Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...368369370371372373374...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Jana,
mám to velmi podobně. Sám mezi lidmi.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jano, to jak přemýšlíš není dobré. Ty se lituješ a sama sebe utvrzuješ, že Ti vlastně nic jiného než chlastat nezbývá. Vím a znám tu prázdnotu. Ale neseď a nelituj se. Mě vždycky pomáhalo jít si sednout na hřbitov. Začal jsem tam přemýšlet v tom duchu, že já mám narozdíl od těch kolem, šanci se svým životem ještě něco udělat.
Nevím jestli mě z toho vytáhly ty včely, rodina, nebo ten samotnej strach o ten svůj doměle zasranej život, ale vrhl jsem se na uskutečňování svého snu. Vím a jsem si tím sakra jistej, že s chlastem ho nikdy nedosáhnu. Jsem neustále myšlenkama na cestě za svým snem, ale už vůbec se mé kroky ani myšlení nemotá kolem chlastu. Musíš tu prázdnotu naplnit tím, co jsi si vždycky přála.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Janka, čo tak skúsiť nejaký A-klub. Spoznáš nových skvelých ľudí. Oni nerobia len tie posedenia, kde hovoria o alkohole. Robia všelijaké stretnutia okrem toho. Opekačky v lete, plesy budú o chvíľu, kde sa stretavajú abstinenti z celého Slovenska(určite sú aj v Čechách a možeš zobrať aj priateľa), teraz mi budeme mať skvelý vianočný večierok atd. No a medzi si chodia občas len tak posedieť niekde na kávičku. Proste kluby nie sú len o tom, stretnúť a rozprávať sa o svojich problémoch. Ale naučiť sa aj žiť a zabaviť sa bez alkoholu. Skús to. Nemáš čo stratiť. Drž sa.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

No já třeba uvažoval jak příbuzní konečně odjeli, že se dnes dopravím mezi normálnější lidi do kostela. Ale už mně to přešlo, jsem víc smířený s mou situací. Člověk si časem na to všechno zvykne. Moje vize do budoucna nejsou moc příznivé. Ale vy co můžete pracovat a dělat co vás baví, šanci a naději z toho ven pořád máte.

To období sebelítosti jsem měl taky, kdo ho při chlastu neměl. Stát na místě je to nejhorší, když si netroufáš na větší kroky, podnikni ty menší. Krůček ke krůčku k nějaké změně, zvrátit to a být šťastnější, aspoň trošičku.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Perte, můžeš nám prosím nastínit jak na tom vlastně jsi? Mám rád Tvé komentáře, ale nějak jsem si nestihl udělat představu o Tvé situaci. Vím o nějakých zdravotních trablech, rodinných. Občas mám pocit, že je toho ještě drobet víc. Jestli nechceš tady veřejně. Mám pro toto fórum ultraspeciální mejl: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript tak, když budeš chtít napiš tam.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Jinak nedávno jsem tu zmiňoval jednoho hodného a všemi oblíbeného obrovského chlapa, který rád pil. Přestože kalil fest, tak to nějak kočíroval a myslím, že nikomu v životě neublížil. Ve svých patnácti letech jsem k němu vzhlížel. Byla s ním sranda a vyloženě se mi líbil jeho náhled na život.

Před ani ne půl rokem v 56 letech to však přestaly zvládat játra a ve středu měl pohřeb...
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Takže tady je moje včerejší odpolední, noční a i dnešní zábava.

Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Moc pěkné
Mirka
Gold Boarder
graphgraph

Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

I u těch andělů jsem si vzpomněl jak jsem je odléval poprvé před dvěma lety. Samozřejmě nametenej, vosk špatně vyčištěnej, formy jsem byl línej pořádně sgumičkovat nic nešlo. Teď je to paráda. Vyloženě si to užívám a neskutečně mě to baví. Přitom v listopadu budu "slavit" rok od 1. relapsu po tom krušném srpnu. Pak mě čekala ještě jedna kratší, ale vydatná akcička na začátku ledna a pak šlus a najednou pohoda... Fakt stačí málo - nechlastat!
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...368369370371372373374...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter