Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...417418419420421422423...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 6 měsíce  
Stalo sa to,čo sa muselo.Bola to len otázka času...zase som v tom.Dnes som mal byť v práci a nie som.Prečo? Pijem.Musím,ináč sa budem triasť...Volám doktorke o chvíĺu,nezvládnem to sám.Mám silné depky...som krok od rezignácie- psychicky som na dne.Už nevládzem vstávať a padať.kolotoč mizérie.Nenávidím sa a alkohol detto!Fórum mi pomohlo držať sa nad vodou.Doktorka v Pezinku v blázinci mi na rozlúčku povedala: no kedy sa znovu vidíme?Vedela to.psychiatrička.Neviem čo bude ďalej.rozmýšlam nad klinikou drogových záležitostí.spasenie?možno...Jarka mi neberie telefón...som sám na to.Je to v pr.de...ly aspoň,že mám to pivo pri sebe.ináč sa zbláznim.strong 7.2 silné...no je mi to jedno.To sú moje pocity...pocity alkoholika.ach jo
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No super..aspoň jedna dobrá správa.V práci ma čakajú v stredu.To mám ošetrené...ešte Jarku a riešim seba.astala vista..bejby
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Včera mě tak šíleně nás..a tchýně(protože spolu bydlíme)měla sem jiný názor než ona ale můžu jí to říkat pořád dokola ohledně výchovy mojí dospělé dcery ona to dycky bude dělat jinak vůbec mě nerespektuje a to mě úplně vytáčí byla sem tak roztřepaná že sem měla chuť se napít ale ustála sem to,pak jsem šla odpoledne nakupovat a to pivo sem si nekoupila dala sem to
Mirka
Gold Boarder
graphgraph

Zdeno, ak tu fľašu nevyleješ(ale už je asi vypitá), tak na prácu v stredu môžeš zabudnúť.
Zdeno, toto si písal včera, keď som sa ťa pýtal, či si pil:
...alko myšlienky sú.Iste.No dávam to...základ je abstinencia...Ale som na dobrej ceste...som rozhodnutý...žiadny craving ma nezastavý

Dnes píše, že sa trasieš. Tak po čom, keď si mi písal, že nepiješ.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Zdeno píše:
..."som rozhodnutý...žiadny craving ma nezastavý"
...a o deň sa už zastavuješ aj sám:
..."Dnes som mal byť v práci a nie som.Prečo? Pijem.Musím,ináč"...

Prečo piješ?

Čakáš kým Ťa vyhodia z práce a už nebude za čo piť?

...matka a jej záchranná sieť. Ale dokedy? (...odkiaľ→pokiaľ?) A čo potom?

Budeš sa ľutovať? "JUCH!!!"
(...žiadny úbohý chudáčik =ŽUCH!!!
...ale korheľ.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

ahojte, dlhsie tu nepisem lebo asi ani nie je velmi co ale citam pravidelne a robim si ako taky obraz. a presne sa to potvrdilo. bum bac Zdeno presne som z tvojich prispevkov citila,ze hladas moznost a vyhovorku ako si kupit tu flasu. presne som takyto problem riesila pred rokom a aj cely minuly tyzden. stres,pocity, depka vsetko ide jedna ruka, takisto som to chcela vyriesit a skusit ze si dam,ale ked sa clovek nad tym zamysli tak toto riesenie zavrhne. to som aj urobila ale zistujem ze recidiva sa planuje v hlave dlhsie. presne tak to pisal aj Krtek.
takze zistila som ze to nie je len o tom usmievat sa a skrtat dni kolko nepijem ako adventny kalendar, ale je to neustala praca na sebe samym, zdokonalovanie sa a hlavne zvladnut problem bez flasky. u mna ten prvy rok bol uplne fajny alkohol mi nechybal ale teraz ked som za rokom sa mi tie pocity ze napi sa ved mozes jeden neustale vracaju. zatial zvladam a dufam ze aj nadalej.
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

zdenek napsal:
No super..aspoň jedna dobrá správa.V práci ma čakajú v stredu.To mám ošetrené...ešte Jarku a riešim seba.astala vista..bejby

Najprv rieš seba, až potom všetko ostatné. Ale myslím, že pre dnešok si sa poriešil už aj sám.
Zajtra sa budeš triasť a opäť sa "poriešiš."

Stalo sa to,čo sa muselo. Bola to len otázka času...zase som v tom.Dnes som mal byť v práci a nie som.Prečo? Pijem.

Nič sa nemuselo stať. Ty si To sám chcel. Tvoja ruka to do teba naliala. Nech už bol dôvod akýkoľvek. Neodsudzujem, len konštatujem.

Ak si k tej Jarke taký tvrdohlavý(v zmysle, že musí byť stále po tvojom a iný názor neprijímaš) ako je to tu, tak sa nečudujem, že ti nedviha telefon.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Nevím jak to přijde Vám, ale já mám pocit, že si tu z nás Zdeno dělá vyloženě prdel. Dneska si musel dát pivo aby se neklepal? Z čeho by se mohl klepat? Znamená to tedy, že tu píše o boji s chlastem a přitom je nadranej jak sviňa? Jeho příspěvky tomu odpovídají. Lepší neřešit...
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

tak to by aj mna zaujmalo z coho sa klepal mna klepalo ked som mala abstak inac pohoda. jedine ze by mu bola zima
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

No já tomu taky moc nerozumím, ptal jsem ho jak s kamoškou a vypadal celkem v poho... a pak čtu, že se pohádali. Jak když střelí, musel někam běžet pro flašku. Co psal na chatu myslím, že občas to pivo v petce přes týden dal, jen to bere tak, že to není tah, jen poslední výstřely alkomozku... A teď je zalezlý a kalí.

Podle mně si nedělá prdel, jako zažil jsem fakt hodně, jako takto psát celý rok... to je zoufalství, které mám obavy neskončí happy...
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...417418419420421422423...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter