Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...361362363364365366367...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Co se vikendu tyce tak v sobotu budicek v 6 a na hodinku do fitka. Zitra to budou hlavne ramena, brrrr... nemam rad ale musim . Pak do prace a k zakaznikovi a tam az do odpoledne. Cestou z prace vyzvednout novou grafickou kartu do pocitace a snad vyjde pocasi na vecerni prochazku. Podzimni prochazky Prahou miluju, vyslapnu si na Petrin, projdu kolem hradu, pak dolu k Vltave a podel reky az na Smichov a domu, cca 10km by to melo byt. Doma soupnu grafiku do pocitace a nainstaluju novy Deus Ex. Predchozi dily tyhle hry jsem dohral tolikrat ze si to ani nepamatuju tak doufam ze tenhle nezklame . U hry to vidim az do pozdni noci takze v nedeli vstavat na obed, skocit do Makra, vyridit nejake domaci prace a vecer asi zase dlouha prochazka. Strizlivy zivot je moc fajn. Loni touhle dobou bych pred vikendem resil jestli mam dost vodky (tak pulitr bych uz v sobe mel) a nemam skocit prikoupit dalsi dokud nejsem ozraly tak abych to zvladnul.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Pekny plany Je to fajn planovat a zaroven to pak plnit, ne jako driv... plan a pak vsechno jinak, chlast a kocovina, vycitky, prepit to, kolotoc, zrout casu...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Já jdu zítra na farmářský trhy prodávat med Odpoledne houby a pak motorovka a dřevo vedle baráku.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Co uplně miluju je, jak si vychutnávam snídani, to je naprosto dokonalý. Třeba takový nedělní domácí míchaný vajíčka a kafe, to je bomba! Už ted se na to těšim a kuli nim se tenhle víkend nevožeru!
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

LADIS...som v poriadku....teda ,čo sa týka alkoholu.Včera ostalo to pri 6 pivách a šmitec.Mám depky a to!nie je dobré.Víkend budem mať pracovný...mysleli ste si ,že nasávam. nie,nie.Mne to už nechutí...to bola mašinéria v obchode..skrat...zvyk alebo ako to nazvať...Alko mozog ma dostal.Nemám chuť na nič.nič ma neteší.Uvidím,čo bude.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

díky Zdendo,

to jsou dobré zprávy. Nálada se zlepší, jen to nesmíš stále pokoušet. No já mám co kecat, viď ? Chci říci, drž se !!
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Rachel, o snidanich jsem psala: je to parada, otevru oci, dam varit vodu na kavu, hygiena a sniiidddaaanneee;-) mňam ham, nezazila jsem snad od doby, kdy jsem byla na matersky. Ale jsem doma, nevim, jak v praci v tydnu, uvidime
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Mně plány moc nevyšly, ale mám záložní plán, vždycky ho mám. Dávám si pozor na to, že něco se pokazí a co teď? Houpat nohama, smutnit a rychle improvizovat je nejistota, nejednám zbrkle a snažím se jít na všecko s rozmyslem. Jsem hodně poučený a vycvičený.

Zdendo ono to bez větší pomoci asi fakt nedáš. Ten smutek může přejít, ale taky se rád vrací a nevyřešíš to za dva týdny nebo půl roku- z vlastní zkušenosti. A do toho dávka několika piv Ti jak vidíš vůbec nijak nepomohla, nic nevyřešila.

Když je plín dlouhodobý, přikláním se k AD, když to nesedne tak zkusím jiné patáky. Pořád lepší než kdyby se deprese prohlubovala, tohle je hrozné svinstvo, podle mně větší než bažení... Já šel spíš z toho extrému do extrému, mánie střídala smutek, vztek a někdy to bylo jak na superrychlém kolotoči. Už jsem myslel, že klid, ale ono houby...

Pěkný víkend
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Perte
Plany, novhezky moc neni. Me to ale neva. Uvarim, poresim pradlo a klidne budu jeste lezet. Nejaky filmy se najdou. Taky jsem chytla od dcery rymu a kasel. Proste parada. Ty nemoci se na me teda ted lepej .
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Mně minulou zimu honila střevní chřipka, dva týdny mně to dalo klid a znova sračka, vleklo se to čtyry měsíce, na wc sem si dal balík pití a knížek. Lezlo mi to na mozek, dal jsem se na manuální prácičku, nikdy jsem k tomu neměl vztah a nebavilo mně to a ze špejlí jsem si vyrobil hájovnu, domeček a věžičku, všecko sem pak rozdal. Ty první výtvory byly barabizny, ale zdokonalil jsem se a teď se zas bavím něčím jiným...

Psával tu jeden jak v domácí dílničce vyráběl nožíky a dával tu i fotky, nevím kde to vlákno je, pak čekali další dítě a furt měl strach, že toho zase vletí a kdoví co s ním je... Ale šel na to dobře!
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...361362363364365366367...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter