojenej a vyjde ti i to rodiste
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

pert napsal:
Kousek za lesem a přišel jsem k dvouleté kočce, někdy si ji vyfotím a uděláme soutěž o nejlepšího mazlíčka

hi hi hi
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

ahojte, ja mam dnes super naladu vlastne cely tyzden, citim sa vyborne, rada vas citam a niekedy mam pocit, ze taka stastna som bola na zaciatku mojej alko kariery,ale teraz ficim iba na mineralkach, cajoch a kave hoci tu obmedzujem
Šantalko uz som tu pisala ja zbieram bylinky, doma ich susim, potom ich mam ulozene v platennych vrecuskach a caje si miesam doma. celkom ma to chytilo.
Ladislav som velmi rada,ze si tu medzi nami. myslim tym,ze uz zasa napises.
Perte, to je moj sen byvat pri lese, takisto ako Stopka, aj my hladame pozemok, tam by som si dala postavit drevenicu a urobila moju bio zahradu.
aj ked je vonku skaredo mam dobru naladu a tesim sa z malickosti hoci problemy su,ale riesim ich s cistou hlavou a hlavne usmev. a zacala som aj znovu citat
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Katarinko!
Ja na sber bylin a suseni atd. moc nejsem. V tomhle jsem lempl a nikdy jsem to nedotahla do konce, kdyz jsem se "nadchla". Mam na to ale kolem sebe lidi
Les mam cca 10 minut od bytu, uz se tam moc tesim.
Jinak mam ve volnem case radsi akčno (cviceni, bazen, sauna, v zime běžky atd. V domavnosti jen to nutne, ale treba to s vekem zmenim
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

tak ja ludi nemam ale aspon pri tom relaxujem. citala som ze materina duska je vyborna pri alkoholizme takze ked som prestavala pit som jej vypila litre:)
ja na sport velmi nie som ale kvoli detom a manzelovi sa premozem takze korculujeme, lyzujeme a aj plavat chodime hoci ja som skor tak na take lenosenie vo virivke.a posledny rok sa dost venujem domacnosti hlavne kuchyni a to aj na mne vidiet, kila pribudaju
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Láďo, tak vidíš. Viděl jsi všechno černě a vono se to pomalinku polehounku začíná hýbat správným směrem. Mysli pozitivně. Jak jsem tu psal. Když moje hlava přišla na to, že je se mnou ámen, tak jsem jen ležel a přemejšlel jak je to všechno v hajzlu. Až jsem ,nevím jak, dospěl k názoru, že jestli má se mnou být ámen, tak to co nejvíc posunu a že budu bojovat. Až, když jsem se zvedl z pelechu a začal něco dělat - uklízet, tak se to začalo lepšit.

Šantalko, no zajímavý sny. Ale pokud by se mi zdálo o mě samém jak jezdím s kamiónem, byl by to jeden z těch horších. Je to těžká robota, špatně placená a nikdo je nemá na silnci rád.

Stopko, musí být fajn, když vidíš, že manžel s Tebou plánuje společnou budoucnost. Myslím si, že je to setsakramentský rozdíl od manželů,manželek alkoholiků. Ti si totiž nemůžou plánovat vůbec nic. Nikdy neví, co bude dál. Přeji Ti spoustu elánu a pozitivního vidění světa.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...335336337338339340341...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter