Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...38394041424344...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
Ahoj Jani,
Jojo. Hlava pak boli, hnusne a dlouho, aspon teda me.Je to otravny, ale jde to prezit. Ale to prejde a pak je dobre, neprodluzuj to, vodka to neresi, oddalujes to a zhorsujes si to. "Jen" placatka, jen jeste jedna....a jsi na pulitru raz dva a ...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Stopka napsal:
V první řadě každý řešte sebe, Ladislav je zde a má možnost volby.

Stopko, jak mám chápat tento výkřik?

Láďa je tu fenomén a jeho osud zajímá spoustu lidí.

Nebo to mám chápat tak, že se mám starat jen sám o sebe? Pak toto fórum postrádá smyslu.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

JanoG, pokud piješ každý den, zapomeň na tabulky - ty jsou dělaný pro příležitostné pití. Ne pro abusery. Koupila jsi si jen půlku? Možná už touto dobou máš druhou placku, možná ne. Čím hlouběji se zanoříš do alkoholových sraček, tím déle ti bude trvat se z toho vyhrabat.

Přeji Ti sílu a poznání.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

JaniG, absťáky jsou asi dost individuální. Záleží kolik a jak dlouho piješ. U mne to nebylo nic příjemného, ale taky ne vyloženě nesnesitelného. Chřipka je kolikrát horší a vydržela jsem ji taky A máš ten Tiapridal. U absťáku je spíš problém,že člověk ví,že panák mu od těch stavů pomůže. A snižování dávek, aby to nebylo tak hrozný, opravdu nefunguje (tedy u mne ne).Je to o rozhodnutí,že prostě už nechci pít a vydržím cokoli,abych se toho zbavila.A že se to tělu opravdu nelíbí a mozek se snaží mne přesvědčit,že chce zpět svou milovanou drogu,na který léta fungoval .. no tak jasně. A umí být dlouho velmi vynalézavý. Co se týká řízení, auto jsem raději téměř nepoužívala, měla jsem pocit, že v sobě něco mám pořád. A taky mne to pěkně štvalo. Taky velmi příjemná stránka abstinence -můžu jet bezobav kdykoli kamkoli Přeju hodně sil
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 9 rok  
Mám o něj strach... jen otevře oči a bude si muset něco dát. Toto fórum je mocné, ale ne všemocné. Potřebuje spíš člověka co za ním zajde, ale on snad nikoho takového nemá, zatím prý nikdo - např. rodiče, nic netuší... Má možnost volby, za chvíli se ukáže jestli radši 4-6 měsíců na léčení nebo to zkoušet doma sám- úspěšně neúspěšně...

Laďo zkus spolupracovat s kámoškou Stopkou, snad dřív než se zase napiješ...
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Den 17
Vcera jsem byla cvicit, docela jsem si dala do tela. Dnes jdu se synovcem prochajdou do cukrarny nahorke malinyse zmrzkou a se slehajdou. Driv by to byl svarak a lahvac
Ladu uz resit moc nechci, nevim, jak je to vazne, to vi jen on... Kazdopadne mu drzim palce, aby co nejdriv prestal. Vsem holkam preju vuli a odhodlani, kluky zdravim a Vcelari - Stopka to snad tak.nemyslela, i kdyz to teda tak vyznelo. Od toho to tady je, aby se kazdy vyjadril. Vsak si to taky pak kazdy prebere. Odbornik ani doktor nejsme NIKDO.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Je strašné, když úplně chybí pud sebezáchovy, jaterky nevyšly a ono to vůbec nezapůsobí, další placatka... jako u těch politiků z evropské komise, nastoupena cesta sebezničení a záhuby...

JanG, nic už fakt nekupuj, pošli radši na nákup manžela, je to pokračování té předešlé závislosti, to je jedno na čem. Jsi v tom až po uši a pořád ti to nedochází...
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Dobré dopoledne,

poslušně hlásím, že 60km cesta na pohovor úspěšně za mnou... vyčistila jsem si hlavu a HLAVNĚ zvládnutý několikadenní nákup bez tajné flašky v kabelce ... koupila jsem si raději džus a nějak mi zachutnala káva 3v1 (a to jsem sladké nikdy moc nemusela)...
Doufám, že to ustojím i odpoledne a nestavím se do trafiky...před školkou si jdu promluvit se šéfovou...jsem už měsíc na nemocenské a v naší práci je téměř nulová zastupitelnost a termíny jsou termíny...nechala jsem je ve štychu...tak nevím co mě čeká...

Noc byla zvláštní... potím se běžně, vím, že jdou ty sračky ven, ale dnes to bylo více než obvykle...že by těma práškama?
JanaG
Fresh Boarder
graphgraph

Chlast se hlásí o slovo. V pohodě jsem vydržel tři čtyři dny bez pití. Protože sem věděl, že si pak zas dám, těšil sem se. Ty sis řekla dost a té svini v hlavě se to už nelíbí.

Jo ještě takový příklad, odstrašující... strejda měl bolesti, vyšetřili ho, dali mu zprávu, nic moc mu neřekli a on pak šel za mým tátou, byl doktor, že té zprávě nerozumí a co mu vlastně je. Měl rakovinu slinivky, do půl roku zemřel. Neříkám, že máš játra úplně v píp, ale takhle to funguje, dej se do kupy a nenapij se.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravím,
ráda bych uvedla na pravou míru to řešení kolem Ladislava.
Chtěla jsem pouze poukázat i na fakt, že je dobré myslet i na sebe, protože tohle už Ladislav rozjel hodně a bojím se něj stejně jak vy, ale mám obavy, že my mu zde spíše ted´ děláme samaritány.
Napsala jsem to moc stroze, takže se omlouvám, příště se více rozepíšu, aby to nebylo tak zavádějící ty moje příspěvky.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...38394041424344...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter