Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...46474849505152...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
Zdenek,ja to dnes nedala a vypila par piv, kdyz manzel odesel na hokej. Ten stav co mam mi staci a zitra opet vypotim draka sportem. Jsem jeste moc slaba v situaci, kdy nekdo jde pit a ja nemuzu. Hned jak zaklapli dvere jsem jela pro pet . Na zitra uz nic nemam a jedu dal, dny uz nebudu pocitat. Manzel mi rekl dnes tobe to slusi a hodne jsi zhubla jsi jina. Jsem jina v tom, ze je miluji a vnimam vic rodinu. Dnes to byl ulet zitra me ceka za to 9 km behu. Od ted prestavam pit kvuli sobe, chci zit a byt zdrava. Drive to bylo prestanu pit kvuli detem, muzi, mame atd. To nefungovalo. PRESTAVAM PIT KVULI SOBE ( konecne)
Katka
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tělo v sobě uchovává informaci, že jsi kalila dva měsíce. Představa, že dneska si dáš pět, zítra to vypotíš. Nenech se vysmát. Mozek, a veškerrej pajšl - ty si to pamatujou do smrti. Jak dlouho to bude - to záleží na Tobě.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Včelar.Katka myslela pet flašku...pivo tak predavaju ..balenie v pet flaši..1.5 l .hmm.No pivo asi nepiješ Pišem sem..zatial.Mam sam krizu..No to vypisanie sa z pocitov mi pomaha.Aj v liečebny sme pisali dennik..Je to fakt tažke,nepit a byt ctihodny občan..no možno o rok sa budem smiat terajšej mojej situacii...musi to vyzriet...vo mne.pocity
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Jo, to jsem fakt nepochopil. Petka, tedy nejmíň tři piva. To nic nemění na tom, že doktoři jen podle krve dokážou vyloučit, nebo potvrdit konzumaci alkoholu.

Jinak neměj strach, že jsem pivo nepil. Pil jsem pivo celou svou alko-kariéru. Jen jsem vždy hleděl na kvalitu. Kvantita se navyšovala až postupem času. Ale tím, že jsem vždy koukal na kvalitu mě asi zachránilo. Kdybych chlastal šroty co se točí do petek, tak bych při množství jaký jsem byl schopnej vykalit musel bejt dávno mrtvej.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Je to jedno.Všetko.Zaklad je abstinencia.Pre nas..zavislych.Pet flaška..alebo sklo..alebo čapovane pivo?irelevantne..neviem...mam teraz obdobie..zvlaštne..asi je čas abstinencie..pre mňa.Chlast mi fakt už nechuti..no zavislost je riadna sviňa..ja alebo chlast?hamletovska otazka..
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

I v pet lahvi se da koupit kvalitni pivo taky jsem nepila patoky. Zdenek večera jsem ulitla, ale jsem zase presvedsena, ze uz chlast neni pro mě. Spatne mi neni, ale ta psichyka je v haji. V utery jdu k psychatrovi a musim se poradit jak na to bazeni me trva treba pul dne. Hezky vikend vsem a drzte se
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Docházej radši na AA, psychiatr Ti v tomto asi moc nepomůže, napíše léky na které nesmíš pít, zajdeš k němu- nó třeba podruhé za měsíc, pak po třech měsících... AA jsou každý týden a o něčem jiném.
Počkej až ti manžel na to tajné pití přijde, to bude tóčo...
Zapoj všechny síly co máš, drž se
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Jo jedině, že bys mu řekla ať Ti napíše ten antabus, to bys mohla taky zkusit...
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Kdyby na to prisel tak by ho to zabilo. Veri mi a ja ho klamu,ale asi potrebuji leky na uzkost, kterou mam casto. Na AA jdu ted v nedeli nebude se cist z te modre knihy. Mejte se
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Katka.Tie stavy baženia su horor.Poznam to..a chod! psychiatrovy..ma to zmysel.Ja chodim k psychiatričke..apropo..vola sa Katka..fakt. super žena.Idem tam..sa porozpravat,da mi pocit bezpečia.Beriem ju ako kamošku,nie ako doktorku.Asi mam štastie na ňu.Ešte skusim AA.Maš pravdu,baženie zvladnut a sme za vodou..Mne už ten alkohol ani nechuti...no mozog si ho pyta..razantne.No proste choroba.Myslim na Teba...nedaj si dnes chlast.ani ja si nedam.Mam baženie,no ustojim to.Chcem byt triezvy!!Pekny vikend ešte prajem.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...46474849505152...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter