Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...493494495496497498499...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 4 měsíce  
Ahojte kazdy si ten svoj osud riadime sami a vieme čo je pre nás najlepšie len my.
Maris zdravím aj ja idem lyžovať a polovickou a celkom sa teším.vypneme obaja
katarina
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Katarinko Mě lyžovat s tím kolenem zatím jende, ale mám za sebou dva pěší výlety na horách, to bylo fajn. V pátek jdu se synovcem na kopec na sáňky.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Šantal, vůbec se nám nediv, všichni jsme si prožili to svoje a psal jsem to v létě, psal jsem Angie... třeba se nestane nic, budeš to dál kontrolovat nebo se za dva týdny zliskáš jak to prase, jako ten proces může trvat půl roku nebo několik let, ono to má každý z nás jinak... a je to hrozně těžké se toho vzdát, toho účinku, jo... u mně to došlo k tomu co sem popisoval, na kontě mám snad tisíc příspěvků... no pivo nestačilo, už jen vodka, pak s kolou a navyšovat dávky atd. atd.

Klidně si můžem psát dál o všem možném, volný pokec, máme chat... varovná fáze u tebe byla, jak s tím naložíš je jen tvoje věc, nechávat to jen tak plynout je asi nejjednodušší pro tebe, uvnitř to tam ale všechno dál pracuje...

Aspoň nám nelžeš, takové pozitivum

včelko co ty, jak je prosím tě, ušlas nějakou cestu, drž se...
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Na to, že jsem ve 400metrech, sněhu pět cm, ani mrazy tu nejsou moc velké, líbí se mi nové bydlišť. čímdál víc, a budu sadit, teda co zdraví dá, těším se, mám místo, zařádím si venku... co furt trávit všechen čas na pc, zájmy, koníčky a tlachat můžu se sousedama

ahój
pert
Platinum Boarder
graphgraph

ahojte
Perte super aj ja rozmyslam ze nieco zasadim a tiez vela konickov, aktivit a teraz sa tesim budem oddychovat a vyskusam tie lyze:)
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Bol som nedávno na veľkej firemnej akcii, možno sto ľudí takže našli sa aj nešťastníci ktorí to nezvládli (nie sú alkoholici, len sa im to pri takejto špeciálnej príležitosti občas prihodí a vlastne sa na to aj tešia, hehe), ale spätne som si spomenul na jeden detail - príjemná kolegyňa z parketu sa spýtala či pijem, a potom ponúkla nealkoholické pivo. Páči sa mi, s akou samozrejmosťou a pohodou som odmietol. Na čo by mi to bolo, že.
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07

Ahojte,

tak som s5, zasa ten rock n roll nevykrivam, naposledy co som tu bol som vydrzal 3 tyzdne, ale ja neviem celit bazeniu, stale podlahnem, ze chcem, a umiernene pit sa neda, mam zo seba zasa depresie, pred 4 mesiacmi ma nechala priatelka, a teraz to budem mat odost tazsie, samota, tak neviem ako chcem vydrzat nepit :/ neviem ako si v tej mojej makovici uvedomit, ze to je zle, lenze mne stale chyba robit blbosti, ked som dlhsie normalnejsi :/
stefky
Fresh Boarder
graphgraph

Mítingy abstinujúcich alkoholikov.

A ak som to ešte nespomenul:

Mítingy abstinujúcich alkoholikov.
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 3 měsíce  
Voľnejší pokec - tak mi napadlo, čo vlastne na takúto zimu hovoria včeličky. No a pravdaže ukázalo sa, že sú na to perfektne pripravené a vlastne je lepšie, keď sa človek do toho nepletie a nesnaží sa ich zachraňovať. Hlavne nech majú dosť medu, nezobrať im všetko. No ale na to tu máme lepšieho odborníka. Ešte mi to pripomenulo to video, kde ktosi láskyplne pomôže korytnačke nazad do mora - len škoda, že suchozemskej korytnačke ktorá nevie plávať.
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 3 měsíce  
Včely přečkávají zimu v tzv. zimním chomáči. Utvoří kouli, kdy matka je uprostřed a včely rotují od středu ke krajům. Ve středu je teplo u krajů chladněji. Okolní teplota chomáče je přibližně stejná s venkovní teplotou. Avšak od zimního slunovratu se vše začíná probouzet, matka může začít pomalinku klást nová vajíčka, ale jen omezeně. Ještě měsíc a v březnu začne včelstvo sílit a z nynějšího stavu zdravého včelstva se rozroste z 10 000 na cca 70- 100tis. jedinců v květnu. Ženy pozor. První hezký den láká k vyprání a vyvěšení cejch, aby je sluníčko pěkně vysušilo a vybělilo. Jenže toho sluníčka si všimnou i mršky včelky a letí se za prvního teplého dne proletět a vyprázdnit co v sobě nashromáždily. To jsou pak ty malé žluté až černé flíčky na autech, prádle atd
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...493494495496497498499...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter