Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...35363738394041...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
Ladislav napsal:
Co mě překvapilo, bylo, že když sem si zavolal do blázince o rychlí termín, tak mi klidně řekne, že není místo a musím se objednat přes Detox a pak na léčbu zcela novou. Kde jsou ty slova v léčbě, když se dostanete do relapsu, jsme tu pro vás.
Nic, nemyslím si že jsem to rozjel až tak moc, i když žádné keci, rychlík to je. Držím v ruce záchranou brzdu a vlak zastavuje. Dám si tak 10 dní Relax, v práci to omluvím neschopenkou a snad to bude dobré.....

Láďo, Láďo abys to vůbec ještě ubrzdil...některý rychlíky zastavujou strašně dlouho a třeba vyžadujou i "zvláštní opatření na trati"....co si tak mám představit pod pojmem "neschopenka a 10 dnů Relax" z toho jde až mráz po zádech.
Jdeš znovu zpět do léčebny, kde jsi byl? Nebo zkusíš nějakou jinou? A co termín nástupu na detox už máš? Čas je proti tobě, bohužel...
pavel
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 01/01
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Laďo zatlač na MUDra ať ti pomůže a obvolá co se dá, má jistě známé, já kdybych neměl známé tak sem v háji zeleném, pár dní třeba vydržíš, ale ono tě to zas položí na lopatky a pročti si od začátku znovu svoje vlákno. Jen vytáhneš paty na dokup jídla tak tě to přepere. Nemáš moc času...

Pár tahů a Láďa se nám zas mění, v tom textu je to vidět a bez pomoci ten chlast prostě zvítězí, už plánuje jak si s ním užije až do psychostavů, svině jedna...
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Den 16
Psychicky i fyzicky celkem v pohode, dnes pujdu cvicit po praci, zitra chci stravit odpoledne se synovcem. Tak at mam nejakej pohyb, jinak me furt honi mlsba a vetsinou me chyti
Lada psal, ze tu lecbu neda, kvuli praci atd. Snad to zvladne sam...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Šantalko,
mě taky honí mlsná, začala jsem pít cafe se šlehačkou, s tou opravdovou, takže musím ubrat a přidat cvičení. Zrovna uvažuji o fitku.
Drže se a já taky
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislav napsal:
Dobrý večer všem,

Spolubojovníci a teď něco pro vás
Po prokaleným víkendu jsem dnes nemohl do práce, zkusím to zítra, pokud to půjde......... Tepová frekvence jede okolo 180tp. ..... Všechno mě bolí, játra, ledviny atd. Prostě to takhle nepůjde, zastavuji !!

Ladis

no myslím si, že s tím co teď máš, že by tě vzali do nemocnice na psychiatrii na akutní příjem, když po pravdě řekneš, jakou máš diagnózu a jak na tom teď jsi..... a tam by jsi byl hospitalizovaný na neschopence do té doby, než se uvolní místo v léčebně -- izolovaný od chlastu...
podle mě je neschopenka doma + relaps = smrtící kombinace
totiž mozek ti už teď našeptává myšlenku, když už musím znovu na léčbu, tak proč si to předtím "trochu neužít", že?
práce? o tu stejně přijdeš, takhle přijdeš o všechno a v konečném důsledku třeba i o život
ještě se můžeš zmátořit a zachránit to, co ještě zachránit jde, čas ale je proti tobě, toho už moc nemáš
můžeš tady udat, kolik toho vlastně teď vypiješ denně? zvyšují se dávky? nebo se to ustálilo?
tělo je po mnohaměsíční abstinenci "odpočaté" ale už není na tak velké dávky alkoholu zvyklé -- na neschopence doma v tom bytě, ti hrozí akutní otrava alkoholem...
pavel
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 01/01

Pavle....asi tak a taky může dojít období, když už nebude chtít to řešit.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Ahojte,
pročítám si vás už pěkně dlouhou dobu... před pár měsíci jsem psala svůj příběh (piju více než 3 roky v kuse) a chtěla přestat sama... že to zvládnu... nedala na vaše rady, že to nedám... a měli jste pravdu... nedala, vydržela jsem to týden a pak si řekla, že přece žádný problém nemám a znovu si dala....
A pak se to rozjelo ... manžel si nemohl najít zaměstnání, dluhy narůstaly... v práci šlo na mou hlavi víc a víc práce i zodpovědnosti... takže jsem to řešila lahvinkou vodky (někdy i více) denně... pěkně mě to otupilo a starosti už nebyly tak velké...
Jenže v noci přesně jak popisujete... třes, nespavost, výčitky svědomí - kvůli rodině, strach, že umřu - uchlastám se...
Nakonec mě pracovní problémy tak zlomily, že jsem jela týden v kuse...a nezůstalo u půl litru... prostě non-stop i v noci jsem měla pod postelí flašku a ve sklenici namíchanou vodku s minerálkou...
Po týdnu jsem si řekla dost, máš skvělé dítě, o které se musíš postarat a zašla k lékaři - pak i na psychiatrii a domluvili jsme se na testech a nasazení Antabusu...
Jenže mám tak špatné jaterní testy, že mi jej teď prostě nedají... až se to trošku srovná...
Nástup do nemocnice jsem odmítla - kdo by se staral o prcka...
Dostala jsem Tiapridal a že to mám zkusit (i když mi asi moc nevěří)... za týden kontrola a za měsíc další testy... Vypila jsem poslední deci vodky co mi zbyla doma...Nakoupila si Plavuň aj.čajíčky, Magnesium, B, Sylimarin atd... ale mám hrůzu z toho jak půjdu do obchodu kolem regálu s alkoholem...takhle jsem "končila" už X krát a vždycky nějaká flaška skončila v košíku
JanaG
Fresh Boarder
graphgraph

JanoG, ono se Ti též může stát, že Ti za měsíc řeknou. Sorry, ale Vaše játra jsou hýn. Máte jedinou možnost a tou je transplantace. Jenže abysme o ní vůbec začali uvažovat musíte splnit podmínku dvou měsíců bez alkoholu. Četl jsem příběhy lidí, kteří se do takové situace dostali. Jenže bez jater se žije těžko. Ti lidé dostali vyhlídku pár dní života. To je pak dvou měsíční doba nedosažitelnou metou. A co pak? Co ten prcek? Máš strach, že neprojdeš kolem chlastu v obchodě? Strach z toho, že tu taky za pár dní nemusíš být nemáš? Tím nechci říct, že máš játra nadranc a že to máš spočítaný, ale podle toho co píšeš Ti zas tolik k dosažení hranice od kud není návratu moc nechybí.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

4 den,
nepiju a dnes je mi docela fajn. Jdu si zabehat. Vyridila jsem si fitko a trenera a pristi tyden zacinam na sobe makat at hezky vypadam. Zmenila jsem stravovani a chlast je muj nepritel. Pristi utery jdu k psychiatrovi tak uvidim jak dopadnu. Jano ja uz rok a pul bojuju dala jsem vzdy jen par dni, ale ted je to jiny uz nechci. Lado drz se.
Katka
Gold Boarder
graphgraph

5. den bez alkoholu. Nálada o něco lepší, ale jsem pořád unavená. Včera jsem šla s kámoškou do hospody - ona víno, já birell (ten mi nic nedělá, mám to vyzkoušený). Chodíme takhle málokdy a já vždy tak ze čtyři panáky vodky, pak jsem si ještě koupila domů placku, abych si to teda "užila". Ten zvyk je nebezpečný. I když jsem tam jela autem (pro sichr). Už po cestě jsem si říkala, no tak si koupíš jen tu placku na dom, to nic není .. Nekoupila. Kupodivu mne ta chuť i přešla a projít kolem trafiky mi nečinilo problém. Mám radost, ale takových lákadel ještě bude!
Všem držím palce
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...35363738394041...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter